Отговори
# 60
  • NE
Привет и от нас!

Скрит текст:

Безобидничка Радвам се че сте намерили правилният лекар. Много рядко се случва, наистина. Радвам се че сте добре. Hug
Тачи Да се оправя Бобо. Praynig Вилито веднага налапа яйцето и стана с червен език. hahaha
Бизи Ние сме същите с чуждите места, но съм забелязала че ако съм спокойна и весела реагира по-добре на новото. Но вкъщи си е вкъщи. Hug
Нели Не са колики. Тези дни не яде освен да суче. Види ли лъжицата и обръща демонстративно глава и дори не опитва какво му давам. Оказа се избил зъб № 6. Flutter
Мечева Всичко е добре, когато завършва добре. Hug

Няма ги Гери, Дучето ...

Мрън ...
Скрит текст:
Ние се оказахме с изгоряло ел табло. Не стига, че бяхме без ток, ами и ни се караха по телефона че не сме си отворили таблото (което е пред вкъщи и де факто не е в нашата собственост) и не сме установили проблема. ooooh! Накрая се оказа техен проблем, но напоследък ми идват разни такива нагли отнишения в повече. #Cussing out Имам много кротък и смирен подход и въпреки всичко се намира някой който веднага те оправя в живота. Ей оня ден се обаждам в НОИ с два конкретни въпроса и вместо отговор ме приемат за някаква глупачка и се опитват да отгатват неща, които не искам да кажа, камо ли да ми ги слагат като думи и накрая да ми кажат : защо ги задавате въобще тези въпроси? В скоро време ще взема да заплашвам за да ми се обърне културно внимание. Thinking

# 61
  • Англия
Момичета, в България продават ли подобни купички?  Чудех се дали било интересен подарък за едно детенце... http://www.amazon.com/Nuby-3-D-Snack-Keeper-Monster/dp/B0081C9UOQ

# 62
Здравейте, мами! Simple Smile

Радвам се да видя Ируканджи на хоризонта и да прочета, че с Безобидна всичко е по-добре. Simple Smile
Аз имам нужда от помощ - от няколко седмици Рали има обривче по едното бедро - отвътре откъм памперса. На вид са група ситни пъпчици, а на пипане е съвсем леко релефно. Не боли, не сърби, но все пак ме тревожи. ЛЛ предписа всякакви илачи и го мажа всеки ден по няколко пъти, пие се хомеопатия, но ТЦ - стои си. Има ли някоя мама, която има идея какво е това и как да го излекувам? Предварително ви благодаря много, много!

# 63
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Ana.ana ... продават Simple Smile
http://www.minimod.bg/25487/nuby-контейнер-за-храна-monster
Според мен би бил интересен подарък за дете Simple Smile

Sahasrara, и ние имаме такива ... и по ръчичките се появяват ... Не можахме да се справим с Адерма ... и с кортекостероиди даже - Тридерм ... мажа 5 дни, на 2-рия изчезва и като спра да мажа ... пак се появява ... Сега съм решила да я водя на дерматолог ... да видим там какво ще кажат ...

# 64
Да помрънкам може ли?
Тъкмо започнахме да спим и забравихме за нощното хранене и хайде пак на нова сметка. Ще откача! Отделно е киселак, реве... Венците са подути много, но кога ще пробият и дали ще е скоро - мога само да се надявам.
Флауър, ако си любезна и кажеш добър ден, ще те гледат като извънземно. Ако си начумерена, ще ти свършат работа. Това са ми наблюденията поне тук на село. Не се знае, не се разбира и не се оценява какво е това добрина и отношение. На всеки му е крив света. Cry

# 65
  • NE
Фрау НЯма едно нещо сигурно при децата, както и хубавото, така и лошото. Ще мине. Hug
Аз съм работила с хора и съм напълно сигурна в това, че щом 20 идиота са минали преди мен и аз ще се изнервя, но щом имам "правилното" отношение се чувствам прецакана да ме третират като предходните идиоти. Ама то нали знаеш че на всеки друг му е крив. Whistling
Сахасрара, Безобидничка Пробвайте с морска вода. Аз от дете имам такива петна под брадичката и само и единствено ме е оправяла морската вода лятото. Peace

# 66
Привет ,мами  bouquet
Флауър,много е хубав колажа-то няма начин с такива слънчица Heart Eyes Heart Eyes
И на моята принцеса се появиха ситни пъпчици,но прилича повече на петно-леко зачервено по бузките.Аз обаче съм сигурна,че е от слънцето,а уж я мазах с Бочко newsm78,явно за лице не е много подходящ.А и май да взема да го сменя,защото е от миналото лято,а за моята козметика знам,че отворена е добре да се ползва само едно лято,за другото -нова Confused
Днес и купих най-после обувки на КК и ги разтъпка у дома-явно си ги хареса,известно време ги оглеждаше на краката ,а после се оглеждаше в огледалото с тях-кокона си е от сега Mr. Green
И официално вече ходи сама,но все още я пускам само където имаме килими(а то не е много площ) и я забелязах,че пада на дупе или се подпира с ръце на земята. Евентуално през уикенда може да направя прощъпулник или другата седмица.Зависи дали ще успея да приключа с градинарството(тип балконско) двата почивни дни,ще видим.И без това ще сме в ограничен състав,така че може и делничен ден да е
Тачи,ще ти се обадя,как иначе.А и ще видя малкия кавалер колко е порастнал

# 67
Добро утро Hug

Хубав ден, слънчев и с много усмивки Heart Eyes

# 68
  • Бурса
Добро утро и от мен  Hug

Бизи мерси за кафенцето и за сладкото изкушение   bouquet

Нели честито ти ходещо човече  Heart Eyes Все на хубави места да я водят Ева малките краченца и да си износите новите обувчици по разходки и площадки  Hug

Иракунджи силни  Hug за преминалите изпитания. След дъжд винаги изгрява слънце, върни се при нас с хубави новини. 

Феичка до кога с това спане тип ваденка  Tired Теди си се буди 3-4 пъти на нощ, но обикновено я доприспиван на гърда и я слагам пак в кошарата. Снощи не искаше там и пак отгоре ми цяла нощ. Сутринта едва станах. Май само ти можеш да ме разбереш за пустия му сън затова споделям  Confused Освен това с ММ спим в отделни стаи заради това събуждане. Иска ми се да се върна в семейното ложе, но не ми се разхожда като сумнамбул цяла нощ. Извинете за мрън  Sad

Принцеске ти как си? По-спокойно ли ти е от както Алекс спи при вас?

Хубав ден и от мен  Hug

# 69
  • NE
Бизи Благодаря за кафенцето. Hug
Тели Разбирам те напълно. Много е трудно, наистина. Добре, че два дни вече спи спокойно, така че има надежда и за вас. Търпение. Hug
Иначе си ставам по 4-5 пъти и е нормално. Наскоро ми попадна статия и вече ми се струва дори нормално това събуждане. Той като Теди става полузаспал, взимам го, кърмя го където заспива още по-дълбоко и местя в кошарката. Между нас не му е удобно, а ММ най-спокойно си спи и не иска да мърда. Joy
Нели Честито ходещо човече. Hug Кои обувки на КК взе?

# 70
Момичета, малкото е киселяк, крив, не знам още как да опиша лошото му настроение...зъб или зъби, не знам, не дава да бърникам, хапва, но драмата е с преобличането, преобуването ВСЕКИ път ooooh! винаги е с песничка, понякога се кривя с някакво подобие на танц, играя на ку-ку, естествено е с някаква играчка/крем/четка за коса или каквото и да е интересно за него "ново"-забравено нещо за отвличане на вниманието и пак - рев, та чак дране. Днес наакан, напикан, омазан в кисело мляко (щото първо закуси и си игра и маза кашата където се сетите  Crazy), ще го събличам да поизмия и преоблека - ми ... дорева ми се и на мен. Що така?! Често пъти отлагам напишканото да преобуя - чакам доброто насторение да възцари. Но напоследък все повече се ядосва и реве. Характер ли, нещо дали го мъчи...При вас как минава тази неприятна вече за мен процедура?

Тели, и ние сме в отделни стаи с ММ, за спокойствие на ММ, а и за мен - да съм близо до малкото. Ама понякога като че ли го отчитам като грешен мой избор ...

# 71
Здравейте!  Hug
Мечева-пак приключения покрай вас!  Hug Важното е,че всичко е наред!  Heart Eyes
Бизи-и при нас е драма обличането,споко!  Mr. Green И това с отлагането за смяна на памперс колко ми е познато... Joy А като тръгна да го сменям тъкмо го сложа под дупето и малката се премества нагоре и така се гоним из леглото по 1 час!  hahaha Случвало се е от толкова гонитби да се изпишка накрая-естествено извън памперса и тогава вече побеснявам!  Laughing
А относно спането-тук в момента няма как малката да спи в отделна стая ,а да не говорим,че и креватчето и е със свалена решетка и е залепено за спалнята ни-много ми се иска да я отделя,но направо ми се вижда невъзможно на този етап...По принцип си спи в нейната територия,но се случва и да ми се качи на възглавницата посред нощ!  Rolling Eyes

# 72
А като тръгна да го сменям тъкмо го сложа под дупето и малката се премества нагоре и така се гоним из леглото по 1 час!  hahaha Случвало се е от толкова гонитби да се изпишка накрая-естествено извън памперса и тогава вече побеснявам!
Tired същата работа Confused

# 73
Ируканджи! Ти си мъжка майка! Във всеки един смисъл на думата. Навестявай ни по-често. Чакаме снимки от ремонта - преди и след!;) Всичко ще е наред с Митко, стискаме палци за 24-ти!
Сега за отделното спане - имахме и такъв етап, но от няколко месеца детето си е в леглото, ние в нашето си. Всеки имаше нужда от пространството си, интимността... И просто уцелихме момента кога да го направим. Сега ако е при нас, изобщо не може да заспи - ние също. Голямо мятане е, ритници... Wink
Бизи, тук също беше така. И като всеки период - отмина и това... Сега се мъча да я върна към гърнето. Бойкотът продължава. Ще е с памперс и след 3г така като гледам.

# 74
Сахасрара не ми стана ясно къде точно са пъпчиците, но ние преди време имахме на дудата, първо бяха 2-3 ситни пъпчици и после се разрастнаха и станаха едно цяло и грапаво. С кортикостероид не минаха, но минаха с нистатин, явно бяха гъбички.
Бизи и при нас има драма с памперса най-вече, а с обличането понякога.
Аз пък днес като и рязах ноктите на краката забелязах, че на единия крак нокътя на малкия пръст е жълт и удебелен, а на другия крак съвсем леко. Мисля си за две неща или са гъбички или е от тясна обувка. Защото пантофките ни са странно доста тесни, като размер са ни добре, но са доста тесни, а плата е доста стегнат. Дано не са гъбички, имате ли идея на бебета гъбички по ноктите има ли  newsm78
Вчера пробвах детска кухня, дадоха ми купони и реших да взема. Все се канех да пробваме, но явно, че сега е бил моментът. Хапна си, малко са редки манджите, но пък сигурно така трябва за да не се запичат децата. Иначе е вкусно.

Общи условия

Активация на акаунт