Четки за грим-6

• 102 206
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
  • гр. София
Хубави четки на прилични цени са тези на Zoeva.

https://www.zoeva-shop.de/

# 616
  • София
Аз бих похвалила четките на Лолипоп козметикс, за цените според мен са идеални. Имам четката им за ФДТ, стиплинг четка и една за опушване, от една година ги използвам, особено четката за Фдт всеки ден, няма паднало косъмче. За парите, които се предлагат може да ги погледнете Simple Smile

# 617
Срам, не срам, ще попитам... Досега никога не съм използвала четки за гримиране (само апликатори), но гледайки разните уроци ми се иска и стилът на гримиране да сменя. Искам да си закупя няколко, но на първо време, можете ли да ми препоръчате нискобюджетни, които могат да се закупят от мол, dm или lilly и не бодат и разнасят добре? Вторият ми въпрос е какви са основните четки, които трябва да си закупя на първо време? Да си призная опитвах веднъж с някаква китайска, но освен, че бодяха, разнасянето на грим с четка и изобщо взимането му от палитрата, се оказа доста трудно и неестествено. Всякакви ли сенки стават? Ще се радвам, ако някой отдели малко време за бейсик информацийка. Благодаря!

# 618
Моят съвет е да инвестираш малко повече пари и да си вземеш нещо качествено - МАК, Сигма, нещо такова.
Хубавата четка "сама" върши работата, а и накрая евтиното винаги излиза скъпо - ако си вземеш 5 четки по-евтини и по-некачествени, за същите пари ще си вземеш чудесна четка, която да ползваш години наред при правилна поддръжка. Аз имам предимно на МАК четки и сега се каня на флат кабукито на Сигма, от по-бюджетните имам РТ. Съветвам те да се насочиш към РТ за начало, иначе рискуваш да попаднеш на некачествени и това или да те откаже от тях, или да те накара да налееш още пари за други бюджетни.
Хубавата четка е инвестиция, за мен няма смисъл да се трупат евтини варианти, които освен,, че не вършат добра работа, и се разкапват бързо. За справка - последната четка на МАК е купувана пред 2 години, не е мръднала.
Китайската, ако е лошо качество, е нормално да прави така.
Провери четките на РТ за начало, аз съм доволна и от тях. Също ги имам от години, не са мръднали и не бодат Peace

# 619
  • София
Виж четките на Aura  и Essence в Лили дрогериите. Не са никак лоши Peace

# 620
glow - Благодаря за отговора! Къде продават четки на PT и можеш ли да ми кажеш ориентировъчен ценови диапазон на тях и на MAC?

Илли - Благодаря за отговора! Днес ще минавам от там и ще ги разгледам. Има ли конкретни четки, от тях, от които си доволна? Защото аз дори не зная какви точно да взема Grinning

Дами, да побутна другия си въпрос: На първо време кои са основните четки, които трябва да си купя? Разглеждах началото на темата, но не можах да разбера, изглеждат ми много видове.

# 621
  • гр. София
Според мен основните четки за очи, които ти трябват са:

- пухкава четка за нанасяне на цвят в сгъвката
- пухкава четка за блендване
- плоска четка за нанасяне цвят на клепача или под веждите
- пенсил четка за нанасяне на тъмен цвят във външния ъгъл на окото или за нанасяне на цвят на долния клепач или в кладенчето на окото
- скосена четка за нанасяне на очна линия или сянка, както и за помада за вежди

# 622
Shokoladche, благодаря много!!!

Това със снимката беше чудесно! Само да попитам нещо, което сигурно ще прозвучи глупаво, но има ли разлика между едната и другата пухкава четка или те по принцип са си означени коя за какво е?

# 623
  • гр. София
Четката с белите косъмчета MAC 217 е с овална форма и прави самото нанасяне в сгъвката по-прецизно и ярко, другата четка с черните косъмчета MAC 224 е с кръгла форма и тя нанася по-меко.  Но и да си вземеш 2 еднакви пухкави четки няма да сгрешиш. Всеки има различни предпочитания. Важното е да имаш винаги чиста пухкава четка за блендване.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2016, 19:15 от Shokoladche

# 624
Здравейте. Да ви попитам какъв тип четка е най-добре за кремообразни сенки?

# 625
  • гр. София
Със синтетични косми.

# 626
Да ви попитам с каква четка нанасяте хайлайтър или може би бютиблендер върши по-добра работа newsm78

# 627
  • гр. София
Бюти блендърът също върши страхотна работа, но ако предпочиташ четки ти препоръчвам:

М501 и М310 на Morphe:

Скрит текст:

http://www.beautybay.com/makeupbrushes/morphebrushes/m501propointedblenderbrush/

https://www.cultbeauty.co.uk/morphe-brushes-large-soft-fan-brush-m310.html

# 628
Благодаря,Шоколадче bouquet Hug

# 629
Благодаря за отговора!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт