Покажи на тия хора (мъже) как се прави

• 8 625
  • 78
  •   1
Отговори
# 45
Всички се "хванахме" за пазара.
А когато е много мил с вас, а на вас ви се иска точно в този момент да е по-хард, казвате ли го директно?

Зависи какво разбираш под хард  Mr. Green. Аз да, казвам си.
Също в моментите, в които хич не ми е до гушкане, си казвам директно да ме остави, но ми се сърди. Затова пък той, като не е на кеф за такива моменти, аз винаги трябва да проявявам разбиране и не бива да се сърдя  Crossing Arms

# 46
Признавам, не четох темата - само първият пост.

1. Момичета, мъжете не разбират от намеци! Запомнете - казвате право куме в очи.
2.Мъжете не различават цветове, прасковено за тях не е прасковено е нек'во бежово или с бозаво.
И вече зависи от мъжа за списъка- ще излезе на пазар ако той също има предвид нещо да си купи. Неговото ще е точно за каквото е излязъл, останалото е....Изпълняване на списък, който обаче не е задължителен.

Има и още...  

Сега се сещам и  още нещо -  когато мама е поръчала нещо и то определена марка, града бос ще преброди, но ще й го намери! И никой за нищо на света няма да го спре! Че даже и прасковеното може да улучи!

# 47
  • Пловдив
Поне ме успокоихте, че не само моят мъж е глух. Все аз никога, ама ни-ко-га не съм казвала такова нещо. До сега си мислех, че понеже говоря много, той си е изградил система, да чува само 50% от казаното. Но явно е от Y хромозомата.
Като бях бременна (да се разбира нервна) толкова ме дразнеше с неговото „не си казвала“, че започнах да пиша списъци и да ги закачам на хладилника. Пробва веднъж да ми излезе с номера „ти си го написала, докато бях на работа, ама не си ми го казвала“. След като заплаших, че ще го карам и да се подписва на всеки списък, рязко започна да помни. Mr. Green
Иначе от намеци много отдавна съм се отказала - казвам какво искам и колко струва, той обикновено е съгласен, дава пари и семейният мир е спасен. Laughing

# 48
  • Down south
Намеци, що е то  Crossing Arms
Ако това работи за нечий съпруг, съпругата да хвърля шапка, надава възгласи и издава цветни сигнали.
Ако съпругът ви, не разбира от намеци, чувствайте се поласкана, бидейки една от многострадалните посестрими.

Мисля, че мъжете са сравнително по-просто устроени от нас. При тях върши работа, когато желанието/ искането или направо заявката е кратка, ясна и точна.
Колкото по-ясен е даден сигнал, толкова по-голяма е вероятността, резултатите да бъдат ако не добри, то, поне задовололителни.
Това го твърдя от "висотата" на 15 години опит в тази дисцилина.

# 49
Амииии показваш и казваш, няма нужда от леки и меки намеци.

Иначе да ти имам проблемите, ооо мъъ той ми купи кола която не харесвам...

# 50

Да ти кажа проблем си е. Миналата година сменяхме автопарка в къщи. Исках малолитражна кола. Такава карах до скоро. Ясно обясних, избрах си три коли. Всичките бяха изключени по една или друга причина. Купихме кола, която той избра. В крайна сметка просто реших да преглътна и да продължа напред. Карам танк. Истински. Мога да мина по всяка една повърхност и да се прибера в къщи невредима сама.
Мисля само минно поле би спряло танка. Все пак се води лека кола. По талон.

Причината - "Искам да знам, че можеш да се прибереш жива и здрава в къщи сама".

Моята причина - нямаме нужда от два танка, имахме си вече един, освен това разходите са ... немалки.

Та изобщо не е въпрос как и какво казваш, а дали изобщо те слушат.

ПП И решението не беше взето, защото съм финансово зависима в семейството. Просто ми се тропна.

# 51

Еее, темата е шеговита и повод за нея беше един красив букет, който видях някъде по ТВ. Беше увит в амбалажна хартия, като тази в която слагаха саламите в магазина, когато бях малка.
Беше много по-красив и етсествен от събратята си в целофанче.

# 52

Еее, темата е шеговита и ...

Това си пропуснала да го споменеш в прав текст и ето, че пак има неразбрали. Mr. Green

# 53
... И е лека тема, да не си помисли пък някой, че се оплаквам от церемониалмайстора.

Казах аз, казах, ама има повече съспенс, ако дойда да се оплаквам от неподарения ми автомобил. Crazy

# 54
А когато е много мил с вас, а на вас ви се иска точно в този момент да е по-хард, казвате ли го директно?

Не, просто му вдигам кръвното и отношението става по-хард  Mr. Green

# 55
"Не разбрах" е много удобно извинение, когато не ти се занимава с нещо  Wink Често го използвам и аз  Mr. Green

# 56
  Добре де, а ако се закачате с даден мъж, да не би в прав текст да му казвате какво искате? Аз имам този проблем в момента.
  Аз мисля, че ме е разбрал, под формата на шеги  казвам някои работи, споделяме-пишем си в скайпа, но моя приятелка твърди, че едва ли допуска, че искам нещо повече от него ,от това да си пишем тайно, чудно тогава защо ли изобщо си пишем и защо е тайно.... ooooh!
  Не може да са чак такива тъпаци , бе, не може! #2gunfire

От друга страна моята приятелка ме спира да го кажа в прав текст-аз мислех между другото-но тя ми казва "Не се излагай, не се подценявай, да не си посмяла!"
 И понеже наистина е кофти по скайп и тел, ще изчакам да се върне в бг и като го сбарам насаме, ще изръся каквото ми е на душа.Сигурно е много просташко, но вече 2 месеца си лазим по нервите.    
  О , забравих да кажа, че като беше тук все си намираше работа около нас и се питам "Аз не съм в час или?"
 Ще се радвам и някой мъж да се включи!

# 57
  • София
Признавам, не четох темата - само първият пост.

1. Момичета, мъжете не разбират от намеци! Запомнете - казвате право куме в очи.
2.Мъжете не различават цветове, прасковено за тях не е прасковено е нек'во бежово или с бозаво.
И вече зависи от мъжа за списъка- ще излезе на пазар ако той също има предвид нещо да си купи. Неговото ще е точно за каквото е излязъл, останалото е....Изпълняване на списък, който обаче не е задължителен.

Има и още...  

Сега се сещам и  още нещо -  когато мама е поръчала нещо и то определена марка, града бос ще преброди, но ще й го намери! И никой за нищо на света няма да го спре! Че даже и прасковеното може да улучи!

Точно така!
Само за това, че ще преброди света да донесе каквото мама иска, не съм съгласна. Същите са си и към мама, ама мама ги познава много добре, както и мъжете като цяло, защото има повече опит с тях, затова много обстоятелствено описва какво иска от тях - ако трябва и със скица, схема, етикети и пр. Затова пред нея се провалят по-малко - просто знае как да обясни в прав текст какво иска.

Мъжете имат еднопистови мозъци, затова добре им обяснявайте какво точно искате и те ще го изпълнят с радост - стига да не е нещо, дето ще засегне пряко в лош аспект собствената им особа. Особено трудно понасят критики от сорта - ти ако не можеш, ще помоля едикой си...това - не, щото ще се сблъскате с - "ами помоли го"! И на инат няма да свършат работата.

# 58
  • Варна
Особено трудно понасят критики от сорта - ти ако не можеш, ще помоля едикой си...това - не, щото ще се сблъскате с - "ами помоли го"! И на инат няма да свършат работата.

Тук вече не съм съгласна с теб... Може и трудно да го понасят, ама у дома работи безотказно.  Wink

# 59
Аз също не разбирам от намеци. И даже не знам кому са нужни намеци, само усложняват обстановката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт