Покажи на тия хора (мъже) как се прави

• 8 642
  • 78
  •   1
Отговори
# 30
Май моят мъж ще излезе по-голям тарикат от вашите.
Правя списък, следва разбор на списъка (точни инструкции какво, колко, как и откъде), накрая той тръгва да пазарува, а списъкът остава вкъщи...
А, и телефонът му винаги или е изключен, или не го е чул, или ако е чул, не е можел да вдигне, защото шофирал в момента...  Whistling

# 31
а списъкът остава вкъщи...
А, и телефонът му винаги или е изключен, или не го е чул, или ако е чул, не е можел да вдигне, защото шофирал в момента...  Whistling

Разбира се, че в къщи остава списъкът или в колата. Телефонът и да е включен все тая. Петнайсет пъти вчера повторих по телефона магданоз и донесе целина.

# 32
Май моят мъж ще излезе по-голям тарикат от вашите.
Правя списък, следва разбор на списъка (точни инструкции какво, колко, как и откъде), накрая той тръгва да пазарува, а списъкът остава вкъщи...

Сгрешила си човека, на когото си дала списъка
Аз го давах на синчето, опще от малко следеше стриктно всеки ред и не оставяше баща си на мира докато не го изпълни на 100%
Каквото имах да поръчвам да се прави, го поръчвах именно на него, знам че ще упражни котрол и ще се свърши това, което трябва

# 33
Нещо намеците не вършат особено работа при нас,не си ли го кажа в прав текст,няма да го бъде  Laughing

Peace

# 34
Половинът ме познава повече от мен самата, така че често е една крачка пред мен  Mr. Green

Самата аз не обичам намеци, не ги разбирам, не правя такива.

За дреболии драми не правя - много важно, че не взел нещото Х, а вместо него У - животът е по-голям от битовизмите

# 35
  • София

...накрая той тръгва да пазарува, а списъкът остава вкъщи...

Joy Я, не бил само моят блейка...
С телефона обаче при нас е обратното - пазарува в "предаване на живо"...Държи ме на телефона, докато се мотае в магазина...Нервичките ми стопява...Накрая ми звъни преди да излезе от търговския обект, за да ми изброи какво е взел.... Crazy

# 36
Като ви прочетох, установих тенденция - явно мъжете помнят последната дума:

Бельото да НЕ Е цвят праскова - от това му е останало в главата само думата праскова като важна.
Да купиш бразилски орех - е, индийското орехче пак е орех
Не купувай цветя в целофан - човекът е запомнил думата целофан като важна.

Значи ако смените подхода от забранителен с разрешителен, може и да има успех, например:

Обичам бельо в цвят патлаждан Mr. Green(нека се чуди какво значи този цвят)
обичам цветя в кошници с бутилка вино...
Обичам Ферари Mr. Green

Това на шега. Моят  мъж не схваща моите намеци или се прави, че не схваща. Така че за мен е по-добре да си казвам направо, отколкото да се терзая дали е схванал и защо не реагира, ако е схванал. Той най-вероятно изобщо не е вдянал, а аз чакам, ядосвам се и се надявам. Няма смисъл. Като си говорим направо, спестяваме много проблеми. Но пък за това се изисква сериозен брачен опит и хиляди малки войни преди това Laughing

# 37

Сгрешила си човека, на когото си дала списъка
Аз го давах на синчето, опще от малко следеше стриктно всеки ред и не оставяше баща си на мира докато не го изпълни на 100%
Каквото имах да поръчвам да се прави, го поръчвах именно на него, знам че ще упражни котрол и ще се свърши това, което трябва

Не съм. Твоят метод действа само в случаите, когато синът не е по-завеян и от баща си (и майка си, взети заедно). Както е в нашия случай.  Laughing

# 38
Ееее кво се оплакваш тогава, предали сте си гените за отвеяност
Grinning

Сега се сетих как веднъж отидоха без мен за риба, не помня защо се наложи да си остана в къщи
Връчих шишето с плажно масло на синчето, съответно не оставил баща си на мира, докато не го намазал на всеки два часа

# 39

Сега се сетих как веднъж отидоха без мен за риба, не помня защо се наложи да си остана в къщи
Връчих шишето с плажно масло на синчето, съответно не оставил баща си на мира, докато не го намазал на всеки два часа

Моята ако не я намажа в къщи няма никакъв шанс да се сети. Най-много да забрави маслото на плажа. Тя банските си забравя там ...

п.п. Ти защо даваш масло на детето, м? От него се изгаря, не се предпазва.  Laughing

# 40
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...

...накрая той тръгва да пазарува, а списъкът остава вкъщи...

А моят и парите оставя в къщи, до списъка  ooooh!

Не разбира от намеци, а за да съм сигурна, че ме е слушал изобщо, го карам да повтаря по-важните неща. Не че помага...

# 41
а списъкът остава вкъщи...

Разбира се, че в къщи остава списъкът или в колата.

Това пак си е извинение. Моят взима списъка със себе си и му седи в джоба, защото бил запомнил. Като се върне и го питам какво е забравил, винаги - нищо. Докато не ми потрябва нещото Х и следва едно "аууу". Моят въпрос е "Ти сериозно ли?". Неговият отговор "Сериозно. Хем десет пъти си повторих да не забравя..." Та се чудя тия списъци защо изобщо ги правя като така или иначе никой не ги чете. Онзи ден десет пъти му повторих да ми вземе фреш, той го повтори още пет преди да тръгне до магазина, в списъка беше на първо място с три удивителни след това и накрая се върна без фреш, но с дълго обяснение как се е случило така, че е забравил.

# 42
  • До морето
Болни сме и двамата с малкия и не сме излизали трети ден т.е за всички покупки отговаря любимият. Снощи след 4 напомнящи обаждания се прибра с витамин Ц на таблетки, абсолютно категоричен, че разговорът:
-Купи ми вит.ц ампули 1000мг.
-В кутията на детето няма ли?
-Има, но неговите са по 200мг. А на мен ми трябва 1000 мг.
не се е състоял. ooooh!

# 43
  • София
Най-забавно е като го пратя до магазина да купи 2 неща, а той се върне с 3, но 1 от поръчаните неща липсва, защото го е забравил. Просто той си помни: "Имам да купя 2 неща". Като се върне с 3 неща, значи е преизпълнил плана и няма начин да е забравил нещо.  Joy hahaha

# 44
Всички се "хванахме" за пазара.
А когато е много мил с вас, а на вас ви се иска точно в този момент да е по-хард, казвате ли го директно?

Общи условия

Активация на акаунт