Юлски бебета - тема 32

• 68 144
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Честит рожден ден, Гемавар.Бъди щастлива и усмихната.
Да е живо и здраво и малкото бебче на Дарчето.
Това със забравянето е много зле при мен. Веднъж си тръгнах от работа без дамската си чанта и съответно ключа за вкъщи вътре. Тогава живеех сама, а работното ми място беше в друг град на 17 км. Добре, че телефона ми беше в джоба , да се обадя на майка ми, която има ключове за вкъщи. Веднъж си забравих и якето в супермаркета, оставих го в торба в шкафчетата за багаж и си тръгнах. Усетих се чак другата сутрин, като тръгвах за работа. А пък най- редовния ми номер е да се загубя в града. Миналата седмица се лутах буквално 1 час, защото хванах грешна пресечка. Стигнах, чак до края на града, че за малко и извън него. Днес сутринта пак си изтървах отбивката, че се бях размечтала за собствен бизнес. 😂

# 106
И тук ЧРД Мадлен  bouquet
Жалинке,толкова се радвам,че всичко е Ок при теб.Дано така си и остане.  Hug
Ох,а пък на вас,които сте на море в момента-завиждам ви благородно.Искам и аз пък,ама без малкия 

# 107
Колева а като ключовете са ти били у вас в чантата как си заключила?

# 108
Скарлет, ама и ти четеш по диагоналната система. Ключовете са били в чантата, която е останала в работата. Тя сутринта си е заключила спокойно с тях.

# 109
  • Варна
Скарлет, аз сутринта заключих и отидох на работа, вечерта обаче си тръгнах от работа без чанта и съответно без ключове.
Друга много куриозно случка. С моя приятелка се запознаваме с един човек и се представяме. Тя казва "Петя, приятно ми е" и аз след нея по инерция казвам също "Петя, приятно ми е". Умрях от срам😁
Жалина, супер, че се нареждат нещата при вас. Еми кога ще тръгва на ясла?

# 110
Скарлет, ама и ти четеш по диагоналната система. Ключовете са били в чантата, която е останала в работата. Тя сутринта си е заключила спокойно с тях.
Аз два пъти го четох, но явно съм нещо откачила тези дни, от днес съм с гости
Скрит текст:
свеки
и направо съм откачила предварително  Rolling Eyes Вместо "от работа", два пъти го чета "тръгнах на работа".  Embarassed
Да ви се оплача, В. вече не спи до 9-9:30, което ми беше супер, след Великден, става вече към 7, днес по изключение в 8, на обяд пак си спи 1,5ч и вечер изкарва до 22:30-23.  Shocked А вече излизаме навън не е като зимата, когато си стояхме в нас, и не ходехме на дълги разходки.

# 111
Хахха моите съболезнования за гостито,Скарлет  Grinning
Аз се отървах

# 112
Аз помня една случка на близначето - бяха забравили Бобето между щандовете Simple Smile
Тя какво прави? Ще пише ли тук отново?

Казах ви, че имаме ново колело - Еми не иска много да го кара Sad Малко й е голямо ли, страх ли я е...не знаем, мислим да я оставим малко сама да пожелае да го кара. Сложили сме го в коридора да прояви сама интерес.

Аз пък искам гостита, ама много гостита, всякакви! Майка ми идва след две седмици да ни помага с бебето, докато водя Еми на ясла.
Колева - Еми тръгва на 5ти май (ако не съм се объркала Simple Smile)) Надявам се да свикне бързо, но тук схемата е - ходя първо по половин час с нея, после я оставям за половин час и така постепенно докато не я оставя за половината ден самичка. Надявам се да се получи за две седмици, колкото ще е майка ми тук.
Другата седмица ще ходим командировка с ММ в един замък-хотел до един град. Ще обикалям половин ден из града сама с двете, но не се притеснявам как ще се справя. Колко се притеснявах преди за всичко, сега ми е толкова вече все тая...Не ми пука, че един ден децата ще са без режим, важното е да са нахранени и чисти, а кога и къде ще спят - където сварят и когато искат. Няма да преритат за един ден:)

# 113
  • varna
Гема, честит празник на патерички, ама от сърце!
Честито бебе на Дарчето! Да е живо и здраво и да са едно голямо щастливо семейство! Много интересен финалист имаме за име Simple Smile
Пине, споко, върхът на разсеяността съм аз Laughing Редовно забравям чанти, папки и други неща по магазините, в квартала ме бяха научили и ми ги пазят, дано и тук да са така, че няма начин да не забравя нещо, а най-редовно съм без телефон навън, защото си седи на масата и няма кой да се сети да го вземе  Laughing

# 114
  • София
Гемавар, честит рожден ден и от мен на патерица! Много сбъднати мечти!
Дарче, честито бебче! Много да ви радва, да сте много щастливи и безгрижни и бързо възстановяване на теб!

# 115
Аз от днес имам пресен пример за "забравяне". Вчера носихме проби в лаборатория за изследвания на Криси за ясла и от там ни пита - от скоч-лепенка? Ние  Shocked , каква скоч-лепенка? Ама трябва ли... хайде хубаво и без това ви влиза в пакета, утре я донесете и нея. Убаво, сутринта дигаме детето, лепим му лепенката на дупето, на стъклото и аз чинно прибирам в чантата да не я забравя. И  забравям. Тръгваме за работа и аз - шаш, ами лепенка. Хайде бягай до горе да я вземеш (ММ, разбира се - аз чакам долу и си рупам ябълката). Звъни след малко - къде е лепенката. Е как къде - на леглото. Няма я там! Ами виж на скрина. Няма! И на табуретката я няма! (следва мислене и ровене на чанта)  newsm78 newsm78 Ами тя е в мен!   #Crazy Хайде кажете сега кой е най-големия заплес.  Mr. Green Това след като вчера забравихме другите проби в хладилника и се връщахме да ги вземем. Добре че се сетих буквално на 200 метра от нас, та не беше голямо връщането.

# 116
.

Последна редакция: пн, 20 апр 2015, 19:36 от pina

# 117
Пина, понеделник сме на кардиолог и ако (дано, дано, дано  Praynig Praynig Praynig ) всичко е наред, четвъртък мислим да го пускаме пак. Та сега седя и си гриза ноктите от нерви и гледам да не си мисля за лоши варианти.

Братовчедите ми са в Италия и колкото пъти са ми носили пижами от там, все са с някакво гадно закопчаване на гърба. Аз много им се дразня, но сега почвам да виждам полза и от това...

# 118
.

Последна редакция: пн, 20 апр 2015, 19:37 от pina

# 119
Пине,как гола бе ,как успява ..лелеее ,изумяват ме тези деца ! Нашият плюнчо може само чорапите да си събува и да пляска бос по плочките ,гол да се съблече сигурно ще може в първи клас  hahaha
Аз се чудя как да му огранича доспъпа до кухнята .Пипа навсякъде ,отваря шкафове ,ножове хвърчат ,вилици те също съм вдигнала нависоко ,празни буркани носи ,рови ми в хладилника и чупи яйца ,мааже лютеница по земята ,килима ....извън контрол е  Tired
Ние имаме и друг голям проблем .Откакто спря да суче се опитвам да  го науча да пие вода,Е ,не успях ,но пък се пристрасти към пиенето на компот и сок. Confused Реве като магаре като не му давам ,способен е с часове да хленчи за ""окче" ooooh! Вода пи онзи ден в жегите  инцидентно навън,дали лятото ще пропие newsm78 Иначе пие по 2 компота на ден ,ръце съм вдигнала,изпи всичко що има у свеки и у мама ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт