И ние ви пожелаваме да сте живи и здрави - малки, големи и още по-големи момичета и момчета!! Да запазим детското в себе си и да се радваме по детски на живота!!
Особено вечерта, която завърши в О!Шипка с две приятелки - отидохме с Криси с триколката пеша, а тати отиде с колата да прибере кака, после си разменихме превозните средства и тати отведе Криси в къщи, след частично успешните опити да приобщим една пилешка супа към стомаха му. Беше по-интересно да се обикаля между шадраванчетата и да се гони Но-то (котето). Обачееее - на отиване ми се отели вола - по средата на пътя Криси ми заспа в триколката. Вие какво правите в такива случаи - бутала съм го съвсем бавно, че да не се друса и да не си разбие зъбите в кормилото, върху което беше залегнал или да не се изтърси през борда. На няколко пъти дигах крачетата по стъпенката...кошмар. А нямаше как и да го взема на ръце и да го нося един километър, бутайки триколката - тежък ми е вече за такива изпълнения в моя 6ти месец.... 

Имах нужда от това.Нищо не е,но ми даде самочувствие.Трябва да започна да си обръщам малко повечко внимание,че съм се превърнала в един роб(от).Докато обслужа всички вкъщи,после и самата къща и за мен не останало време.Или сили
.Влюбена съм в това дете
!Мога да я гушкам с часове!С каката като че ли не си спомням чак такива вълнения да съм изпитвала,при все,че беше изключително желано и планувано дете,за разлика от това.Не искам да правя разлика между децата си и се стремя да гушкам и обръщам внимание по равно.
20 са зъбките засега. Следващите 4 растат на 6-7-8 години, следващите 4 до към 14-тата година и после мъдреците, когато си поискат. Аз съм с 26 зъба и зъболекарите не ми вярват, че другите не са пораснали, твърдят, че са ми ги извадили и съм забравила. Все едно така се забравя вадене на зъб.
Желая им много здраве и детство, изпълнено с усмивки и игри. А на мама и тати, много търпение 
Засега се справя добре, пък да видим 

Ама в момента съм колкото щастлива за нея, толкова и ядосана за някои нейни намерения. Все си повтарям, че всеки си има глава на раменете и сам решава за своята бременност и дете, ама не мога да не се ядосвам. Първо, че ни получих поредната доза пренебрежение, за това че пиша по форуми, камо ли че чета и взимам мнение от другите "непросветени" жени, наместо да слушам лекаря си, който знае най-добре, после се опитах да изразя становище, че второто БХС е по-скоро вредно за психиката на майката, отколкото да дава някаква полза за бебето, но и там бях натирена с аргумента, че "ами да, като четете по форумите, вместо да си слушате лекарите..."... и т.н. А пък тя, понеже много знае, мисли да слага бебето на 6месеца на гърне, като почне да седи само, защото нямало да го търпи с памперс до зряла възраст....Боже, Боже!!! Накрая си замълчах и сега си вра и кипя вътрешно.
Рита яко и целодневно. Доста е активно диването от сега. Иначе летим в петък, малко ми е на тръни вече, за утре си пуснах отпуска да мога да се наспя и подготвя на спокойствие, да събера багаж и т.н. (не ми се мисли как ще си събера нещата в куфар размер ръчен багаж, ама ще се наложи... то само като сложа двете рокли, "официалните" чехли и чанта и вече е наполовина пълен).