Изобщо не познавам Жалина, но не мога да приема, че иска да каже това, което е написала. По-скоро си представям, че докато дочита нещо в нета и малкото се примрънка, тя не се втурва веднагически, ами дочита и тогава. Или пък оставя плачещото дете в яслата със съзнанието, че то ще се успокои и ще се забавлява.
Честно казано, не знам. Мисълта ми е, че понякога думите се вадят от контекста. Често пъти не се изразяваме правилно или пишем/приказваме на посоки.
Вчера мм и Бранка тръгнаха за Плевен, тя ще остане там до четвъртък. Беше много ентусиазирана. Сутринта, тръгвайки за работа, отидох да я целуна докато спи. Събуди се и започна да ме гушка. Знаете, тя е голяма, просто я усещах, че в този момент и е мъчно за мама. До обяд щеше да ми се скъса сърцето, акъла ми беше само в нея. Успокоих се, чак като чух, че са пристигнали и е отишла да играе с кучето.
Но тя не ми къса сърцето всеки път, когато се разплаче. Честно казано когато и откажа да купя макдоналдс и и се насълзят очите, по-скоро изпитвам гняв. Защото милиони пъти съм обяснявала защо не се купува тази храна.

)))
Поне да го бях прочела по-рано, защото Кирил ми изкара акъла. Кашля един ден и почти цялата нощ без да спре и без да може да си поеме въздух. Заспа чак в 4 сутринта и в 6 като се събуди, кашлицата вече беше различна. Добре че каката беше първа, няколко дни преди него, въпреки че при нея беше по-леко. Пак не спря да кашля, но поне спа от 12 до 6, а той не можа да мигне. Досега не бях чувала такова нещо, суха кашлица на всеки 4-5 секунди, много страшно.