Професионални серии за коса - тема 78

• 62 395
  • 734
  •   1
Отговори
# 30

Вивиан, само концентрата сложих, завих с найлон и така стоях 1 час Simple Smile

# 31
  • Стара Загора
Момичета, ампулките на СЕРИ от angelcosmetics ли ги взимате?
Там ги гледах вчера като си поръчвах кристалите, но още им се чудех, и сега поток от хвалебствия... щях да ударя заедно с кристалите една безплатна доставка ама нейсе  Mr. Green

Aз не ги поръчвам по интернет, има ги на доста места. В IVIS съм ги виждала, но си ги купувам от магазин За човека (незнам в София дали го има  Rolling Eyes)

# 32
Имам нужда от ударна доза хидратация.
+1  Peace
Фрея , мерси   bouquet

Дели , дойде ли ти крема за къдрици от серията So pure на Кюн ? Как го намираш ?

# 33
1.От кой продукт/продукти забелязахте видимо засилване на растежа на косата си? - от продукт не съм. Когато стане страшно се спасявам с маска с рициново масло, масло от ему и етерично масло от розмарин.

2.Коя е вашата "ударна доза протеин"? - двустъпковият на Афоджи.
3.Коя е вашата “ударна доза хидратация?” - еластисайзер Екстриим.
Вече няколко години не се разделяме с тях.

Имам въпрос към момичетата, които ползват шампоани на Алфапарф. Вашите шампоани съдържат ли сулфати?
Току що получих първия за мен от тази марка, обявен в Арлен като цитирам: "Формула без сулфати, парабени, парафини, минерални олиа, оцветители и алергени".
http://arlen.bg/product/756/ultra-hidratirasht-shampoan-za-mnogo … ampoo-500-ml.html
Това определение е основната причината да го купя. И какво да видя, на второ място в състава на бутилката стои SODIUM LAURETH SULFATE. От Арлен ме предупредиха, че шампоанът е в нова опаковка, но иначе си е същия като този в линка.
http://letsgo.snimka.bg/other/kozmetika.861287
http://letsgo.snimka.bg/other/kozmetika.861287.35200692
Що за нагли лъжи?!

# 34
Тук е вече при мен крема за къдрици  So pure на Кюн Simple SmileИ  още един нов за мен на Керастасе ето този
http://arlen.bg/product/1562/gel-za-oformyane-na-perfektni-kadri … r-gel-150-ml.html
Още не съм ги пробвала, утре ще кажа първи впечатления Simple Smile

# 35
Супер,ще чакам  Hug

# 36
  • Варна
Благодаря за новата тема   bouquet

1.От кой продукт/продукти забелязахте видимо засилване на растежа на косата си?
-Косата ми расте много бързо,което пък налага да се боядисвам прекалено често.Специални продукти и добавки за растеж не съм ползвала никога.

2.Коя е вашата "ударна доза протеин"?
-терапията на Милк шейк или друга в салон веднъж на месец.Вкъщи почти нямам протеинови продукти.

3.Коя е вашата “ударна доза хидратация?”
-Еластисайзер екстрийм,оранжев концентрат на Керастаз,хидратиращи терапии в салон.Колкото повече,толкова по-добре.

# 37
  • Варна
По-честото миене през лятото и това, че ям хляб вече  Laughing Party
2.Коя е вашата "ударна доза протеин"?
Нямам такава, косата ми не обича протеин, използвам предимно балансирани продукти.
3.Коя е вашата “ударна доза хидратация?”
Аргановата терапия на Наши.

# 38
  • Бургас / София
1.От кой продукт/продукти забелязахте видимо засилване на растежа на косата си? Ами напоследък от Алтерна Рипейър и ампулите за скалп на Напура
2..Коя е вашата "ударна доза протеин"? Протеиновата терапия МШ, но отдавна не съм я правила.
3.Коя е вашата “ударна доза хидратация?”  Митик Ойл и Еластисайзер , но мисля да взема и хидратираща на Алтерна.

# 39
Letsgo и аз имам същия шампоан на Алфапарф. На описанието му залепено отзад на български пише: "без сулфати, парабени, парафини, минерални олиа, оцветители, алергени" . Но сега се зачетох в състава и има SLS  #Crazy

# 40
Мога да отговоря само по точка 1 и 3.
1.От козметични продукти не съм видяла резултат за растеж, освен от маслата-зехтин, рициново + витамин А, стимулант на Икаров, масло от репей, Себорал Форте, хининова вода,бани с коприва.
Не знам доколко тези неща са по темата,но споделям това, което при мен дава резултат.
Витамини-Приорин, Цинк и Биотин,ФК и Витамин Б комплекс-скорострелно ми расте косата от него, което и мен ме учуди и съм супер доволна.
Хидратация-и тук не съм много веща, защото с професионалните продукти тепърва ще се запознавам, но косата ми се повлиява много добре от домашни маски с масла и особено зехтин, когато е жадна за хидратация.

Протеин не ползвам, мисля, че косата ми няма нужда. Дали съм права-не знам.  Simple Smile[/color]

# 41
  • София
Момичета, Вела Енрич дали е подходяща за тънка коса или ще дойде прекалено тежка newsm78

# 42
  • Варна
Момичета, Вела Енрич дали е подходяща за тънка коса или ще дойде прекалено тежка newsm78
Има 2 вида-за фин и плътен косъм.Вземи си шампоан за фин косъм,той е за обем и маската за плътен косъм.Няма да ти утежни.Отначало слагай по малко и сама ще прецениш оптималното количество.Тази за фин косъм е много слаба, 150мл. ми заминаваха като мостричка.

# 43
  • Ловеч
Здравейте, момичета!
Поздравления за новата тема! Ще е много полезна Simple Smile Разглеждайки сайтовете ми прави впечатление, че в enzo.bg цените на някой продукти са доста по-ниски. Поръчвали ли сте от там? Имате ли впечатления относно качеството?

Последна редакция: чт, 09 апр 2015, 21:20 от radina_k86

# 44
  • Велико Търново
Благодаря, Фрея за новата тема и прекрасното й оформление Hug
Да припомня/ако някоя дама припознае косата си в моята Wink/ - права, боядисвана, тънък косъм, средна гъстота, без накъсвания и цъфтежи.
От продуктите против косопад Grinning - последно пробвах серията на Напура в тази насока, както и ампули и серум/Креастим/ на Дюкре .
2.Коя е вашата "ударна доза протеин"? - по принцип не ми понася много протеин, косата ми става суха като метла, затова използвам най-много веднъж седмично/от известно време дори нямам чисто протеинова серия newsm78 Залагам на балансираните серии Peace

3.Коя е вашата “ударна доза хидратация?” - Досега е била с Моисчър рикавъри на Джойко- косата е напоена, добре хидратирана, но същевременно не сплескана и прекалено лигава - тънкият ми косъм не понася силно хидратиращите продукти Confused

Общи условия

Активация на акаунт