WIZZ AIR 17

• 69 580
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Ще се затваря южното, т.е. посока Пловдив. Движението ще бъде двупосочно в посока София.
благодаря ти
ще предвидим и време за задръстванията  Grinning

# 136
Някой знае ли от кой терминал излитат самолетите от Дубайското летище Al Maktoum International Airport (DWC) за София? Meрси предварително.

# 137
  • Луната
Благодаря много за отговора.Имам още едно питане ако може.Когато  сляза на Лутън,количката на стълбите ли ще я получа или на лентата за голям багаж.??

Трябва да си я получиш веднага след като слезнеш от самолета.

# 138
Al Maktoum е само един терминал

# 139
Al Maktoum е само един терминал

Благодаря Simple Smile Полезно е да знае човек.

# 140
  • Пловдив
Вчера сутринта направих превода в банката, но до днес нямам още изпратена фактура. Притеснявам се да няма някакво объркване, не съм плащала до сега по банка. Кога се очаква да получа фактура, някой знае ли? Че не ми се звъни на скъпия им телефон да се обяснявам.

# 141
  • София
Вчера сутринта направих превода в банката, но до днес нямам още изпратена фактура. Притеснявам се да няма някакво объркване, не съм плащала до сега по банка. Кога се очаква да получа фактура, някой знае ли? Че не ми се звъни на скъпия им телефон да се обяснявам.
Не се притеснявай, ако си посочила 6-цифрения номер на резервацията в платежното нареждане всичко е наред. Вероятно днес ще получиш потвърждението.

# 142
  • Пловдив
Не се притеснявай, ако си посочила 6-цифрения номер на резервацията в платежното нареждане всичко е наред. Вероятно днес ще получиш потвърждението.
Благодаря, посочила съм го

# 143
Понякога отнема и 3-4 дни.  Grinning
Няма смисъл да звъните.  Peace

# 144
Момичета, аз да питам относно багажа  Laughing С малък безплатен съм, тоест раница. Питам може ли да си нося дамската чанта и отделно въпросната раница или всичко трябва да е събрано в раницата?

Отделно от къде купувате пликовете тип джъмпер, в които трябва да е събрана козметиката?

# 145
Момичета, аз да питам относно багажа  Laughing С малък безплатен съм, тоест раница. Питам може ли да си нося дамската чанта и отделно въпросната раница или всичко трябва да е събрано в раницата?

Отделно от къде купувате пликовете тип джъмпер, в които трябва да е събрана козметиката?
Всичко трябва да е събрано на едно място! Имате право на един салонен багаж.

Пликчета има в хипермаркетите, магазините за найлонови торбички и ... на летището!
Можете да сложите козметиката в какъвто си искате прозрачен плик и да я преместите в пликче, което ще си вземете от летището. Пликчетата стоят над скенера за проверка на багажа.  Laughing

# 146
от Сердика до летището за колко време се стига с метрото
мисля утре да го пробвам маршрута, и без това полета ми е на обяд като никога....

# 147
Мими, благодаря   bouquet Извинявам се за глупавите въпроси, но просто не пътувам често  Laughing
Скъпи ли са въпросните пликчета на летището?

# 148
Мими, благодаря   bouquet Извинявам се за глупавите въпроси, но просто не пътувам често  Laughing
Скъпи ли са въпросните пликчета на летището?
Няма глупави въпроси - има само незададени въпроси!  Grinning
Пликчетата са безплатни! Тези за които писах де, че може и в някой от магазините да има платени.  Joy

# 149
разпечатаха ми бордните карти малко бледо
дали може да стане проблем?   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт