Професионални серии за коса - тема 78

• 62 511
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
# 571
Аз съм го ползвала и не смятам изобщо, че е хидратиращ. По-скоро балансиран, а на коса която не обича протеин направо няма да пасне. На челна позиция в състава имаше мисля 3 протеина, след това беше ред на масла. И като усещане в банята не хидратираше, позлвала съм го успешно с протеинова маска.  Rolling Eyes

Самия шампоан е хубав иначе, просто не съвпада с това за което пише, че е предназначен. Peace

# 572
Момичета,
препоръчайте ми лак за коса, който да може да се ползва както в корените, така и за финализиране на прическата, но без да слепва косата.

# 573
  • София
Момичета, след боядисване слагате ли маска, ако тя не е color......

# 574
Аз да. Ако не сложа маска след боядисване, няма разресване.  Гледам да има защита на цвета. В момента ползвам Алтерна, тя има защита. Но преди съм слагала и други маски и не съм имала проблем с отмиването.

# 575
  • София
Аз да. Ако не сложа маска след боядисване, няма разресване.  Гледам да има защита на цвета. В момента ползвам Алтерна, тя има защита. Но преди съм слагала и други маски и не съм имала проблем с отмиването.
Благодаря, имам bamboo на Алтерна, ще ползвам него.  bouquet

# 576
  • Бургас / София
Отдавна не съм писала днеска си измих косата с бамбуковият за обем на Алтерна + стилизиращ гел No Inhivition резултата е обемна и къдрава коса със супер чупки. Много съм доволна от този гел въобще не утежнява .Дано шампоанът не ми утежни за сега косата е по обемна от Денсифик, но не и по плътна . Предишният ми опит с него Бамбуковият, беше неуспешен и косата ми беше мазна на вторият ден, дано не се повтори, че искам да сменя малко Денсифик.

# 577
  • Belgium
При мен бамбуковият шампоан на Алтерна  за обем грам не омазнява, напротив косата ми издържа още един допълнителен ден и изглежда съвсем добре  Laughing

# 578
При мен бамбуковият шампоан на Алтерна  за обем грам не омазнява, напротив косата ми издържа още един допълнителен ден и изглежда съвсем добре  Laughing
И при мен. Peace

# 579
  • Бургас / София
Не знам защо така се получава дали пробата ми не е от http://arlen.bg/product/1653/bezvreden-izglazhdasht-shampoan-s-a … ampoo-250-ml.html този шампоан, не знам. Не мога и да си спомня, понеже беше отдавна.

# 580
  • София
Здравейте, момичета! От около година ползвам професионална козметика, като в последно време залагам изцяло на Алтерна.Днес се измих с Алтерна рипеър шампоан и балсам, след което сложих от бамбуковия крем на Алтерна за блясък.Накрая дооформих с преса, уж си направих малко небрежни къдрици.
Ето малко снимки, но са правени вечерта и цветът на косата ми изглежда различно.
http://prikachi.com/images.php?images/109/8076109F.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/118/8076118c.jpg

# 581
Аз съм го ползвала и не смятам изобщо, че е хидратиращ. По-скоро балансиран, а на коса която не обича протеин направо няма да пасне. На челна позиция в състава имаше мисля 3 протеина, след това беше ред на масла. И като усещане в банята не хидратираше, позлвала съм го успешно с протеинова маска.  Rolling Eyes

Самия шампоан е хубав иначе, просто не съвпада с това за което пише, че е предназначен. Peace

Много благодаря! А ти какъв хидратиращ шампоан ползваш?

# 582

Благодарение на Линдето, и аз го пробвах , и напълно подкрепям написаното от нея!

# 583

Много благодаря! А ти какъв хидратиращ шампоан ползваш?
В момента на Медисютикалс хидратиращ за растеж на косата Flutter

# 584
Линда* Благодаря ти Simple Smile И аз ще го пробвам
Да пусна и аз една снимка на моя пух, който от 3 4 месеца откакто ползвам проф.козметика вече прилича на нещо Simple Smile
http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=cqs1430076429p.jpg

Общи условия

Активация на акаунт