Математически турнири - 32

• 96 126
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Чудя се дали не са направили рейтинг с обявеното съотношение като тежест,

# 556
Не знам, Иринка,  виждам в 5 клас децата с максимални от ЕК и Салабашев

# 557
  • Варна
От КМС във Варна има 2 деца с максимален резултат, но едното не е допуснато, а другото има максимален резултат и на ЕК, затова предположих, че не са взели предвид другите състезания.
Дано не съм подвела някой с разсъжденията си!  bouquet

# 558
  • София
От КМС във Варна има 2 деца с максимален резултат, но едното не е допуснато, а другото има максимален резултат и на ЕК, затова предположих, че не са взели предвид другите състезания.
Дано не съм подвела някой с разсъжденията си!  bouquet

И двете деца с максимален резултат на КМС в първи клас във Варна са класирани.

# 559
Дано не съм подвела някой с разсъжденията си!  bouquet
За първи клас?
Аз виждам и двамата първенци от КМС в поканените за НС.

# 560
  • Варна
Уж много внимателно гледах, пропуснала съм! Embarassed Моя грешка, извинявам се!  bouquet

# 561
Първенците от ВМС за първи клас не са взети под внимание.
Проверих. Нали имаше 5 деца с медали/ един златен, 2 бронзови и 2 сребърни/. Познавам детето със сребърен медал от нашето училище, на ЕК има 85т. т.е. с 5 т. под максимума, но не са го поканили на националното. Мислех, че ще вземат предвид страхотния му резултат от ВМС/ сребърен медал и втори резултат в страната/ и ще бъде сред поканените, но не са го отчели, жалко, много умно дете.

Ок, като си сред поканените, какво трябва да се направи, да се запишеш, да потвърдиш участие, да платиш сигурно някаква такса? Кога правят разпределението по стаи? Моля, за повече инфо, не обичам нещата да се случват в последния момент.

# 562
Заболяха ме пръстите да пиша, че квотите са по състезания, а не по класове.
На ВМС в първи клас, доколкото ми е известно няма максимален резултат, докато в другите класове има такива и те са попълнили бройката от квотата на ВМС.

По втората част: " Всички ученици, допуснати за участие в Националното математическо състезание по формàта на математическо състезание „Европейско кенгуру“ да се явят в сградата на СМГ, ул. "Искър" № 61, София на 6.06.2015 г. в 10:30 часа.
Списъците с разпределението на участниците по стаи ще бъдат публикувани на електронната страница на СМГ на 5.06.2015 г."
От страницата на МОН.

# 563
Много благодаря, Дидева.

Такси не трябва да се плащат предварително и не трябва записване, така да разбирам?

# 564
  • София
Първенците от ВМС за първи клас не са взети под внимание.
Проверих. Нали имаше 5 деца с медали/ един златен, 2 бронзови и 2 сребърни/. Познавам детето със сребърен медал от нашето училище, на ЕК има 85т. т.е. с 5 т. под максимума, но не са го поканили на националното. Мислех, че ще вземат предвид страхотния му резултат от ВМС/ сребърен медал и втори резултат в страната/ и ще бъде сред поканените, но не са го отчели, жалко, много умно дете.

Детето първенец на ВМС в София в първи клас се е класирало за националното състезание именно заради резултата си от ВМС. Резултатът му от Европейско кенгуру не би му стигнал за класиране. Тоест резулатите от ВМС са взети под внимание, но от квотата за ВМС се е класирало само 1 дете от първи клас.

# 565
Списъкът за втори клас е тотално объркан според мен.
Освен, че почти всички деца от София са с объркани училища, класирани са всички деца изкарали 110т. вкл. на ЕК, без едно (Росена Иванова). Не е класиран победителят от ЧХ (с 94т.), нито дете с 86т., но пък е класирано дете с 82т. от ЧХ (без да има добри резултати от другите състезания). Дете Дани Тодоров от ЧНУ "Питагор" не фигурира в нито един списък на състезание...

# 566
Ок.
 Аз мислех, че ще класират поне медалистите, т.е. 5 деца, с тези задачи си го заслужаваха.

# 567
Освен, че почти всички деца от София са с объркани училища, класирани са всички деца изкарали 110т. вкл. на ЕК, без едно (Росена Иванова). Не е класиран победителят от ЧХ (с 94т.), нито дете с 86т., но пък е класирано дете с 82т. от ЧХ (без да има добри резултати от другите състезания). Дете Дани Тодоров от ЧНУ "Питагор" не фигурира в нито един списък на състезание...
Последното ти изречение има голяма връзка с първото, но не съм ровила за подробности.

# 568
  • най-шареното място
При този регламен беше ясно, че ще класират само медалисти, но със сигурност златни. Останалите много трудмо, а не задължително. И при кенгуруто преди често вземаха максимум 2те първи места за много класове.

# 569
Последното ти изречение има голяма връзка с първото, но не съм ровила за подробности.
Такова дете от София няма. Ровила съм по всички списъци за втори клас (за София) през годината. Освен ако не му е сбъркан и града. Тогава може.

Общи условия

Активация на акаунт