SUPERNATURAL: He Ain't Heavy, He's My Brother

• 27 855
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
Изгледах епизодите, които бях пропуснала.
Този с Коул беше чудесен, според мен класически за любимия сериал Laughing . И... 'мъжки' - оообичам такива Whistling .

@JohnBadham2 made me do it   #baby #SPNFamily #SPN

Не му разбирам нещо емотките на Дребчо Mr. Green , ама карай. Преживяването не беше неприятно Flutter .

А последният епизод беше едно малко бижу. Всъщност не - голямо бижу. Не мога да кажа, че отдавна не ме беше радвал толкова епизод, защото имаше много хубави през сезона. Но в този имаше нещо повече, нещо, което го отличава и нарежда доста високо.
Харесаха ми както дребни неща (като Дийн в стаята на Сам Joy и в бара), така и всичко касаещо основната история: отношенията между Краули и Роуина, Краули и Дийн, Дийн и Роуина, развитието около 'Мидатрон' и белега, Рая и Боби (неочаквано приятна изненада).
Най-хубавото беше, разбира се, свързаното с братята. Ясно беше, че Сам търси и ще продължи да търси изход, решение. Работи с Кас тайно, зад гърба на Дийн. Е, този път стигна до задънена улица, но ще има и други. Други години по това време четях спойлери и теории за края на сезона. Сега нямам възможност, но и да имах, пак нямаше. В епизода бяха нахвърляни доста идеи и възможности: Роуина, Краули, Луцифер (идеята на Галя ми хареса! Много!). Искам да се изненадам и съм сигурна, че екипът няма да ни разочарова в оставащите шест епизода Peace . Очаквам изненади и от Дийн Wink .

# 16
Благодаря за чудесно оформената тема  bouquet
Серията много ми хареса, финала беше много емоционален.
Радвам се че даваха и Боби, а Дийн беше жесток Sunglasses

# 17
Да поклюкарим Laughing :

Интересен интериор. Много обичам използването на камък, дърво, кожа. Страдала съм всеки път, когато се е налагало да отстъпим от тези материали у дома. Дано е временно Praynig .

# 18
Изглежда много уютно.
И на мен тази комбинация ми допада.
Отново: Много му отиват шапките на Джаред.  Heart Eyes

# 19
Аха! Веднага си го представих с (да се чете 'по' Mr. Green ) каубойската шапка от кабинета му. Има и въже Flutter .
Къщите на семейство Екълс също са много красиви, може би малко по-изчистено-елегантни. Обаче сме виждали само тези в Калифорния. Новата в Остин сигурно ще е по... тексаска Laughing .
За мен освен естествените материали най-важна е светлината в дома. Затова обожавам френските прозорци в хола Heart Eyes .

# 20
Въжето - да, не го бях забелязала.
Не съм попадала да разгледам снимки на къщите на Екълс.
Но обичам да разглеждам различни звездни къщи. Черпят се хубави идеи от техните домове.  Flutter

# 21
  • Buffyworld
Да, наистина са монго красиви, но като се замисли човек реално - за какво са им толкова много къщи, толкова много стаи ? Ще имат ли време да живеят във всички тези къщи ? Всъщност за какво са им ? Да не би човек да живее 100 години ? / е, може, с малки изключения /. Просто това не мога да им разбера на зведите - залитането по материалното . Истинският ДОМ на човек може да е само на едно място , на място, където да чувства топлина и уют със семейството си  .  Другото няма значение . За какво ти е повече ....... 

# 22
  • # супернатурална #
Aко освен дом имаш и една-две вилички, да кажем на море и на планина, спестяваш от семейните ваканции. Е така се става богат, а не като вас/нас, всяко лято луди пари за почивки, че чат-пат и през зимата  Naughty  Laughing
А иначе сериозно-аз с броя нямам проблем, не е лошо да имаш жилища на няколко места. Няма да откажа. Но защо са им толкоз големи? Въпреки, че се сещам за една прчина-да си каниш приятелите с препиване/преспиване. Но едва ли при тях това е водещо. Абе...могат-имат. Радвам им се, да си ги ползват със здраве.

Едва ме нави  Laughing
Джен малко като степфордска съпруга  Mr. Green Или по-точно като г-жа Юинг  Laughing
И аз много обичам дърво и камъняци, но специално това ми идва малко музейно  Laughing Ама домът им е почти като във "Френска грешка"! Къде ли е ламата  hahaha

Импалко  Heart Eyes Благодаря, че ни приютяваш  Hug

# 23
Ивекс,
заповядай

Галче,
Благодаря, мило Heart Eyes ! Аз по се радвам и съм благодарна, че сме тук Wink .
Благодаря и за коментара за къщите. Бях се засилила да коментирам, обяснявам, давам примери със себе си Mr. Green . Сега шси го спестя Joy .

Последна редакция: чт, 09 апр 2015, 23:54 от Impala

# 24
  • Buffyworld
Да, Краули, на мен къщата на Джаред също ми заприлича малко от тази в епизода Френска грешка  Mr. Green . Тъкмо се чудех от къде ми е позната. А относно вила на морето- честно казано, аз предпочитам да ходя на различни места, да обикалям, да разглеждам, а не да съм  закотвена на едно място. Една моя приятелка имат апартамент на Слънчев бряг например и всяка година само и единствено там ходи на море с приятеля си, в този апратамент.  Накрая ми се оплака че й е омръзнало и иска да го продава. Хиляда пъти предпочитам да съм в готин хотел  в един курорт, другата година на друго място  ... и така .... По- интересно е. Мога да дам и още по- фрапиращ пример - един познат си купи каравана, за да не дава пари всяка година за хотели....  #Crazy Sick А мерси . Дори не искам да смятам колко лета ще ходя по хотели на море, докато той си избие парите за караваната и ще трябвада спи в каравана ....  ooooh! Не знам, може би защото е мъж, а някои мъже  предпочитат да са на полеви условия   Joy

# 25
  • # супернатурална #
Знам, знам, шегувам се  Laughing На морето и аз нещЪ, ама виж, една хижичка на балкана  smile3508 Камина, печенко, винце и приятели, деца да щъкат...убафко би било.

Бях се засилила да коментирам, обяснявам, давам примери със себе си Mr. Green . Сега шси го спестя Joy .

Ай, все едно не си ме прочела! Дай, дай  Praynig

# 26
  • Buffyworld
Даам, убафко би било на балкана  Mr. Green Иначе аз на балкан ходя заради мъжа ми, а той ходи заради мен на море и така има разбирателство  Joy

# 27
Камина, печенко, винце и приятели, деца да щъкат...убафко би било.
Готово, имаш го от мен Hug .
PS. Нали знаеш, че си мечтая някой ден наистина да го направим Praynig .

Описание на 10.20 "Angel Heart":
CLAIRE NOVAK RETURNS — When Claire Novak (guest star Kathryn Love Newton) gets a lead on her mother, Amelia (guest star Leisha Hailey), who has been missing for years, Castiel (Misha Collins) asks Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) to help her. Castiel feels guilty for what he did to the Novak family and wants to make amends by reuniting Claire with her mom. However, when they find out what took Amelia, they realize there is a chance Claire may not get her happy ending.
Steve Boyum directed this episode written by Robbie Thompson.

# 28
Пак сте се вихрили.  Crazy
Импалке благодаря. Още снощи потърсих да видя и аз Екълсовата къща. Хубава е, но не е много по моя вкус.
Обичам да ходя на планина, но моят ходи само зимата, а аз обичам и през лятото. С леки компромиси всичко се постига.  Flutter

# 29

Ей ся я изядоха Данийл заради цигарата Mr. Green .

Общи условия

Активация на акаунт