WIZZ AIR 17

• 69 372
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Като съм се регистрирала в сайта на Уиз съм си попълнила името MARIA, в Париж ми направиха голям проблем на прибиране, защото в личната си карта съм MARIYA. Бягах на гише за документ за идентичност на имена....
Вчера се възползвах от промоциите и резервирах за Малта, 8 март догодина   Mr. Green (за тази година сме си изчерпали лимита за задгранични пътувания, бяхме планирали за догодина вече и що пък да не се възползвам - 140 лв за два двупосочни, днес за същите дати е 490 лв...). Платих през ДСК Директ, още нямам потвърждение за резервацията, но нали отнема технологично време..Сега влязох с идеята да си променя името на Mariya, но при опция 'промяна на лични данни" полето за името е неактивно...Т.е. мога да променя всичко, но не и името си...  newsm78Нямам спомен при чек-ин-а дали се въвеждат имената наново или автоматично на бордовата карта излиза името от сайта....

С обаждане на импулсния телефон става. Аз през февруари като си купувах евтини билети за Бергамо, купих си и членство и в бързината съм попълнила и за двамата пътуващи едно и също име - моето. След като получих мейл с потвърждение на резервацията и се запитах, хубаво ,де ама къде фигурира мъжа ми... Добре, че бяха много коректни и любезни по телефона и ми го оправиха без допълнителни такси.

# 541
  • Луната
Като съм се регистрирала в сайта на Уиз съм си попълнила името MARIA, в Париж ми направиха голям проблем на прибиране, защото в личната си карта съм MARIYA. Бягах на гише за документ за идентичност на имена....
Вчера се възползвах от промоциите и резервирах за Малта, 8 март догодина   Mr. Green (за тази година сме си изчерпали лимита за задгранични пътувания, бяхме планирали за догодина вече и що пък да не се възползвам - 140 лв за два двупосочни, днес за същите дати е 490 лв...). Платих през ДСК Директ, още нямам потвърждение за резервацията, но нали отнема технологично време..Сега влязох с идеята да си променя името на Mariya, но при опция 'промяна на лични данни" полето за името е неактивно...Т.е. мога да променя всичко, но не и името си...  newsm78Нямам спомен при чек-ин-а дали се въвеждат имената наново или автоматично на бордовата карта излиза името от сайта....

Може и да им пишеш и тук, а като тема от падащото меню избираш: Грешка при резервацшя или регистрация. Описваш им по-долу проблема. Аз също имах изпусната една буква от името на пътник от моя резервация и им писах. След 3-4 дни ми потвърдиха, че са коригирали името. Не съм заплащала нищо.

# 542
Благодаря!   bouquet

# 543
Двете имена стигат, винаги съм купувал билети с две имена, вкл. на жена ми, която има 6
Много ти благодаря. Някой друг ще потварди ли това?  Embarassed  Wink
Брат ми е регистриран в WIZZ Discount Club само с име и фамилия и като купува билета така му излизат автомати4но двете имена без да има вазможност да се добави презимето.

И аз съм само с 2 имена... На всички резервации

А на документите (ли4на карта или паспорт) си с три имена, нали? Проблем по летищата няма, нали? Благодаря.

# 544
Двете имена стигат, винаги съм купувал билети с две имена, вкл. на жена ми, която има 6
Много ти благодаря. Някой друг ще потварди ли това?  Embarassed  Wink
Брат ми е регистриран в WIZZ Discount Club само с име и фамилия и като купува билета така му излизат автомати4но двете имена без да има вазможност да се добави презимето.

И аз съм само с 2 имена... На всички резервации

А на документите (ли4на карта или паспорт) си с три имена, нали? Проблем по летищата няма, нали? Благодаря.

с 3 имена съм, проблем няма
мисля, че и на другите авиокомпании искат само име и фамилия

# 545
По принцип билетите са с две имена, ако въведеш повече, в билета излизат слети в едно първо и фамилия. Кои да са от имената стават, стига да ги има в паспорта. Може с име и презиме. Може обърнати, китайските имена са първо фамилията, после собственото и често ги пишат разменени. Има хора с едно име, там трябва да го въведеш два пъти.
Правописни грешки и често срещани съкращения също няма проблем, примерно вместо Steven да пише Steve.
Това по принцип, не конкретно за Уиз. Уиз може да не са толкова толерантни, защото взимат такса за смяна на име.

# 546
  • София
По принцип до 3 букви в двете имена няма проблем, поне според мацки от турагенция. На мене ми се изписва по-особено фамилията (AngUelova, а не AnGElova) и въпреки предупрежденията в 90% ми я бъркат, вкл. и в банки, ама аз съм ги карала да ми я коригират (давали са ми по 1 листче към билета). Не знам, ако им вдигнат степента на сигурност (случва се на разни годишнини напр.) по летищата, дали няма да се заядат, де...

# 547
Здравейте, искам да се включа с едно питане. Със съпруга ми имаме резервирани двупосочни билети до Милано за другия месец. Междувременно възникнаха обстоятелства, заради които няма да можем да заминем.
Имате ли опит/информация какво се случва с билетите ни - трябва ли да предупредя, че отпадаме от полета, биха ли ни възстановили заплатеното?....

# 548
  • York
Здравейте, искам да се включа с едно питане. Със съпруга ми имаме резервирани двупосочни билети до Милано за другия месец. Междувременно възникнаха обстоятелства, заради които няма да можем да заминем.
Имате ли опит/информация какво се случва с билетите ни - трябва ли да предупредя, че отпадаме от полета, биха ли ни възстановили заплатеното?....
Ще ви върнат пари, ако имам какво след таксата за отмяна на полета - 117 лв на пътник на полет  Peace

Пиши им мейл и те ще ти отговорят ще ти върнат ли нещо и колко ще е то  Peace

# 549
  • Sofia
Утре пътувам. Досега (последно през декември пътувахме) за голям салонен багаж имаше ограничение само за размера. Когато се чекирах обаче ми изписа, а и в разпечатката фигурира-до 10кг. Не вярвам да излезе повече, но все пак-къде теглят ръчния багаж, при положение, че съм с on-line чекиране. И не виждам как ще ме санкционират ако мина тези 10кг.

# 550
Утре пътувам. Досега (последно през декември пътувахме) за голям салонен багаж имаше ограничение само за размера. Когато се чекирах обаче ми изписа, а и в разпечатката фигурира-до 10кг. Не вярвам да излезе повече, но все пак-къде теглят ръчния багаж, при положение, че съм с on-line чекиране. И не виждам как ще ме санкционират ако мина тези 10кг.

Не го мерят. Преди 5 години имаше огромни кантари преди изхода и взимаха тежкия ръчен в багажното срещу 60 евро

# 551

Не го мерят. Преди 5 години имаше огромни кантари преди изхода и взимаха тежкия ръчен в багажното срещу 60 евро

Припомних си една весела случка преди двадесетина дни. На терминала за излитане за Малмьо накараха една жена да постави  ръчния багаж  в клетката за измерване. То беше тикане, натискане, зоооор. Вкара го. После щеше да си  тръгне заедно с клетката...... Joy

# 552
# 553
  • София
Moля за помощ за 1 път ще пътувам с wizz air и направо се побърках вече с тези размери на багажа.Аз ще съм с голям салонен (пътническа чанта). Дължината трябва да е 56 см,височина 45,а широчина 25 нали така и да е 10 кг, имам въпрос и за ръчния багаж - една стандартна чанта за лаптоп може да се качи като ръчен багаж нали. Предполагам,че много пъти се е дискутирало това,но в момента наистина нямам възможност да търся.Благодаря предварително.

# 554
Moля за помощ за 1 път ще пътувам с wizz air и направо се побърках вече с тези размери на багажа.Аз ще съм с голям салонен (пътническа чанта). Дължината трябва да е 56 см,височина 45,а широчина 25 нали така и да е 10 кг, имам въпрос и за ръчния багаж - една стандартна чанта за лаптоп може да се качи като ръчен багаж нали. Предполагам,че много пъти се е дискутирало това,но в момента наистина нямам възможност да търся.Благодаря предварително.

Ръчния багаж е само 1 чанта. В нея си сложете и лаптопа.

Общи условия

Активация на акаунт