Четки за грим-6

• 102 184
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, мисля да си купя четка за блендване на сенки и за слагане. Колебая се между Сигма и Мак. Кои са по-добри според вас?

# 661
Здравейте, момичета.  Hug За първи път пиша в тази тема. Може би вече сте дискутирали тази четка, защото видях, че доста от вас харесват четките на Real techniques. Но все пак искам да похваля тази четка за контуриране от серията им bold metals - страхотна е, много ми допада как прави контура. Ползвала съм и други четки за контур, но тази ми стана фаворит. Много добре нанася и блендва. Супер съм доволна.  Peace

# 662
Здравейте, момичета.  Hug За първи път пиша в тази тема. Може би вече сте дискутирали тази четка, защото видях, че доста от вас харесват четките на Real techniques. Но все пак искам да похваля тази четка за контуриране от серията им bold metals - страхотна е, много ми допада как прави контура. Ползвала съм и други четки за контур, но тази ми стана фаворит. Много добре нанася и блендва. Супер съм доволна.  Peace

Като четях ревюта за тази Болд Металс колекцията, навсякъде казваха, че от всичките от колекцията, тази за контуриране била най-добра Simple Smile Добър избор и честито Simple Smile

# 663
Здравейте, имате ли мнение за четката за фон дьо тен на fancy witch, защото се колебая дали да си я поръчам? Благодаря

# 664
Абсолютно невежа съм по отношение четки за грим.Единствената ,която ползвам е четка кабуки за нанасяне на бронзираща пудра на Макс Фактор,а четката е купена преди около 3 години и не е някаква марка.Сега искам да взема няколко четки на Риъл Техникс...трябват ми съвети.Искам четка за бронзираща пудра-руж,заканила съм се да правя контури , значи ми трябва и за контуриране и евентуално някаква за фон дю тен.Ще помоля да ми напишете самите имена на четките или дори да пуснете по някоя снимка да се ориентирам.Предпочитам да не са от новата колекция ,защото не ми се дават чак такива пари за четки Simple Smile BlushЩе се радвам на съвети

# 665
Core collection звучи като нещо, което ще ти е от полза. 4 четки - за контуриране, за фон дьо тен, бъфинг четка (става и за фон дьо тен, и зя пудра, и за руж) и малка детайлна четка.

# 666
Разпродават оранжевите четки на Real Tehniques, те с какво са по-различни от розовите, освен че са по-стари модели? Мисля да купя от разпродажбата четка за фон дьо тен, от коя сте доволни?
В Lilly има промоция на четка за коректор на Екотуулс, заслужава ли си?

# 667
Mystery girl, къде е тази разпродажба на четки на RT? Като цяло са за различни неща четките от розовата и оранжевата серия, не са еднакви модели. Разгледай в сайта им, за да видиш за какво се ползва всяка.  Peace

# 668
esmeralda23, в http://beautycelekt.com е разпродажбата специално за оранжевите четки, та затова се зачудих. В момента имам само две четки за руж и за блендване на сенки от Аура. Просто съм новобранка и не разбирам много от четки. Моля ви кажете от RT четка за фон дьо тен коя е добра и за коректор на Екотуулс или на RT да взема?

# 669
Тази е добра за фдт, а тази за коректор. Четките на ЕкоТулс не ги харесвам  Embarassed

# 670
Благодаря ти.  Hug Аз ползвам buffing от core collection за фон дьо тен, ако изобщо ползвам четка, определено предпочитам гъбичка. По-горе съм споделила снимка на целия комплект, купи си такъв, ако можеш, полезни са всичките четки в него. Мъничката за фдт от там става и за коректор.  Peace

# 671
esmeralda23,реших да те послушам и да поръчам core colection с четири четки. Но дали в  http://beautycelekt.com/real-techniques/original-real-techniques … m-core-collection са оригинални четките и като цена с намаление добра ли е? Или да поръчам по-изгодно от другаде?

# 672
Не съм esmeralda23 Simple Smile, надявам се тя няма нищо против да се включа и аз: РТ си вземи от амазон, където със сигурност са оригинални и цената им е доста по-ниска. Заповядай линк https://www.amazon.co.uk/Real-Techniques-Core-Collection-Kit/dp/ … s=core+collection

# 673
Не знам дали от този сайт са оригинални и не мога да се наема да кажа това. Има изключително добри имитации на Рийл текникс, които трудно могат да се различат от оригинала на пръв поглед. Но със сигурност мога да ти кажа, че от Ebay повечето са неоригинални (не са лошо качество, но ако си взимаш менте, трябва да си го платиш на цената за менте, а не на тройна цена като оригинала). От Fragrancedirect (UK site) и Iherb (американски сайт) са оригинални, аз лично съм поръчвала една четка от Fragrancedirect и съм доволна. За Амазон не знам, но ми се струва, че имат по-стабилна политика за избягване на китайски ментета за разлика от Ибей. Друг вариант е, ако си от София, да си ги купиш от Дебенхамс в Мол България.

Сега се сетих, че може да погледнеш и тази серия - Sam's picks.

# 674
Аз съм купувала от амазон четки на РТ, освен това търговеца е  бил амазон: всичко е ок , оригинални са Peace

Общи условия

Активация на акаунт