Професионални серии за коса - тема 78

• 62 377
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
Аз не мисля, че има такова нещо като "лекуване на цъфтежа". Той може да се прпредотврати,  да се замаскира, да се изреже, но не и да се излекува. Косъмът се е разцепил и няма как отново да бъде споен, освен временно да се залепи с продукти. Косата изглежда най-добре след миене, а след няколко дни цъфва, защото косъмът се е разлепил и продуктите са си свършили работата.
Мдаа, грозната истина Confused

Помня, че Serpentine беше много доволна от двойния серум липидиум на ЛП в тази връзка, а има ли някой който да е ползвал и другия серум от серията за сравнение?
Скрит текст:
Също ако някой ги има и иска да разменяме бих пробвала Praynig иначе ще купувам докато са на хубава промоция в рибата

# 91
  • Пловдив
Ето и обещаните първи впечатление от крема за къдрици KEUNE SO PURE - ВЪЗХИТАНА СЪМ GrinningОт снощи измих косата и  сложих от крема, бяла млечна консистенция, и днес чудесен резултат. Много лек крем, лека фиксация,  еластични и добре оформени къдрици Simple Smileкосата ми е мека, никаква сухота  /за разлика от крема на НАШИ -ужасен за мен беше като клечеста слама остра на допир/.
А относно кератиновият крем на КЮН той много ми изправяше къдриците, прекалено от обема ми отнемаше, а този  SO PURE  нищо подобно, това което търся, заслужава си за мен всяка стотинка, вече искам да заредя цял асортимент продукти на КЮН, и вече направих поръчка и на другият за къдрици ,както и на шампоана за боядисвана коса Laughing Laughing
Много съм доволна и от този  балсам на Кюн Simple Smile
http://www.keunehairshop.com/file/image/EAAdnceRhvoxgpoz.jpg/0/1200
За този крем ли става въпрос  http://www.keunehairshop.com/products/details/123    Peace
А твоята коса къдрава ли е ?Аз си търся нещо ,че да е къдря било пяна или стилизант нещо такова .Може ли да препоръчате ?

# 92
Момичета, реших да пробвам ампулката кератин рефил преди да отпиша тотално цялата серия  Laughing
Като подейства малко да я измия ли направо или е по-добре да я запечатам с нещо? И ако да - с какво?
И кой шампоан преди това е най-подходящ - бамбуковия на Алфапарф, абсолюта или за изтощена коса на Aphogee?

# 93
 Момичета нахлувам в темата ви с един въпрос,тъй като съм твърде некомпетентна.Косата ми е средно тънка ,чуплива и подложена на непрекъснати изтезания.Последно сложих тук там някой кичур и сега виждам,че нещата са твърде зле.Та питането ми е Kérastase Elixir Ultime ще има ли ефект при мен за възтановяване на косъма.(един кичур е скъсан от средата).Много ще съм благодарна на съвет от компетентни хора.  bouquet

# 94
Ето и обещаните първи впечатление от крема за къдрици KEUNE SO PURE - ВЪЗХИТАНА СЪМ GrinningОт снощи измих косата и  сложих от крема, бяла млечна консистенция, и днес чудесен резултат. Много лек крем, лека фиксация,  еластични и добре оформени къдрици Simple Smileкосата ми е мека, никаква сухота  /за разлика от крема на НАШИ -ужасен за мен беше като клечеста слама остра на допир/.
А относно кератиновият крем на КЮН той много ми изправяше къдриците, прекалено от обема ми отнемаше, а този  SO PURE  нищо подобно, това което търся, заслужава си за мен всяка стотинка, вече искам да заредя цял асортимент продукти на КЮН, и вече направих поръчка и на другият за къдрици ,както и на шампоана за боядисвана коса Laughing Laughing
Много съм доволна и от този  балсам на Кюн Simple Smile
http://www.keunehairshop.com/file/image/EAAdnceRhvoxgpoz.jpg/0/1200
За този крем ли става въпрос  http://www.keunehairshop.com/products/details/123    Peace
А твоята коса къдрава ли е ?Аз си търся нещо ,че да е къдря било пяна или стилизант нещо такова .Може ли да препоръчате ?
jb66, това е кремчето, с чуплива коса съм  Simple Smile

# 95
  • Sofia
Keune So Pure имат ли сулфати?

# 96
SO PURE е 100% чиста растителна етерична терапия. ... шампоани от серията са формулирани без използването на сулфати от химичен произход Simple Smile

# 97
  • Sofia
SO PURE е 100% чиста растителна етерична терапия. ... шампоани от серията са формулирани без използването на сулфати от химичен произход Simple Smile

Hug Тъкмо влизам да споделя, че намерих информацията Peace Аз докато не прочета съдържанието на етикета, вече не смея нищо да купувам - на тези точно съдържание не намирам, но заглеждам Calming серията  Rolling Eyes А тези юнаци повече от 5лв. ваучер дали предлагат  Mr. Green

# 98
Втора поръчка направих от сайта и все за по 5 лв ваучер най-много ми е излизал от щракането докато ми излезе де #Cussing out Laughing

# 99
  • Sofia
Втора поръчка направих от сайта и все за по 5 лв ваучер най-много ми е излизал от щракането докато ми излезе де #Cussing out Laughing

Поне да знаем, да не се минем нещо  Mr. Green И при мен повече от 5 не е излизал  Peace

# 100
  • Велико Търново
Момичета нахлувам в темата ви с един въпрос,тъй като съм твърде некомпетентна.Косата ми е средно тънка ,чуплива и подложена на непрекъснати изтезания.Последно сложих тук там някой кичур и сега виждам,че нещата са твърде зле.Та питането ми е Kérastase Elixir Ultime ще има ли ефект при мен за възтановяване на косъма.(един кичур е скъсан от средата).Много ще съм благодарна на съвет от компетентни хора.  bouquet

По-добре си вземи Циментовата серия на Керастаз - Bain de force или Architecte, предназначени са за късащи и увредени коси Peace

Момичета, споделяла съм, че слагам по няколко капки чаено масло към шампоана на дъщеря ми - за предотвратяване на пърхот и омазняване, в момента използва ш-н Хот Тот/води се органик, без сулфати и т.н./, не знам дали е от ш-на, но забелязвам, че скалпа й се лющи много, има пърхут повече от преди и се чудя дали съм прекалила с чаеното масло и то е довело до пресушаване или трябва да взема специален ш-н против пърхут/пък е на 8 год. , сякаш е малка за такъв Thinking

# 101
  • Sofia
*Biskvitka*, пак аз - тази сутрин ще досадя на всички, но този проблем го боря вече от 1/2 година. Моят син е на 9 и скалпът му е адски сух, аз писах за това, даже имаше отгоре корички, по които косата растеше "зализана"  ooooh! Дерматоложка ми каза да втривам през ден за 10 дни Алпикорт, но аз му го спестих  Confused Купих Нахткерцен, мих с Напура С/6, купих и Дюкре са сух пърхот - все тая. Той има същата кожа като моята - на пролет се изсушава доста, но аз мажа тялото с какво ли не, а вече и главата. Подлудих си детето с всякакви маски, мазила и през 5 минути му гледам главата. Той е момче, а представям си с момиче какво е  ooooh!
От около месец е перфектен - продължавам да го мия с Нахткерцен (със 7-8 капки чаено дърво в него), след измиване втривам Розмаринова вода, а след нея тази помада. С помадата не бива да се прекалява, че може да клечкоса - гребвам съвсем малко, разтривам на пръстите и втривам в корените му. Същото правя и на себе си. Понякога, когато не му е ред за миене на коса, мажа и гел алое вера - той не омазнява, не клечкосва. Имай предвид, че на тази възраст е възможно и хормони вече да бушуват  Rolling Eyes

Аз затова така внимателно подхождам към нови шампоани - една грешка да направя, моят скалп пламва или започва да се лющи  ooooh!

# 102
заглеждам се по това масло на Кюн, отзиви за него  bouquet
http://www.keunehairshop.com/products/details/119

# 103
  • Велико Търново
Ани, огромно благодаря за споделеното  bouquet ще купя всичко и ще започвам с посочените от теб продукти, за шампоана, този ли използва - http://apteka.framar.bg/30011584/%D0%BD%D0%B0%D1%85%D1%82%D0%BA% … 200-%D0%BC%D0%BB- , уж използвам за нея само натурални продукти, винаги ш-ните са безсулфатни и при положение, че на третия ден косата й се омазнява в корените, направо недоумявам като я изкъпя какво е това лющене на скалпа ooooh!

# 104

А за кой сайт става въпрос  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт