Професионални серии за коса - тема 78

• 62 413
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
Момичета,на мен само ваучер за 1 и 2лв ми пуска дали са изчерпани вече тези от по 5 Mr. Green

не са изчерпани, сега си играх да щракам като зареждам сайта постоянно  ,докато не ми изкара 5 лв #Cussing out Laughing Laughing

# 121
  • Стара Загора
Момичета,на мен само ваучер за 1 и 2лв ми пуска дали са изчерпани вече тези от по 5 Mr. Green

не са изчерпани, сега си играх да щракам като зареждам сайта постоянно  ,докато не ми изкара 5 лв #Cussing out Laughing Laughing
еееее явно аз нямам касмет,ей сега и аз започвам без почивкааааааа Twisted Evil

# 122
Идва ми наум сега да си снимам косата след всеки продукт за къдрици  снимка до снимка, за да  види нагледно дори и минималната разлика Laughing Laughing

Моля те направи го.  yes Така наистина ще се види разликата

# 123
  • Пловдив
Идва ми наум сега да си снимам косата след всеки продукт за къдрици  снимка до снимка, за да  види нагледно дори и минималната разлика Laughing Laughing

Моля те направи го.  yes Така наистина ще се види разликата
Ми да добра идея !

# 124
Хайде и аз да се "запиша":

1.От кой продукт/продукти забелязахте видимо засилване на растежа на косата си? - Отскоро обръщам внимание на косата си, а тя вече беше пораснала достатъчно, така че не мога изобщо да преценя дали нещо оказва ефект. Аз всъщност специално за растеж имам само шампоана на Напура за възстановяване на фоликулите...
2.Коя е вашата "ударна доза протеин"? - Нямам. Косата ми не е много третирана и съответно бързо реагира.
3.Коя е вашата “ударна доза хидратация?” - Също нямам. Още ми е трудно да се ориентирам с хидратацията. Не мога да разбера маската Discipline ОК ли ми е или ми идва слаба...

Да благодаря и на martinidan за сравнението на финишите в края на предната тема, че там не успях   bouquet

И да попитам - вие доколко точно отмивате маските? Имам някакви спомени за коментари, че от еди-коя си маска косата (о)ставала лигава, както и коментари за маската Discipline - колко хубаво и силно ухаела косата след това... И се чудя дали аз не я отмивам прекалено и само да хабя маската и усилията си, хаха  Thinking Оставяте ли я примерно умишлено малко "лигава" или отмивате всичко почти до "скърцане", доколкото е възможно това само с вода?

Направи ми впечатление, че при шампоана за нежно измиване на Label.m пенителят на първо място е SLS... Въпреки това не го усещам агресивен, тъкмо напротив. Някой има ли представа на какво може да се дължи това противоречие?

# 125
Честито Възкресение Христово!

Аз отмивам хубаво маските-все пак,като поизсъхне косата може да стои лепкава. Но чак до скърцане-не. Утре смятам да пробвам маската Лис на ЛП с протеинов шампоан. Имам и Митик Ойл крема и нямам търпение-дано ми допаднат Rolling Eyes

# 126
Христос Воскресе!

b^s, от Discipline и на мен не ми ухае косата. И аз се чудя ок ли е или ми е слаба. Например Intense repair и Joico Moisture Recovery ми хидратират косата много по-силно. След тях усещам лигавост, а след Discipline не. И изобщо е далеч от очакванията ми. Косата ми стои в краищата една такава вяла и безжизнена. И имах нужда от доста финиш, а след другите две, които споменах не. Съставът също не ме впечатли. Да не говорим, че далеч не оправдава цената.
http://letsgo.snimka.bg/other/kozmetika.861287.35207739

Четох много положителни ревюта за Keune So Pure. Бихте ли публикували състава на продуктите, които имате? Изкушавам се от от Интензивната хидратираща маска и Енергизиращия шампоан.

Последна редакция: нд, 12 апр 2015, 11:34 от Letsgo

# 127
  • София
Благодаря за новата тема!   bouquet

1.От кой продукт/продукти забелязахте видимо засилване на растежа на косата си?
Не мога да кажа от кой точно продукт имам засилване на растежа, но винаги ползвам нещо за скалп. Сега ползвам серум за растеж на Напура и ампули на Керастаз. Определено косата ми расте доста по-бързо отколкото преди, но най-вероятно се дължи на комплексните грижи.  Peace

2.Коя е вашата "ударна доза протеин"?
Моята ударна доза протеин е двустъпковият протеин на Афоджи, но не ми се налага да стигам често до него, защото редувам протеинови и хидратиращи серии.

3.Коя е вашата “ударна доза хидратация?”

Ударната ми доза хидратация е Еластисайзера на Филип Кинсли. При мен действа безотказно.   Grinning

Честито Воскресение Христово! Бъдете здрави, щастливи и обичани!  Hug

# 128
Христос Воскресе! Да сте живи и здрави и с прекрасни коси   bouquet

# 129
Христос Воскресе!

b^s, от Discipline и на мен не ми ухае косата. И аз се чудя ок ли е или ми е слаба. Например Intense repair и Joico Moisture Recovery ми хидратират косата много по-силно. След тях усещам лигавост, а след Discipline не. И изобщо е далеч от очакванията ми. Косата ми стои в краищата една такава вяла и безжизнена. И имах нужда от доста финиш, а след другите две, които споменах не. Съставът също не ме впечатли. Да не говорим, че далеч не оправдава цената.

Четох много положителни ревюта за Keune So Pure. Бихте ли публикували състава на продуктите, които имате? Изкушавам се от от Интензивната хидратираща маска и Енергизиращия шампоан.

И при мен се получи такова нещо с Дисциплина Confused Само първия път, в който пробвах серията ми се отрази по обещания от описанието й начин, след това ми направи 2 пъти косата остра, леко суховата и без грам жилавост.

Хрисос възкръсна! Благодат и радост да грее в душите и сърцата ни!

# 130
Христос Воскресе!

Аз от състави на разбирам все още, какво му има или няма по-точно? Днес пак я ползвах, в комбинация с шампоан Densifique - ами 4 часа по-късно аз повече усещам аромата на шампоана отколкото на маската...  Rolling Eyes

И при мен се получи такова нещо с Дисциплина Confused Само първия път, в който пробвах серията ми се отрази по обещания от описанието й начин, след това ми направи 2 пъти косата остра, леко суховата и без грам жилавост.

Хрисос възкръсна! Благодат и радост да грее в душите и сърцата ни!

Това означава ли, че ми/ни идва слабичка? Аз не мога да преценя дали пък не слагам прекалено малко... И изобщо, много ми е трудно да разбера тая работа с хидратацията  Laughing Косата ми е фина и неособено гъста, та все си мислех, че нещо по-балансирано по-добре би се отразило...

Весел празник на всички!

# 131
Момичета, имам въпрос : правили ли сте ди експеримент да смесите коректор с балсам, за да промените малко цвета? Някаква такава идея ми се върти в главата да стане малко по-розовко Mr. Green

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! 

# 132
 b^s, не съм специалист по съставите, но с лека ръка бих сложила Discipline до Elseve на рафта в Била.
Хващам на посоки Loreal Elseve Damage Care Deep Repairing Mask - http://www.lipglosseater.com/2009/09/product-review-loreal-elseve-damage.html
Масата е почти същата, с малки разлики, които пролет на правят. Не твърдя, че маската е лоша, но никой не може да ме убеди, че крайната цена от 50-60лв е оправдана. Не повече от 10лв би трябвало да е. Нищо де, имали сме пари дали сме ги  Laughing

# 133
  • Belgium
Аз не разбирам особено от състави, но резултатът при мен след ползване на Елсев и на Дисциплин е от небето до земята  Laughing

Тези пари ги давам заради крайния изглед на косата ми. Пък нека съставът да не е нищо особено.

Много ми се иска косъмът ми да изглежда добре и с по-евтини продукти, но просто не става  Laughing

# 134
  • гр. София
Христос Возкресе!  Grinning

Момичета, в hairtrade.com има 15% намаление на Moroccanoil с код MOVL.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт