Математически турнири - 32

• 95 742
  • 755
  •   1
Отговори
# 705
  • най-шареното място
Извинявайте, как мога да намеря задачите за 2 клас от състезанието ПМЗ ?
Май вече е ПЗМ, ако е майското във Варна.
От познати, с покупка на книжка от офиса на МГ, или някой да сканира и прати.

# 706
  • София
Утре на Националното математическо състезание децата трябва ли да носят някакъв документ за удостоверяване на самоличността?

# 707
Излезе ли някъде разпределението по стаи?

# 708
  • София
Разпределението :
http://www.smg.bg/uploads/NS_06_06_razpredelenie_po_stai.pdf

Она, аз винаги я карам да си носи документ за самоличност, дори състезанието да е в нашето у-ще

# 709
  • София
Разпределението :
http://www.smg.bg/uploads/NS_06_06_razpredelenie_po_stai.pdf

Она, аз винаги я карам да си носи документ за самоличност, дори състезанието да е в нашето у-ще
Благодаря за разпределението.

Бележникът достатъчно ли е да си носи или да му давам задграничния паспорт.
Въпреки че сме ходили на десетки състезания сега за пръв път ме осени идеята, че ще му трябва документ за самоличност  Embarassed Никога не са ни искали.

# 710
Ученическа лична карта може би също ще важи.

# 711
  • най-шареното място
До 14 години не са длъжни да имат друга, след това евентуално, cow, но едва ли.

# 712
Големия ходи с бележник или карта за транспорта и никога не са му я искали.
Малкия не знам с какво ще го пратя, загубена е ученическата лична карта, а бележник няма.

# 713
Малкия не знам с какво ще го пратя, загубена е ученическата лична карта, а бележник няма.
И моят син, като се замисля няма документ за самоличност, няма бележник, няма ученическа карта, задграничния паспорт му е изтекъл, сега погледнах.

# 714
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
И моят син, като се замисля няма документ за самоличност, няма бележник, няма ученическа карта, задграничния паспорт му е изтекъл, сега погледнах.
Е какво като е изтекъл, няма границата да минава, никой няма да му гледа валидността.Освен ,ако е невръстно детенце на снимката и не могат да го познаят Crazy

# 715
Задача:
Колко хора в СМБ, МОН и СМГ са прегледали списъците с класираните за Националното състезание?
При третокласниците от самото начало има дублирано име според мен. Дотук добре, но сега в коя стая ще се състезава този третокласник (под номера 231 и 232 в списъка на СМГ), ако вземе да дойде от Варна?

Ако и накрая се появи два пъти в класирането наистина ще е интересно.

# 716
Задачите за първи клас, определено си ги биваше.
Кога ще излязат резултатите?
Интересно ми е, има ли дете решило 7 задача?

# 717
Ако няма някакви промени в сравнение с предходни години, още днес на място. Не знам обаче кога ще ги качат някъде.

# 718
  • София
На децата раздаваха някакви сертификати и дипломи за участие. Не ми стана ясно каква е разликата между двете. newsm78

# 719
Задачите за първи клас, определено си ги биваше.
Кога ще излязат резултатите?
Интересно ми е, има ли дете решило 7 задача?

Моя син въобще не е разбрал условието. Като му го обясних- грейна, ами то било много лесно. Има още една грешна, недогледана, и тя много лесна.
Според мен не са били никак трудни.
Липсата на опит, което е абсолютно нормално за възрастта повлия при него. Но нали за това са състезанията- да свикват да не излизат на 45- тата минута, да пробват варианти....и още , и още неща ще научат с годините.

Общи условия

Активация на акаунт