WIZZ AIR 17

• 69 560
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Здравейте момичета! Hug
Имам въпрос, ако може някой да ми отговори.
Казах ви, че ще пътувам за Кипър с голям салонен багаж. Имам едно малко куфарче, по размерите им.
Дали, ще ми създадът проблеми ако дрехите са ми в вакумиран прозрачен  плик. Като отделено от плика, ще си сложа течностите.  Сега се сетих, че в такъв плик мога да събера повечко неща, като няма да надвишавам 10кг. Имам и плик, който като се вакумира се побира в куфарчето!
Как мислите newsm78 newsm78  дали е възможно? newsm78

# 166
  • София - Варна
Пътувам често с вакуумирани пликове в ръчния багаж. Не съм имала проблеми. Никъде не са ми мерили кг., но гледам да не надвишавам 10 кг.

# 167
Здравейте! Тази година за първи път ще пътуваме с Wizzair и май ще продължим... Нещо обаче не ги разбрах 20%- те намаления... само на определени дати и дестинации ли са,  има ли и двупосочни билети..? Иначе темата е супер!   bouquet Следя си я тайно от няколко седмици и ще продължавам. На всички маниаци - приятен полет с авиокомпанията на мечтите им!  Wink

# 168
Хванах бусчето на магия.   Party

# 169
Ние в неделя ще пътуваме до Лондон.Проблем ли ще е,ако багажа в единия куфар съм го сложила в пликове и два от тях съм запечатала с тиксо?

# 170
Ние в неделя ще пътуваме до Лондон.Проблем ли ще е,ако багажа в единия куфар съм го сложила в пликове и два от тях съм запечатала с тиксо?
Какво ви навява на мисълта, че може да е проблем?  Laughing

Как сте си опаковали багажа(изключвам течностите в ръчния багаж) няма никакво значение. Значение има да отговаря на размери и кг. и да не пренасяте забранени неща.

# 171
Знам ли и аз защо се шашкам ooooh!Всичко ще е според изискванията за килограми и размери ,да.Благодаря за отговора Hug

# 172
Мога ли да нося пинсета в ръчния багаж?

Колко излиза таксито от автогарата до летището?

# 173
Мога ли да нося пинсета в ръчния багаж?

12-15 лв. (много зависи от часа и трафика).

С метрото е левче.

# 174

12-15 лв. (много зависи от часа и трафика).

С метрото е левче.

А ако те усетят, че изобщо не си ориентиран ти излиза към 25 лв.  Laughing
През нощта. Peace

Все се каня да ви питам: С метрото от автогарата до терминал 2 има ли прехвърляне и къде? Всъщност четох, че има, но не съм много наясно.
 newsm78 Ако ви се занимава - да ме просветлите... Не че точно в момента съм тръгнала за някъде, но скоро... Grinning

# 175
  • Враца
Все се каня да ви питам: С метрото от автогарата до терминал 2 има ли прехвърляне и къде? Всъщност четох, че има, но не съм много наясно.
 newsm78 Ако ви се занимава - да ме просветлите... Не че точно в момента съм тръгнала за някъде, но скоро... Grinning

Ето, прилагам карта на метрото.
http://www2.metropolitan.bg/bg/map/

Като я отворите, ще видите, че има синя и червена линия на метрото- червената е лъч 1, а синята- лъч 2.
Там, където се пресичат, е метростанция Сердика, която се намира на ЦУМ.
От същата пресечна точка броите 2 спирки нагоре по картата, от синята линия- това е спирка Централна гара. Тя обслужва не само ЖП гарата, но и централна автогара /ако не знаете, една до друга са/.
Тоест, като се качите от Централна гара, возите се две спирки, на втората, която е метростанция Сердика, слизате, намирате прохода за прекачване и отивате на другата линия. Качвате се в посока за летището и- воала! Grinning
Летището е последната спирка на метролиния 1.

Прекачването не струва допълнително таксиване, но мисля, че за куфарите трябва да се вземе допълнителен билет.

Хубав ден! Hug

# 176
 Hug Беше ми много, много полезна, благодаря ти!

За допълнителния билет четох някъде, но на картата не съм попаднала. Embarassed
  bouquet

# 177
А колко време е от метростанция Сердика до летището?

# 178
А колко време е от метростанция Сердика до летището?

Около 30 минути

# 179
  • София
На Сердика трябва да се гледа надписа на влака да е за Летище София, а не за Младост (през един влак са).

Общи условия

Активация на акаунт