Керамична преса за коса! - 6

• 159 741
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Страхотно ,може да го грабна и аз днес.

# 151

И....отзиви?
Аз се колебая между нея и кератиновата  newsm78

В сайта на Ремингтън открих този коментар:
razlikata mejdu tazi i keratina e..Tazi e s po tesni i zaobleni plo4i za kadrici..po-silna e ot keratina,no s keratina e po 6tadq6ta..tazi izpravq po traino ot keratina..Moeto mnenie e ako ne dyrjite na kadrici da si kupite s Keratina..Imala sam gi i dvete..

Търся сравнение точно между тия два модела. В емаг силк е 111 лв, но ме съмнява да е същото качество, по- скоро тип Али експрес

Последна редакция: пт, 07 окт 2016, 09:28 от raja_nikol

# 152
  • София
Аз имам ремингтон от емаг и от Технополис, разлика в качеството не намирам, а разликата в цената беше голяма.

# 153
Аз имам ремингтон от емаг и от Технополис, разлика в качеството не намирам, а разликата в цената беше голяма.
+1 и аз

# 154
и аз имам преса на ремингтон от емаг http://www.emag.bg/presa-za-kosa-remington-shine-therapy-s8500-2 … 00w/pd/D71533BBM/ и е много добра

# 155
Имах тази преса.Купих я лятото.Въобще не бях доволна,за съжаление.Ужасно трудно и грозно ми изправяше бретона,въпреки хубавите термозащити които ползвах.Мъчих я 1 месец и я разкарах.

# 156
Имах тази преса.Купих я лятото.Въобще не бях доволна,за съжаление.Ужасно трудно и грозно ми изправяше бретона,въпреки хубавите термозащити които ползвах.Мъчих я 1 месец и я разкарах.

bubka:) Зависи от типа коса си мисля аз, защото преди да купя тази преса приятелката ми даде нейната купена от Англия (от която беше много доволна) да пробвам, но след няколко часа косата ми бухваше пак - като че ли не е изправена, а с тази поне държи до следващото миене.

# 157
aya_2012,наистина и това има значение  Peace Странното беше,че пресата не се плъзгаше по косата,а един вид задираше  newsm78 Пробвах още една преса на марката-същата работа.Явно просто не е била за моя тип коса  Confused

# 158
bubka:) каква коса имаш, моята е гъста и с дебел косъм, чуплива . Но иначе наистина улучих моята преса, много съм доволна от нея. Сега с каква преса си? след като я изправиш косата не се ли омазнява по бързо, че при мен го имам този проблем, може би защото не ползвам никакви термозащити

# 159
За пръв път чувам лоши отзиви за пресите на Ремингтън  newsm78

# 160
aya_2012,изправям само бретон.Косата ми е с фин,боядисан и чуплив косъм(леко къдрав).Ползвам термозащита-Алтерна кенди спрей(лосион),Керастаз цимент термик.Имам и други,но тези харесвам най-много.Не омазняват косата.Пресата ми в момента е Белисима.Доста хора не харесват марката,но аз съм доволна.

# 161
aya_2012,изправям само бретон.Косата ми е с фин,боядисан и чуплив косъм(леко къдрав).Ползвам термозащита-Алтерна кенди спрей(лосион),Керастаз цимент термик.Имам и други,но тези харесвам най-много.Не омазняват косата.Пресата ми в момента е Белисима.Доста хора не харесват марката,но аз съм доволна.

И на дъщеря ми е Белисима, но аз си мисля, че по- не е щадяща. Иначе изправя и къдри страхотно и тя  Close

# 162
За щастие моята Белисима е щадяща за косата ми.Нямам никакви поражения.Иначе през годините съм пробвала преси които само за седмица ми съсипваха бретона.Правеха го като опърлен Confused
Хубаво е когато човек намери точния,за себе си,уред  Peace

# 163
За щастие моята Белисима е щадяща за косата ми.Нямам никакви поражения.Иначе през годините съм пробвала преси които само за седмица ми съсипваха бретона.Правеха го като опърлен Confused
Хубаво е когато човек намери точния,за себе си,уред  Peace

Кой модел е твоята?

# 164

Общи условия

Активация на акаунт