Професионални серии за коса - тема 78

• 63 766
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
 Simple Smile от едно измиване дали ще успее да си разгърне потенциала??? Аз мислех да дам мнение след няколко измивания само с него(без да редувам с др шампоани).. Blush

# 541
anik, tsveti4kaaa благодаря ви... След много умуване се спрях на шампоаните на Shu Uemura, Алтерна ще почакат пак.... Mr. Green
На Алтерна взех само стимуланта за скалп и крема за блясък от зелената серия... И двете ми харесват, но за стимуланта е рано да кажа дали "работи"...
Последно се измих с шампоан Митик ойл, маска Керастаз Age premium, стимуланта на Алтерна в корените и малко от крема за блясък на Алтерна и косата ми е супер.... Даже и на втория ден, което е рядкост при мен... Laughing
Спирам да ползвам много финиши наведнъж, че от тях косата ми стои като мръсна и по-суха.. #2gunfire
И спирам да купувам евтини финиши, нищо от Alfaparf, Joiko, Schwarzkopf, Wella, Тиги и някои други не ми е харесал до сега, а не са малко, които съм ползвала... ooooh!
Евтиното ми излиза многоооо скъпо.... Thinking

# 542
Ето го и моето 1-во впечатление от шампоана Тен.
Не е светият граал, поне не и ако се пуснете само по шампоан(не и ако косата ви е финна и доста чуплива). Лично аз, за да добия представа за даден продукт, винаги използвам самостоятелно и оставям косата сама да изсъхне, тъй като след преса и сешоар се замаскира реалното състояние. Да видим др път ще пробвам в комбинация с балсама.

Ароматът му на мен съвсем не ми напомня на парфюм, докарва ми като на малини newsm78. Много лек и не бих казала, че се осеща след измиване. Другите хайверени серии на мен повече ми харесват как миришат. Peace
Като консистенция е гъст маслен( така го усетих докато го разнасях по ръцете си, преди да нанеса по косата). Докато миех косата не е втвърдявал или заплитал. На мокра коса си мислех, че е с превес на хидратация, но изсъхвайки се чувства и протеина(чувства се лека сухота)

Косата ми само по шампоан е бухнала,разхвърчанка, лека и с многоооо фризита, иначе е мекичка. Laughing
Обобщено имам още много да се уча и да търся правилната комбинация. По продължителната употреба също е от съществено значение. Снимков материал да си призная честно ме е срам да дам, защото покрай обилните косопади тази и миналата година имам толкова стърчащи антенки, че и на места са си направо цели малки кичурчета( не е за гледане много, страх ме е да я тормозя за визия- да не влоша нещата. Към момента целта ми е да закрепя положението да е здрава и да се преборя с косопадите).

# 543
Да се похваля, че след много умуване и питанки вчера, също и след връщане назад в темите да чета отговорите за запис се реших да си поръчам олиото Наши арган. Определено в момента имам нужда от нещо подобно наред с другите ми по-леки финишчета. И понеже, както казвах съм много доволна от среума на Rolland с ленено семе, реших да взема и тяхна маска, интересно ми е много какво ще го бъде. Crazy

Скрит текст:
И понеже на предишна поръчка много исках един шампоан на Чи, но се колебаех между него и ето този на Вела - http://arlen.bg/product/1419/shampoan-protiv-kosopad-obogaten-s- … efresh-250ml.html - до последно мислех, че съм поръчала Чи, ама не съм Mr. Green
Та Веллата е в размените, но да кажа и тук, ако някой си го познае да пише Hug

Последна редакция: сб, 25 апр 2015, 16:17 от Анонимен

# 544
Днес имплусивно без много,много да му мисля отидох при фризьорката ми и и казах да ме боядиса (досега бях на кичури,но нещо ми писнаха.Може би по нататък пак да направя).Получи се много хубав цвят и без никакви щети за косата.Определено всекидневната грижа с профисионална козметика си казва думата  Wink
Снимката не е кой знае какво,но сама само по този начин успях да снимам косата  Blush

Между другото за първи път се правя толкова светъл цвят.Чак не ми се вярва,че се харесах  Party

Последна редакция: нд, 26 апр 2015, 08:51 от alex.viki

# 545
Alex, цвета е уникален! Обичам много такива пепеляви отенъци Heart Eyes

# 546
И на мен много ми харесва цвета ти, alex.viki!

Абе има разлика каква е козметиката. Кой каквото ще да казва, професионалната грижа си е професионална, дори да не се използва от професионалисти  Grinning
Миналата седмица импулсивно забърсах две маски от ДМ, едната съм я ползвала преди и става за по между другото, другата не съм и не съм впечатлена от състава. Не знам изобщо защо ги взех... И като гледам какви цени са дръпнали повечето, 10-15лв маска. За още толкова или за същата цена дори ще си вземеш нещо свястно, което едно че ще излезе по-евтино, понеже е икономично, друго, че косата ти няма да се скапе след употребата му. Но както и да е, стига съм се увличала в размисли.
И за да не е само спам да попитам един малко странен може би въпрос:

Има ли някакво сходство между сериите на Керастаз - Архитект и Денсифик?

# 547
Линда,Freya  Hug

# 548
  • на острова на мечтите
tsveti4kaaa, казваш, че Алтерна не ти премиват, но и протеиновия и хидратиращия ли си ползвала от хайверената серия? А можеш ли да сравниш тези хайверени шампоани с Керастаз денсифик, че този шампоан на мен много ми премива и изсушава... Praynig

aniK, защо ти дразнеха на скалпа шампоаните на Shu Uemura и какво точно ти се появяваше - сърбеж или пърхот?  А като сравнение между Shu Uemura, хайверени шампоани и Денсифика, как би ги степенувала по премивност?

danilu, тези Фито за каква коса са? Търся хубава серия за дъщеря ми.... Peace
Не знам всички продукти какво приложение имат? Моите са хидратиращ шампоай и маска за боядисвани коси. Днес ми донесоха и балсам за тънка коса. Дава обем.
Не съм ви изчелс,но все повече се убеждавам,че ми е почти невъзможно да остана в крак с вашето темпо Crossing Arms

# 549
Да споделя впечатления от Ултра хидратиращия шампоан за много суха и изтощена коса на Алфапарф. Както вече писах шампоанът има сулфат въпреки, че пише, че няма. Измива добре. Не го усещам като ултра хидратиращ. Косата си има нужда от балсам след него. Очаквах да прави косата мека и смачкана, а се оказа точно обратното. Леко твърда е и има доста обем от корена. Много повече отколкото с шампоана Абсолют рипеър например.

# 550
Ох, момичета, пак ровя ли ровя в тоя пуст интернет, а още дори не са ми пристигнали новите поръчки ooooh!

Ако не се лъжа в предната тема някой похвали някакво арганово олио  на ЕКС (признавам, за първи път срещнах тази марка тогава) и сега чак се сетих да потърся. Blush
Това ли е олиото и има ли доволни, ползвали го, някакво сравнение да направи с по-коментираните тук?
http://xn--80atmm.net/index.php/virtuemart/podhranvashti-produkt … li-za-kosa-detail

# 551
Линде, спри се с тези олио-финиши, ти се запаси за години напред  Simple Smile Crazy

# 552
  • На точното място
Някой по-назад питаше за продуктите на Clynol. След много четене на блогове и разглеждане на снимки си купих серията за боядисана коса - шампоан и балсам. На моята коса /изрусена, тънък косъм/ пълен провал. Пресуши се ужасно, блясък  - нула. Изпратих ги на приятелка - брюнетка с нормален косъм - много е доволна  Grinning
В този ред на мисли, след няколко неуспешни покупки , реших че ще си купувам само райзе  размери. Знам ,че като цена на литър излизат малко по скъпо, но пак е по-добре отколкото да се чудя какво да правя с неуспешни пълноразмерни продукти.  Сега съм се заредила с няколко различни серийки и мога доста време да експериментирам  Wink

# 553
Линде, спри се с тези олио-финиши, ти се запаси за години напред  Simple Smile Crazy
Между другото като ги сметнах в милилитри наистина нещо такова се получава Whistling Макар, че доста разменям и подарявам, като се окаже че не ми е от полза. Освен Роланд, Вела лукс и двуфазния Липидиум друго не остана. А да и Наши арган, който очаквам. Flutter
Ама ей тъй да си питам Joy

# 554
  • Варна
Ох, момичета, пак ровя ли ровя в тоя пуст интернет, а още дори не са ми пристигнали новите поръчки ooooh!

Ако не се лъжа в предната тема някой похвали някакво арганово олио  на ЕКС (признавам, за първи път срещнах тази марка тогава) и сега чак се сетих да потърся. Blush
Това ли е олиото и има ли доволни, ползвали го, някакво сравнение да направи с по-коментираните тук?
http://xn--80atmm.net/index.php/virtuemart/podhranvashti-produkt … li-za-kosa-detail
Тази серия еликсир 79 ухае по същия начин като Орофлуидо, аз имах маската и консистенцията беше същата Peace

Общи условия

Активация на акаунт