Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-ефективните продукти за насърчаване на растежа на косата?
Каква е оптималната доза протеин за косата?
Каква е оптималната "хидратираща доза" за косата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-ефективните продукти за насърчаване на растежа на косата?
-
Каква е оптималната доза протеин за косата?
Оптималната доза протеин може да варира в зависимост от нуждите на косата. Някои популярни протеинови продукти включват Kérastase Ciment Thermique и Architecte, Alterna Caviar, Redken Extreme. Важно е да наблюдавате реакцията на косата и съответно да коригирате употребата според необходимостта от протеини.
-
Каква е оптималната "хидратираща доза" за косата?
-
Кои продукти са ефективни за насърчаване на растежа на косата?
-
Каква е вашата „дневна доза протеин“?
Може би ще взема да пробвам този на Лейбъл М, нищо тяхно не съм използвала все още

За мен е страхотен продукт
Къдравата ми коса оценява липсата на силикони в него и е много по-витална и подвижна, отколкото със силиконовите маски и балсами. Ползвам го най-вече като балсам с изплакване, а не като финиш за разплитане на косата. Подходящ е и за скалп като допълнителна грижа
Тук цените са почти като в американския сайт, което направо ми се струва невероятно. Досега съм намирала продуктите на Джон Мастърс само в английските сайтове, а там цените определено са завишени. Мисля като ми свърши детанглъра да си го поръчам от този сайт parfimo.bg. Така ще имам база за сравнение и ще докладвам дали са читави продуктите

, и хиляди благодарности на Bellissima, че ни светна
Най е забавно като те питат "А ти каква маска използваш?", въздъхваш и се чудиш дали изобщо да започваш да отговаряш.