WIZZ AIR 17

• 69 576
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Някой може ли да ми помогне. имам платена резервация и сега реших да си добавя чекиран багаж, но искам да го платя по банков път и когато стигна до плащането и избера по банка не ми разрешава. Какво да направя? На някой да му се е случвало?

# 151
Някой може ли да ми помогне. имам платена резервация и сега реших да си добавя чекиран багаж, но искам да го платя по банков път и когато стигна до плащането и избера по банка не ми разрешава. Какво да направя? На някой да му се е случвало?
Няма такава възможност.
Само с карта може да се плащат допълнителни услуги.

# 152
разпечатаха ми бордните карти малко бледо
дали може да стане проблем?   newsm78
Баркодовете поне добре ли се виждат?Те май са най-важни.

# 153
разпечатаха ми бордните карти малко бледо
дали може да стане проблем?   newsm78
Баркодовете поне добре ли се виждат?Те май са най-важни.

ами мисля, че да
то всичко се вижда, малко като ксерокопие е обаче   

# 154
Брадли,нямала съм такава дилема,дано някой,който е минавал с по-бледа бордна карта се включи.

# 155
Bradley Cooper, не се вживявай.  Laughing
Техен проблем е да разчетат копието, а могат да проверят и в системата им, че си се чекирал.  Peace

# 156
Bradley Cooper, не се вживявай.  Laughing
Техен проблем е да разчетат копието, а могат да проверят и в системата им, че си се чекирал.  Peace

оф
благодаря ви    bouquet
като ги знам какви са....    Crossing Arms
ще запазя PDF-те на телефона за всеки случай

# 157
  • София
от Сердика до летището за колко време се стига с метрото
мисля утре да го пробвам маршрута, и без това полета ми е на обяд като никога....

Аз от метростанция "Западен парк" до летището онзи ден стигнах за 40 мин. като при прекачването на Младост, чаках около 4 мин.

# 158
  • Амстердам
Аз съм минавала с по-бледа бордна карта и нямаше проблем. Баркода се четеше Simple Smile

# 159
мисля утре да го пробвам маршрута, и без това полета ми е на обяд като никога....

Аз от метростанция "Западен парк" до летището онзи ден стигнах за 40 мин. като при прекачването на Младост, чаках около 4 мин.

а колко чака за бусчето до Терминал 1

# 160
  • София

Не съм ходила до терминал 1. Изпращах приятелка на терминал 2. Дори не знаех, че има бусче до там.

# 161
  • София
От терминал 2 до терминал 1 може да се отиде и с автобус 84, интервалът му е на около 10-12 мин.
http://www.sofiatraffic.bg/bg/transport/schedules

# 162
Няма такава възможност.
Само с карта може да се плащат допълнителни услуги.
[/quote
Благодаря

# 163

Бусчето е през 30 минути - в и 15 и без 15.

# 164

Бусчето е през 30 минути - в и 15 и без 15.

мерси
а точно пред метрото ли спира?

Общи условия

Активация на акаунт