WIZZ AIR 17

• 69 394
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
 newsm78 Не се сетих, че на някои може да е невъзможно да се ползва... Blush
Ще проверя, за София ме интересува.
Със сигурност знам само за Копенхаген (но пък Wizz не летят дотам Crossing Arms) и съм чувала за Малмьо. Май и на Лутън, ако правилно си спомням, но аз съм доказано разсеяна. То си пролича, де...

# 646
В София със сигурност не може

# 647
Не съм го ползвала точно мобилното, ама то не ти ли изкарва просто баркода на телефона?
Защото с бордна карта от телефона се минава в София.

# 648
Не съм го ползвала точно мобилното, ама то не ти ли изкарва просто баркода на телефона?

ами на последните ми 2 полета събираха половината бордна карта
на много летища не го правят

от Терминал 2 със сигурност може, но не мисля че може и от терминал 1

# 649

ами на последните ми 2 полета събираха половината бордна карта
на много летища не го правят

от Терминал 2 със сигурност може, но не мисля че може и от терминал 1
Мислех, че уиз летят само от стария.  Simple Smile За него имах предвид, че на техни полети редовно се минава само с телефон.

# 650
да, да
от стария летят, мислех да не бъркаш с друга авиокомпания
за предпоследния полет през април приложението ме изхвърли със съобщение, че за летище София не важи бордна карта на мобилно приложение
ще пробвам пак за следващия полет, пък да видим

# 651
Като ви чета... аз май няма да пробвам. Simple Smile
Ще разпечатам за всеки случай.
Благодаря ви. Peace

# 652
няма да стане, да
пробвах отново да се чекирам за полет през юни и ми даде, че нашето летище не приема мобилни бордни карти

# 653
Аз преди време пробвах да мина с PDF на таблета, но срещнах съпротива от служителите, проверяващи билетите и документите, които са преди секюрити контрола. Имах и разпечатана б.карта и не се занимавах повече.

Сега не знам дали има промяна, но при следващото ми пътуване ще пробвам отново.  Laughing

# 654
  • Луната
Преди две седмици като пътувах от Терминал 1 си беше по стария начин - с разпечатани бордни  карти.

# 655
Здравейте, ще помоля за съвет. Чудя се дали да летя до Скопие или до Белград? От кое от двете летища е по-лесно и бързо да се стигне до София и с автобус или влак? Полетите до София са ми твърде рано и няма как да ги хвана. Другият ми вариант е до Солун и от там с влака до София, но с друга компания. Предполагам в Белград и Скопие няма как да тегля пари от дебитна карта в Евро?

# 656
WhiteKnight, преди години имаше автобуси, даже и маршрутки София-Скопие-София.  Laughing
По спомени пътят беше около 3-4 часа.
Според мен е по-добре Скопие, защото е по-близо от Белград или Солун.

Защо да не можеш да теглиш пари в чужбина?  Shocked
Ако имаш дебитна карта Maestro или Visa Electron не виждам къде е проблема.
На коя банка ти е картата?

# 657
От Първа инвестиционна. Може да се тегли, но е в евро, а не знам дали там не мамят в курсовете. Simple Smile Тук така са нещата, че аз преспивам в града от където летят Уиз до София, защото полетът е рано сутрин и дори да тръгна с най-ранния автобус в деня на полета, пак ще го изпусна за едни 10 минути. А така фактически ползата от евтиния билет намалява като дам минимум 50 евро за нощувка и още 10 отгоре за допълнителния път. Полетите до Скопие и Белград са в по-удобни за мен часове.
Скрит текст:
Вариантът от най-близкото до мен летище до Солун е Transavia, за която няма отзиви в бг форумите и това ме възпира.

# 658
Тук можеш да провериш за картата си: http://www.fibank.bg/bg/debitni-karti/page/10
Няма защо да те притеснява, че е в евро. Нашите всички са в евро  Grinning
Курсът не е проблем, а таксата за теглене в брой от банкомат, като обикновено е такса+% от сумата.
Провери как са нещата и какви са таксите, за да няма изненади.

Ясно. Тогава както писах май Скопие е най-добре. Пробвай да се свържеш с фирми, пътуващи до Скопие, за да провериш цени и разписания. Ето примерен сайт http://www.busbg.com/ticket/travel.php?tr=269 Дава 32лв билет Скопие-София. Аууу 6 часа пътуване  Rolling Eyes Проверих и сайта на автогара София и май само КАЛЕЯ ООД обслужва този маршрут.
Само Уиз ли имаш като избор?

Последна редакция: нд, 31 май 2015, 04:01 от Барелина

# 659
Благодаря много! Hug
Аз толкова много варианти премислих, че накрая ще излезе че никой не ми е удобен или финансово оправдан. 6 часа път с автобус ще ми е много, не обичам да се клатушкам толкова време. Чудя се дали да се занимавам изобщо да правя такива трансфери, при условие че дългия път ме уморява и изнервя?

Удоволствието да летя директно от най-близкото летище до София ще струва горе-долу 460 лева ако го поръчам сега. 315 лева ще е полета с УИЗ директно до София. Като сложа преспиването от 50 евро в града на полета става 415, само 45 лева разлика. Толкова или малко отгоре ще е до Скопие или Белград, та не знам дали си заслужава да правя такива комбинации за 50-те лева? Ще излезе, че УИЗ ме устройва само от София до тук, но не и обратно. Rolling Eyes Още повече, че изтървах промоцията, от сега поръчвам за след по-малко от месец.

Последна редакция: нд, 31 май 2015, 09:34 от WhiteKnight

Общи условия

Активация на акаунт