Математически турнири - 32

• 96 827
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
  • София
  Моят не си беше записал отговорите, естествено, и го накарах да ми ги възстанови по памет или да ги сметне наново. Очаквах 58т., а се оказаха 61.  Joy Много е зле т'ва дете!  hahaha

# 181
  • София
Детето ми беше в 20-то този път на състезание, заради неуредиците във 2-ро. Никой не ги е извеждал под строй в определен час. Сами излизаха, когато са готови. На моето нарочно му дадох този път часовник, за да не бърза и да не се подвежда, че е свършило времето, като види, че някой предава. Излезе почти накрая. 10 мин. преди него от същата стая излезе негово приятелче. Така че, според мен, никой не ги е гонил да предават. Беше много спокойно като организация. Втори клас, но в стаята е имало и първокласници.
Подкрепям.
Според мен организацията беше добра в това училище. Може и да се дължи на факта, че са били по- малко записаните.
И моичкият излезе 10 минути преди края.
Не видях излязло дете преди 9 30.

# 182
  • Варна, България
Здравейте!
Как се точкува 12 задача за 3 клас (7 точки в таблицата) при посочен един отговор, защото на мен не ми става ясно от това допълнение
"Забележка към оценяването на зад. 12: Ако ученикът е посочил само едно от числата 6, 7, 8 – 1 т. Ако е посочил две от числата – 2 т."
 Rolling Eyes

# 183
  • Sliven, Bulgaria
Резултити Сливен - http://smb-sliven.seliminski.com/easter.html

# 184
Здравейте!
Как се точкува 12 задача за 3 клас (7 точки в таблицата) при посочен един отговор, защото на мен не ми става ясно от това допълнение
"Забележка към оценяването на зад. 12: Ако ученикът е посочил само едно от числата 6, 7, 8 – 1 т. Ако е посочил две от числата – 2 т."
 Rolling Eyes

Ако е посочено едно число получава една т.,ако са посочени две-две точки,предполагам като зачитане на частичен отговор.Едва при изчерпателен,пълен отг.,който включва  и трите числа се получава 7точки.Решили са да не оставят съвсем без точки  и частично верните отговори.

# 185
  • Варна, България
Светкавица, благодаря  Simple Smile

# 186
.....
Ако е посочено едно число получава една т.,ако са посочени две-две точки,предполагам като зачитане на частичен отговор.Едва при изчерпателен,пълен отг.,който включва  и трите числа се получава 7точки. Решили са да не оставят съвсем без точки  и частично верните отговори.
....
И Йоана беше отбелязала само 1 отговор;) като цяло сме доволни, за 125-то още същия ден обявиха резултатите  Peace Тя излезе още в11.30ч. въпреки, че говорихме да не излиза по-ранои каза, че били много лесни  Crazy е, оказа се,че не е точно така  Twisted Evil

# 187
За Варна резултатите знае ли се кога ще излязат?

# 188
Здравейте,интересувам се как да разберем колко максимални резултати има за София примерно при 3- ти клас като резултатите там се проверяват поименно.

# 189
Ще изчкате до 25,04 когато ще обявят наградените. Следващите дни са за контестации.

# 190
  • София
В сайта на СМБ секция изток пише: На 18.04.2015г. в 125 СОУ, 119 СОУ, 2 СОУ и 20 ОУ гр.София се проведе
ВЕЛИКДЕНСКО МАТЕМАТИЧЕСКО СЪСТЕЗАНИЕ
Резултати: http://iztok-smb.com/systezania.html
Аз не мога да отворя този линк.

# 191
http://problem.iztok-smb.com/test/form.php
Може и през този, който си дала, но пътят е малко по-дълъг.
Скрит текст:
Кликваш върху линка. Избираш " резултати" - бутончето над информацията за самото състезание, после на реда на секция " Изток"кликваш върху " резултати победители", после " проверка на резултатите за град София".

Резултати - Гоце Делчев

# 192
  • София
Съжалявам, мислех, че е нещо по различно.

# 193
Здравейте, имам едно питане извън задачите на ВМС. Има ли родители от тука чийто деца са се явявали на  състезанието "Математика без граници "- пролетен кръг в гр.Пловдив в Детската академия на ул.Гладстон? Ако има такива дали случайно са ви уведомили по какъв начин може да се вземе медала?

# 194

Общи условия

Активация на акаунт