Покажи на тия хора (мъже) как се прави

• 8 625
  • 78
  •   1
Отговори
Женска тема за правене на тактични намеци на мъжете.  Mr. Green
Със сигурност има неща, които често ви изненадват при мъжете - от това, че поднасят букет с красиви, ароматни рози, но увит в цветната хармонеста хартийка, да не пиша целофан до това, че ако е решил да те изненада с лек автомобил за РД ще купи точно този, който той иска да има.
Или пък му поръчваш интересна книга с интересни и преплитащи се сюжети, той ти носи "Кама сутра".
Има хиляди примери, не само материални, айде днес е почти петък.  Grinning

Последна редакция: пт, 10 апр 2015, 09:16 от Редактор*

# 1
Че какво й е на Кама Сутра  newsm78

# 2
Книжка с картинки, без никакъв сюжет.  Naughty
Сюжетът трябва ние да го правим.  Grinning

adelinda
, ако не съм била ясна, темата е за правене на намеци на мъжете, че не всеки път като си мислят, че ни изненадват с нещо, то е точно това, което сме искали. И е лека тема, да не си помисли пък някой, че се оплаквам от церемониалмайстора.

# 3
  • София
Нещо намеците не вършат особено работа при нас,не си ли го кажа в прав текст,няма да го бъде  Laughing

# 4
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Книжка с картинки, без никакъв сюжет.  Naughty
Сюжетът трябва ние да го правим.  Grinning

adelinda
, ако не съм била ясна, темата е за правене на намеци на мъжете, че не всеки път като си мислят, че ни изненадват с нещо, то е точно това, което сме искали. И е лека тема, да не си помисли пък някой, че се оплаквам от церемониалмайстора.
Може пък точно това което искаш да не е във възможностите му. А вие възприемате ли като мъжете ви правят намеци? (изключвам сексуалните)

# 5
  • София
Мъжете не мислят като жени д аим правиш намек.Не харесват завоалирани и не в прав текст думи и искания.Като искам казвам,каква да намеквам да си усложнявам живота. Laughing

# 6
Аз финансови претенции към ММ нямам и като бяхме гаджета също съм нямала. Жена - мечта.
Не знам дали прави намеци, ако не ми каже в прав текст, едва ли ще разглеждам  предложенията му от хиляди ъгли.
Но ме подсети, че мъжете пък каква фантазия имат, дори когато не им намекваш нищо.
Сещам се за разговор с приятел, който ми разказа, че негова приятелка му се оплаквала, че гаджето й няма да го има известно време. Като познавам момичето съм убедена, че просто е искала да сподели неприятното си чувство, а той беше убеден, че му правила намеци.  ooooh!

# 7
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Сещам се за разговор с приятел, който ми разказа, че негова приятелка му се оплаквала, че гаджето й няма да го има известно време. Като познавам момичето съм убедена, че просто е искала да сподели неприятното си чувство, а той беше убеден, че му правила намеци.  ooooh!
Joy Може би наистина му е правила намеци. Зависи как му го е казала.

# 8
Аз мисля, че мъжете никак не са по намеците  Mr. Green
Нито ги разбират, нито ги харесват. Напротив - често дори се притесняват от намеци, защото не са убедени как да реагират и какво да правят.
Затова - Дами, не намеквайте, а казвайте в прав текст.
Така се прави, за да се постигне (женската) цел Wink

# 9
Е, ако ми подари нещо, което никак не харесвам, никога няма да му кажа в прав текст, даже и намек няма дан аправя.

# 10
Моя опит казва, че не става с намек. Мъжете обичат ясно, кратко и по същество. Така и правя и нямам отказ. Peace

# 11
Е, ако ми подари нещо, което никак не харесвам, никога няма да му кажа в прав текст, даже и намек няма дан аправя.

Това е съвсем друго Wink

# 12
Мъжете обичат ясно, кратко и по същество.

И по няколко пъти, защото от веднъж не чуват. Не знам, поне моят е глух. Накрая като чуе ме пита "Защо ми викаш?". Иначе самият той е много учуден, че дъщеря му не го чува от раз.

# 13
А моят опит говори, че и в прав текст да го кажа, пак не върши работа  Mr. Green
Излиза, че си говоря на стената  Thinking

# 14
Мъжете обичат ясно, кратко и по същество.

И по няколко пъти, защото от веднъж не чуват. Не знам, поне моят е глух. Накрая като чуе ме пита "Защо ми викаш?". Иначе самият той е много учуден, че дъщеря му не го чува от раз.

Абсолютно същата история  Peace
А ако не съм го изкрещяла, а просто казала, то после твърди че никога не съм казвала подобно нещо  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт