Покажи на тия хора (мъже) как се прави

• 8 628
  • 78
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Особено трудно понасят критики от сорта - ти ако не можеш, ще помоля едикой си...това - не, щото ще се сблъскате с - "ами помоли го"! И на инат няма да свършат работата.

Тук вече не съм съгласна с теб... Може и трудно да го понасят, ама у дома работи безотказно.  Wink

Като одъртее, ще видиш. Тогава го удрят много на его и "аз съм по-по и най-"... Laughing

# 61
  • Пловдив
Днес за пореден път ми беше доказано, че чува само нещата, които на него лично му изнасят. Купил си 2!!! агнешки главички, че нали ми бил показвал в брошурата, пък и обичал. На въпроса ми „чу ли като казах, че бих предпочела набор за дроб-сърма?“ ми се отговори „аз не мога да слушам и помня всеки какво предпочитал“. Ще рече човек, че не живеем двамата с него и детето само. Laughing
Сега обаче ще го оставя сам да си ги готви да го видим.

# 62
Чета и падам от смях.Ние, ако имаме информация подаряваме каквото се очаква,дори и да не остане изненадана точно защото си го е поискала.От друга страна намеците адски дразнят,особено като се повтарят,Ясно и кратко е достатъчно ,и то ,ако е дошъл момента и музата ми.Да ,по дървени сме,но вие пък какво чудо и мрънксне е не е истина,Защо например ходи на риба,ами да чуе тишината.С кеф влизам с жени под водата,защото там няма как да приказват:)))ох искренно ме рзасмяхте

# 63
  • София
Ох, леле - ако му била дошла "музата". Ако и така работите, направо не знам.  hahaha Joy
Това като с вица:
- Защо искате да се разведете?
- Жена ми постоянно мрънка. От 6 месеца мрънка да изхвърля елхата.

hahaha Joy

# 64
  • София
Ох, леле - ако му била дошла "музата". Ако и така работите, направо не знам.  hahaha Joy
Това като с вица:
- Защо искате да се разведете?
- Жена ми постоянно мрънка. От 6 месеца мрънка да изхвърля елхата.

hahaha Joy

Joy
Така и работят, мдам. Ама работа, която не им харесва. Виж за колата, душа и сърце дават, с редки изключения... hahaha

# 65
  • Лутаща се

Иначе да ти имам проблемите, ооо мъъ той ми купи кола която не харесвам...

Да ти кажа проблем си е. Миналата година сменяхме автопарка в къщи. Исках малолитражна кола. Такава карах до скоро. Ясно обясних, избрах си три коли. Всичките бяха изключени по една или друга причина. Купихме кола, която той избра. В крайна сметка просто реших да преглътна и да продължа напред. Карам танк. Истински. Мога да мина по всяка една повърхност и да се прибера в къщи невредима сама.
Мисля само минно поле би спряло танка. Все пак се води лека кола. По талон.

Ще споделиш ли каква е колата, че ми стана интересно?

# 66
4*4, бързи и бавни скорости, тежка, с 5 врати. Не мисля, че е от значение модела и марката.
Много се дразня, когато в спор не се чуват аргументите на другата страна. Всъщност това е проблемът. Друг няма.

Всичко останало - не чул какво съм искала (мляко или масло) никакво значение няма. Весели битовизми. Без тях живота ще е като без сол. Нещо, което с радост ще споделя с приятели на маса, ще го подкача и ще се посмеем заедно. Тези дреболии до някъде ни правят да изглежаме по-"заедно". В смисъл "знам си го какъв е, ама си е мой и много си го обичам".

# 67
Е ти пък от едно "4х4" проблем,аз разбирам да не ти е угодил за модела на яхтата,но колата какво толкова сменяш я докато той е на работа с друга и готово ,пак ще е на твоето.

# 68
  • Лутаща се
А аз исках 4х4, но не ме огря. От години искам да имам джип, но нееееее, разходите щели да бъдат мнооого големи  #Cussing out
Сега карам малка спортна кола, доста ниска и доста лека. При силен страничен вятър имам чувството, че ще ме издуха от пътя.

# 69
разходите щели да бъдат мнооого големи

Темата изобщо не е за това и ще оспамя, но мъжа ти е прав.

ifko, в едно семейство ако нещата започнат да опират до "да стане на моята" ... пиши го бегАло.

# 70
Права си ,не оспорвам това,но човек трябва да се радва на всичко което му подарят .В тачи връзка /не говоря за конкретен случай/ една жена може да получи много неща,разбира се според възможностите,но трябва да умее с памук да му изкара душицата на мъжа ,а не с мрънкане.Има ли мрънкане има и доза инат.Много уважавам жени които знаят как да си поискат.Това е свързано с много неща,като се пояне от подходящия момент ,повод ,начин,та ако щете и по кое време на денонощието го искате.Няма да има ефект ,ако независимо мъж или жена е в отвратително настроение,или пребит от работа да му се мрънка и натяква.Освен това когато стане въпрос за семейни придобивки ,малко или много мъжете са по наясно кое би било по правилно.Да някой ще каже ама жените с по практични...може и така да е ,но да ти подарят нещо и да се мръщиш......Освен това и другия момент ,"аз исках количка ,а той ми подари джип"звучи ми малко надуто неземно и префърцунено с цел показ.
В крайна сметка заключението е следното .При удар с количка със 60 километра челно умираш,а при удар с джипка при 60 километра ти зашиват брдичката.Дай боже на никой да не се случва

# 71
  • Лутаща се
В крайна сметка заключението е следното .При удар с количка със 60 километра челно умираш,а при удар с джипка при 60 километра ти зашиват брдичката.Дай боже на никой да не се случва

Точно това е една от причините, поради която аз исках джип.
Другата е, че живея на дълъг и стръмен баир и през зимата, когато натрупа сняг с лека кола е почти невъзможно да се изкача до горе.
В крайна сметка понеже АЗ си купих колата (не ми е подарък) не мога и нямам право да се оплаквам. За такова имах пари - такова купих.
Един ден, ако имам финансова възможност ще си купя така мечтания джип.

Да допълня - коментарите на съпруга ми са по повод на моите размисли по повод на това за какво возило мечтая. Нито съм му мрънкала, нито съм му искала нещо.

# 72
ifko, от 22 години си плащам играчките сама. Нямам навика да мрънкам нито след нито преди ... среднощни занимания.
Знам колко струват парите по простата причина, че си изкарвам и сама. Не разчитам никой да ми плаща сметките и гевезалъците.
Мъжа ми ме познава добре, просто има моменти, в които предпочита да се наложи вместо да ме чуе.
Това дразни, много дразни, пич.

Иначе за сигурността си прав. Ама и краштестовете на Смартечата не лъжат. Айде да не отива темата у лево, де.

# 73
Е тогава не виждам причина след като си купуваш нещата сама да си се поглезишименно с каквото те кефи,както предполагам и той не те пита каква мъжка играчка да си вземе.Има противоречие ,с много нежност и любов обикновено си се справяме:)

# 74
Е, да де. Нали за това говорим - има спор, няма решение, аз преглътнах и приех неговия избор.
Обаче щом драскам тук в тази тема вече пети пост не съм съвсем спокойна с избора му.
И не мога да му го кажа на него, защото ще изляза меко казано гаднярка. Човека иска да е спокоен за мен. А аз пък не искам да изглеждам като в твоите очи кифла.
Драма, а.

Както и да е, тенекии. След пет години ще е скраб.
Принципа на вземане на решенията обаче вероятно няма да се промени. Те това с много нежност и любов и да го полееш все тая - няма промяна. Защото мъжа ми вероятно разбира налагането на избора си като проява на нежни чувства и изява на цялата му загриженост.

Общи условия

Активация на акаунт