WIZZ AIR 17

• 69 481
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Роже чудесно включване Hug
Nofelet тази тема е в този вид изцяло и благодарение на Мимии  Hug.
Бих казала, че тя внася спокойствие с присъствието си в темата (а и не само в тази) и помощта й е безценна.   Peace

Постоянно пишещите тук бихме желали да се запази добрия тон и темата да продължи да е в помощ на всички пътуващи! Обиди и подмятания не са нужни никому!

За Мими ли ще си говорим? Нали за Wizzair беше темата?

# 271
За да прекратя полемиката ще кажа, че всеки е добре дошъл да пише и дискутира в темата!

Прекрасно е, че се явяват и нови хора, готови да бъдат полезни на останалите.

Добрия тон е необходим не само в тази тема и този форум, но и в живота, а тук сме една малка представителна извадка.
Нека се уважаваме и който не може да бъде от полза и да спазва добрия тон, просто да смени подфорума с някой друг от  богатия избор в бг-мама, където има достатъчно свободни хора, които искат да премерят остротата на мисълта си с останалите потребители!

Извинявам се на всички потребители, че се налага да четат неща, които не са обичайни за темата.
И още веднъж се извинявам, защото цялата полемика тръгна от моя пост, написан в шеговита форма.

Специално към nofelet се обръщам с молба, ако темата не му допада, да се възползва от правото си само да чете(както правят много други потребители) или да даде идея как темата да стане още по-добра, без да е необходимо да се влиза в словесни дразги. nofelet, ако желаете да ми кажете още нещо, направете го на лични, за да не се налага да се извинявам пак на останалите потребители.

# 272
  • София
Мими  Hug, не се извинявай!!!
За мен ти си и Wizzair, и Париж, и Милано, и Флоренция, и Болоня.....

# 273
За да прекратя полемиката ще кажа, че всеки е добре дошъл да пише и дискутира в темата!

Прекрасно е, че се явяват и нови хора, готови да бъдат полезни на останалите.

Добрия тон е необходим не само в тази тема и този форум, но и в живота, а тук сме една малка представителна извадка.
Нека се уважаваме и който не може да бъде от полза и да спазва добрия тон, просто да смени подфорума с някой друг от  богатия избор в бг-мама, където има достатъчно свободни хора, които искат да премерят остротата на мисълта си с останалите потребители!

Извинявам се на всички потребители, че се налага да четат неща, които не са обичайни за темата.
И още веднъж се извинявам, защото цялата полемика тръгна от моя пост, написан в шеговита форма.

Специално към nofelet се обръщам с молба, ако темата не му допада, да се възползва от правото си само да чете(както правят много други потребители) или да даде идея как темата да стане още по-добра, без да е необходимо да се влиза в словесни дразги. nofelet, ако желаете да ми кажете още нещо, направете го на лични, за да не се налага да се извинявам пак на останалите потребители.
Уж темата трябвало да бъде полезна на хората, пък спамите от доста постове насам. И това, че се извинявате по 5 пъти на пост, не променя факта, че спамите. Нямам какво да обсъждам с вас на ЛС.

# 274
  • тук-там

Уж темата трябвало да бъде полезна на хората, пък спамите от доста постове насам. И това, че се извинявате по 5 пъти на пост, не променя факта, че спамите. Нямам какво да обсъждам с вас на ЛС.

Аз съм от тези, които предимно четат и следват съветите на хора като Мими, Роже и Жената в бяло. Peace За което съм безкрайно благодарна, не само в тази тема.  bouquet

Обаче, не мога да не се намеся когато видя телефончо в акция!
Повечето теми ги о...ква.
Ще му мине! Peace

# 275
Аз съм от тези, които предимно четат и следват съветите на хора като Мими, Роже и Жената в бяло. Peace За което съм безкрайно благодарна, не само в тази тема.  bouquet
Обаче, не мога да не се намеся когато видя телефончо в акция!
Повечето теми ги о...ква.
Ще му мине! Peace
Всеки следващ, който напише нещо за Нофелет, Мимии, Роже, Може, Ноже, Жена в бяло, Жена в черно, Жена в сиво.... съзнателно спами.

Съзнателно. Няма "не можах да се стърпя". Стърпявайте се бе. Не е толкоз трудно.

# 276
Момичета и момчета, бихте ли ми казали защо има полети само до 31 март 2016?
Не са планирани полетите за след тази дата ли?
И още един въпрос - намаление ли някакво има в момента?

Мерси  Grinning

# 277

Мерси  Grinning

ами разписанието им излиза до определена дата, в някакъв момент пускат новото....

има постоянно намаление ако си купиш WIZZ Discount Club членство https://wizzair.com/bg-BG/travel_services/Wizz_Xclusive_Club

# 278

Мерси  Grinning
През есента ще излезе следващото разписание.
Няма намаление в момента, освен това, което е с клубно членство.

# 279
  • Пловдив
Хора, имам питанка, ако  човек, на който е чекиран багаж не може да пътува, мога ли да го прехвърля на друг със същия полет ?
Моля ако някой е имал подобна ситуация да сподели или  трябва да звъня утре по тел  Mr. Green

И да споделя нещо,  с приорити бординг може да се избират и места от първия ред с допълнително пространство.

# 280
Хора, имам питанка, ако  човек, на който е чекиран багаж не може да пътува, мога ли да го прехвърля на друг със същия полет ?
Моля ако някой е имал подобна ситуация да сподели или  трябва да звъня утре по тел  Mr. Green

И да споделя нещо,  с приорити бординг може да се избират и места от първия ред с допълнително пространство.
Имаше подобен случай и резултата беше - не може.
Пътуващите бяха мъж и жена - куфара на билета на мъжа и той не можеше да пътува.

Ако при вас има някакъв различен резултат, моля пишете.

# 281
Значи чакам есента Grinning Мерси Мими и Брадли.    bouquet

Не знам дали видяхте скрийншота, но явно има някакво намаление неясно какво.
Цената на билета е 79,99лв и под него пише 99,99лв нормална цена.

# 282
  • Пловдив

Имаше подобен случай и резултата беше - не може.
Пътуващите бяха мъж и жена - куфара на билета на мъжа и той не можеше да пътува.

Ако при вас има някакъв различен резултат, моля пишете.

И при нас случаят е такъв, да ще пиша ако има вариант за прехвърляне на друг пътник.
Почни винаги си чекирам багажа с бордните карти няколко дена преди пътуването, но този път се подлъгах по цената Laughing

# 283
Значи чакам есента Grinning Мерси Мими.  bouquet

Не знам дали видяхте скрийншота, но явно има някакво намаление неясно какво.
Цената на билета е 79,99лв и под него пише 99,99лв нормална цена.
Предполагам, че имате клубно членство и сте се логнали през профила си?  Simple Smile

# 284
Не, не. Скрийншота е без профил или дискаунт клъб.

Общи условия

Активация на акаунт