Керамична преса за коса! - 6

• 160 884
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
Първо да те попитам-къде ще намериш Актив пресата?Защото в Селена я нямаха?
Аз ви посъветвах за Киепе,защото е уникална и я имам,от там нататък-вие си решавате.Не искам повече да пиша за нея,за да не става "навиране в носа" Simple Smile
Днес ми казаха, че я имат!

# 361
Първо да те попитам-къде ще намериш Актив пресата?Защото в Селена я нямаха?
Аз ви посъветвах за Киепе,защото е уникална и я имам,от там нататък-вие си решавате.Не искам повече да пиша за нея,за да не става "навиране в носа" Simple Smile
Днес ми казаха, че я имат!
Непременно да споделиш първо впечатление,ако си я вземеш Simple Smile

# 362
Аз от моята съм повече от доволна да изправяне на косата ,беше много евтина ,но за нула време съм готова ,а имам прекалено много коса и гъста .

# 363
  • София
Аз от моята съм повече от доволна да изправяне на косата ,беше много евтина ,но за нула време съм готова ,а имам прекалено много коса и гъста .

На това аз лично му казвам спам, поне пресата да бяхте казали коя е  newsm78

По темата използвам Стиймпод от 3-4 години, доволна съм, но е преса, няма как да не гори.... за път използвам мини преса на label.m, не е лоша, но реално съм я използвала не повече от 4-5 пъти.

# 364

На това аз лично му казвам спам, поне пресата да бяхте казали коя е  newsm78

По темата използвам Стиймпод от 3-4 години, доволна съм, но е преса, няма как да не гори.... за път използвам мини преса на label.m, не е лоша, но реално съм я използвала не повече от 4-5 пъти.

# 365
Сложих снимка за цената мисля ,че беше около 20 лв .

# 366
Купували сте си SteamPod и тн.,а някой има ли JOICO Styler пресата,с пълнител за реконструкция на косата-някакво масло май беше?В olx е 380 лева,иначе струвала 500...аз май откачих Grinning

# 367
  • София
Чудя се, ако във водата на Стиймпода капна нещо с кератин, какво ще стане  Mr. Green

# 368
Чудя се, ако във водата на Стиймпода капна нещо с кератин, какво ще стане  Mr. Green
Да не я задръстиш Grinning

# 369
  • София
Да не я задръстиш Grinning

Само това ме спира да пробвам  Mr. Green

# 370
Купували сте си SteamPod и тн.,а някой има ли JOICO Styler пресата,с пълнител за реконструкция на косата-някакво масло май беше?В olx е 380 лева,иначе струвала 500...аз май откачих Grinning
толкова пари за преса ,дори и втора ръка да е няма да си я взема .

# 371
Абе момиче, ти да не си правиш колекция от преси? Май само за преси работиш? 🙈Аз оооще се колебая каква да е пресата ми от професионалните, но май цените на Киепе най ме устройват 🙆 макар, че и Стиймпод много ме привлича, но май нея ще я пробвам в Бургас🤗

# 372
Да,аз като се увлека по нещо,става страшно...Вземи си Киепе,но е хубаво ако имаш възможност да пробваш преди да платиш Simple Smile

# 373
Да,аз като се увлека по нещо,става страшно...Вземи си Киепе,но е хубаво ако имаш възможност да пробваш преди да платиш Simple Smile
Аз съм същата направо ми е мания

# 374

Имаш предвид дали ще ми допадне ли за пробата?

Общи условия

Активация на акаунт