Юлски бебета - тема 32

• 68 152
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Мадлен радвам се, че новините са добри.

# 151
  • София
Мадлен, страхотни новини. Знаех си, че Зайо е добре.

Джине, купувам от кварталната млекарница. Тя е на Млекаря-75, мисля говориш за същата на Герена. Много им харесвам сиренето по БДС и овчето и кравето. Също и млякото им е хубаво, особено пък за Лазар.

# 152
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Все още сме в Несебър Джине.Вече се изнервям страшно много с тези мебели и силно се надявам да се приключи скоро.Мм харесва едни аз други и като се започне с едни спорове и като хване ролетката да мери и вече откачам.............Ами май ще стане така,че по половин месец ще сме тук,а половин в София.

# 153
  • София
Захарче, завидях му на Киренце за морските ваканции, пък вие си се оправяйте с мебелите Laughing
Дейзи, не бях ходила на педикюр от януари. Сякаш имам нови крака.
Весе, аз миналата седмица взех сирене от там и много ми хареса. И кашкавала им е хубав. Личи си, че са истински. Peace
Руми, ама ти не си казвала, че е на нова работа. Това ли е работата, която му се искаше?

# 154
  • Перник
Джине не е същата. За онази имаше много кандидати и беше доста минимален шанса, защото е добра позицията. Тази сега си я намери чрез приятел, не с обява.

# 155
Джине, браво, че си посетила всичките тези докторя и най-важното, че всичко ти е наред.
Аз на маникюр и педикюр не съм ходила нивга  Rolling Eyes
Благодаря, че питаш за шоф.курс   bouquet Все пак подходих сериозно и го стартирах миналата седмица. Другата ще се явявам на теория, а от кормуването изминаха 4 учебни часа. Инструкторът е много спокоен, а аз никак не се справям добре.

Захарче, хубаво ще ви е на морето следващите месеци Simple Smile А магазина има ли кой да движи по толкова време, като ви няма?

Ей, Весе, по-често да ни разказваш за Лазар. Така съм се смяла  Grinning

# 156
Понякога взема стотинка и тръгва за магазина ! Много иска да яде шоколад ,вика му МУУУУ ,заради кравата милка  Tired
hahaha Вчера В. намерила стотинка, взела един билет от лотарията има много в нас, от магазина и събират непечелившите да си играе, та имаме поне 30, и търка билета. А ти вече и шоколад ли даваш? Аз не съм давала още и до последно ще стискам фронта, че този бяс няма нужда от стимули.
Весе много говори този Лазар, сладур,  и за теб е имало нещо, да не се оплачеш  Laughing
В. не е казала цяло изречение досега, само думи.
Джине честито ти отлични резултати!
Аз не знам кога ли ще се вредя, че с това дете, дето няма кой да го гледа за 1мин през работно време ми е невъзможно, за капак съм за зъболекар, а това моето реве от всичко що бръмчи, абсурд да я водя с мен.
Бени на педикюр ходих последно май когато се женихме  Embarassed, на маникюр ходех преди да забремения, сега няма шанс.
Терп не се сърди, при баба и дядо, естествено всички деца правят щуротии, това е друго, имах предвид когато е пред странични хора или на улицата.
Да ви се оплача как се набутах 10лв за топка по акъла на ММ , леко поспадна, и уж да я надуем, оказа се, че вътре под кожената част има друга гумена топка, обаче тя се върти явно, защото сега имаме спаднала топка, а дупката не може да намерим от снощи насам  Confused та като купувате топки внимавайте много.

# 157
  • София
Scarlet, изобщо не ти се сърдя на теб! Още съм афектирана от онази особа, за която писах по-рано, затова реагирах така, извинявай! Нервите  ми не бяха насочени към теб! Simple Smile

Бени, успех с курса! Много е важно, че си попаднала на спокоен инструктор, това е много важно за успеха на начинанието.

Джина, браво за резултатите! Много ми стана смешно как имаш нови крака, скоро и аз така се почувствах, а даже не ходих в салон, а сама се глезих вкъщи една нощ.

Руми, дано всичко да е наред с мъжа ти и да няма нужда от лекар, но е хубаво да отиде все пак, ако успееш да го убедиш.

Весе, Данче, голям смях с вашите момчета и магазините! Душици мили!

Захарче, аз ви завиждам най-откровено за морето! Броя дните до заминаването ни, още 53 са! Като малко дете!

Нашето гълъбче почна да лети днес, мина 2 метра летейки, макар и ниско над земята. Вълнувам се все едно детето ми прохожда, голяма емоция Simple Smile И все пак чакам да отлети с майка си и баща си и да встъпя във владение на балкона си отново, да си го изчистя, да си сложа цветя... Ех!

# 158
Терп, едно рамо и от мен. Съгласна съм с всяка твоя дума.
Браво, Джина Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 май 2015, 00:30 от Niki1

# 159
  • София
Понякога взема стотинка и тръгва за магазина ! Много иска да яде шоколад ,вика му МУУУУ ,заради кравата милка  Tired
hahaha Вчера В. намерила стотинка, взела един билет от лотарията има много в нас, от магазина и събират непечелившите да си играе, та имаме поне 30, и търка билета.

Момичета, пазете си стотинките от хлапетата!
За тези, които не знаят моят дзвер глътна 5 ст. в неделя и още не ги е изкарал (за 2 дена, 5 пъти е пълнил памперса). Тази вечер ходихме до Пирогов, надали ще я изкара сам. Чакаме до понеделник и отиваме да му я вадят... с пълна упойка и и нещо си през устата  newsm45

# 160
Прочетох за стотинката, но и аз знам, че се чака да излезе сама. Преди време бях луднала, че Зар е глътнал стотинка, но слава Богу я открих измежду завивките. Доста четох междувременно по въпроса. По разхлабващи храни казаха ли ви да му давате? Дано излезе и не се налага да му ровят из стомахчето на детето  Praynig

# 161
Да се похваля, то не е за хвалба де много, ама доживях последният резец най-после изби. Следват кътници и кучешки и пак кътници, нали така да не съм в грешка, тя вече има 2 кътника, и заедно с резеца горе май е избил и още един кътник, само че не съм сигурна, че не дава да видя, но така ми се стори.
За пореден път в магазина не знам какво прави това дете, но непознати и купуват разни неща, сега пък една кака, много наточена беше и купи плодово мляко  Embarassed вече срам ме хваща, все едно не мога да и взема, накрая от зор да го пие на място, се изцапа, нацапа и в магазина, та ходих да чистя след нея, накрая голям рев за каката, защо пък си е отишла  ooooh!

# 162
  • София
Прочетох за стотинката, но и аз знам, че се чака да излезе сама. Преди време бях луднала, че Зар е глътнал стотинка, но слава Богу я открих измежду завивките. Доста четох междувременно по въпроса. По разхлабващи храни казаха ли ви да му давате? Дано излезе и не се налага да му ровят из стомахчето на детето  Praynig

Може да се чака до 10тина дена. Проблема е, че той е доста дребничък и 5ст. може би са големи за него. Стотинката е в стомаха, на дъното, а пътят към червата е по- нависоко.
За храни, дано не се налага на никой- предимно картофи, мазничко и по сухи храни. Идеята е, че тогава акото ще е по-гъсто и плътно за да може да обере каквото и да е.
Дано излезе до неделя, иначе в понеделник няма измъкване вече Sad

# 163
  • София
Go bory, стискам палци да не се стига до интервенция.
Скарлет, радвай се, детето ти е чаровно! Нека му купуват!
Миналата седмица водих Бранка на ортодонт /затягат и шината два пъти в месеца/ и връщайки се на входа на метрото един дядо, един много миличък дядо продава опърпани зюмбюли- 1бр.0.80 и 3бр. за 2лв.  Взех 3бр, давам 10лв, казвам „мерси“ и тръгваме, а Бранка започва „Ама, мамо имаме ресто“. Избутах я и и казах защо няма да чакаме ресто /но иначе се зарадвах, че все пак прави някаква сметка на парите/. Качихме се в метрото и една жена вика „Колко хубаво ухаят“. Подарих и ги, а тя така се зарадва, започна, ама моля ви се защо, но ги прие. Та мисълта ми е, че да зарадваш някой непознат е точно толкова хубаво колкото и някой да зарадва теб самият. Представям си я наточената мацка, която е видяла сладката В. и просто и е дошло от вътре Heart Eyes.

# 164
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Джине страшно много се радвам,че те познава макар и виртуално  Heart Eyes Hug
Скарлет и аз да се похваля,че и Кирил вече се сдоби с 6ти зъб  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт