WIZZ AIR 17

• 69 431
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Момичета, до Лондон двупосочен на какви най-ниски цени сте купували?

За м.май съм купувала няколко месеца предварително на цена от 200 лв. двупосочен на човек.
И тук зависи по кое време предпочитате да посетите този космополитен и красив град.

Датите са без значение, когато има евтин билет. Искам да се ориентирам какви цени да смятам за приемливи, тъй като не съм ги следила досега   bouquet

# 631
  • Пловдив

Миналата година август месец закупих за началото на октомври месец сам. билети на стойност 120 лв, двупосочно, с Дискаунт клуб.
Седмица след това wizz свалиха цените и имаше комбинации от 70-80 лв за октомври-ноември-декември месец двупосочно, с Дискаунт. Това са най-ниските цени, които съм засичала откакто следя дестинацията. Но според мен бяха изключение Laughing

Това ми е предостатъчно като отговор. Много благодаря  Hug

# 632
  • София
Миналата година на 19.05 купих два двупосочни за 230 лв./без багаж/

# 633
А всяка година на 19 май ли пускат промоции по случай рождения ден?

# 634
От няколко години за рождения ден на уиз правят отстъпката два билета на цената на един и тогава си заслужава много да се възползва човек. Иначе отстъпката от 20% я има няколко пъти през годината.

# 635
  • Луната
Има ли някой пътувал след 19 май, който да сподели в темата как е след въвеждането на местата? Има ли някакви проблеми при бординг или в салона, или това е по-добрия от преди вариант? Simple Smile

Аз вече се възползвах от възможността да си закупя предпочитани места за следващия ми полет. Simple Smile

# 636
естествено, че имаше качили се от грешната врата, които трябваше да избутат всички срещу тях, за да стигнат до местата си
предполагам, че често ще се случва

# 637
Има ли някой пътувал след 19 май, който да сподели в темата как е след въвеждането на местата? Има ли някакви проблеми при бординг или в салона, или това е по-добрия от преди вариант? Simple Smile

Аз вече се възползвах от възможността да си закупя предпочитани места за следващия ми полет. Simple Smile

Беше си абсолютно същата блъсканица и на гейта, и в самолета. Никаква разлика. Всъщност даже по-зле, сума ти се запънаха да се връщат при стюардесите да питат дали можело да си сменят местата и допълнително натовариха бординга.

# 638
  • София
Пътувах на 21ви и 26ти и нямаше никакъв проблем с местата. Не съм забелязала да има бутане, а повечето хора бяха на правилната врата, но имаше и на грешната  Grinning Може и да е бил изключение този полет или аз да не съм забелязала някакви проблеми.

# 639
  • Амстердам
Моите впечатленя са, че на хората ще им трябва малко време за да свикнат, поне на тези които и преди са ползвали Уиз. Още преди да отворят гейта имаше хора, които се бяха наредили на опашка. Не мога да кажа, че имаше голяма разлика от преди, но се радвам, че никой не беше седнал на нашите места, защото се бях подготвила за такъв сценарии  Simple Smile

# 640
Здравейте! Извинявам се ако въпросът е обсъждан вече. Embarassed
Мъжът ми се намира в Лондон и е резервирал билет на мое име за 9.06 София - Лондон.
Проблемът е че е объркал една буква от фамилията ми.
На вас случвало ли ви се е? Дали ще имам проблем на летището?  bouquet

# 641
Зависи от човека, който Ви проверява документите. Аз обяснявах тези дни, че в личната карта съм Mariya, а на бордните карти съм Maria. Венеция - двете посоки - никакъв проблем. София - Париж - никакъв проблем. И на връщане, на летището в Париж като се запъна една овца.... И ме върна да вися на 4 последователни гишета (като ми дойде реда си ме препращаха на съседното, защото те не работели с Уиз, и така 4 гишета...а през това време мъжът ми и кумовете седят от другата страна ....), за документи за идентичност на имена....Голяма простотия. Той да се обади в Уиз да коригират името, че да не стане като с мен.

Последна редакция: пт, 29 май 2015, 17:08 от Змимка

# 642
  • Луната
Здравейте! Извинявам се ако въпросът е обсъждан вече. Embarassed
Мъжът ми се намира в Лондон и е резервирал билет на мое име за 9.06 София - Лондон.
Проблемът е че е объркал една буква от фамилията ми.
На вас случвало ли ви се е? Дали ще имам проблем на летището?  bouquet

Пишете им тук. Като тема от падащото меню избирате Грешка при резервация или регистрация. Описвате им как е изписано и как е правилно да бъде изписано. Напишете и кода за потвърждение. До няколко дни ще направят корекцията. Другият вариант е да се обадите на импулсният телефон. След като направят корекцията тогава направете онлайн чекина.

# 643
Някой ползвал ли е мобилното приложение, че не ми се занимава вече да разпечатвам бордни карти?

# 644
Някой ползвал ли е мобилното приложение, че не ми се занимава вече да разпечатвам бордни карти?

не знам от кои летища може да се ползва

Общи условия

Активация на акаунт