WIZZ AIR 17

• 69 417
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Аз ще съм със салонен багаж,а мъжът ми с ръчен,за това питам  Simple Smile

# 556
Аз ще съм със салонен багаж,а мъжът ми с ръчен,за това питам  Simple Smile

Няма проблем ръчния багаж да е чанта за лаптоп.

# 557
Големият салонен багаж ти е ръчния - трябва да вкараш лаптопа вътре. Поне есента като пътувахме последно беше така...

# 558
  • София
Благодаря за отговора и пак повтарям (потретвам) Аз ще съм с голям салонен багаж,а съпругът ми с ръчен (малък) и той мисли да ползва чанта за лаптоп,всеки от нас ще е с по 1 багаж : )

# 559
Извинявам се, разбрах, че ти ще си с един голям салонен и искаш лаптоп отделно Simple Smile
Той защо не вкара лаптопа в малка раница - почти всички раници с отделение за лаптоп се побират в размерите на малък салонен. Ние така бяхме направили.

# 560
  • София
Meрси за съвета,ще видя какво можем да измислим  Simple Smile

# 561
Имате право на 1 брой ръчен багаж на човек, който да влиза в размерите. дали е раница, дамска чанта или чанта за лаптоп няма значение, стига да влиза в размера.

# 562
Здравейте!
Юли месец ми предстои пътуване от Франкфурт до София... Възможните ми дати са 14-ти или 16-ти юли. Имам няколко въпроса към вас, тъй като за първи път ще летя със самолет, а по-добре пред вас да се омаскаря, отколкото пред близките ми.  Laughing
1. В момента цените са както следва 14-ти - 70евро, а за 16-ти - 90евро. Има ли вероятност да паднат към средата/края на юни? Да изчакам ли или по-добре да не рискувам?
2. Тъй като ще ми се ще да гледам (детски мерак, какво да се прави) - кое място е най-добре да избера?
3. Ще пътувам само с малка раница, но на летището в София ще ме чакат три мои приятелки - ще ме допуснат ли на борда с три опаковани в подаръчна хартия Милки и 0,500мл вода?  Mr. Green
4. Как става онлайн чекирането? Колко време преди полета? Аз около 10:00ч сутринта вече няма да имам достъп до интернет, тъй като ще пътувам до Франкфурт от друг град.
5. Полетът ми е в 19:30ч... Колко време преди полета трябва да съм там.. и въобще като цяло, какво трябва да направя? Simple Smile
Сигурна съм, че част от въпросите особено последният ви се струват смешни, ама.. какво да се прави. Simple Smile

# 563
  • София
Здравейте!
Юли месец ми предстои пътуване от Франкфурт до София... Възможните ми дати са 14-ти или 16-ти юли. Имам няколко въпроса към вас, тъй като за първи път ще летя със самолет, а по-добре пред вас да се омаскаря, отколкото пред близките ми.  Laughing
1. В момента цените са както следва 14-ти - 70евро, а за 16-ти - 90евро. Има ли вероятност да паднат към средата/края на юни? Да изчакам ли или по-добре да не рискувам?
2. Тъй като ще ми се ще да гледам (детски мерак, какво да се прави) - кое място е най-добре да избера?
3. Ще пътувам само с малка раница, но на летището в София ще ме чакат три мои приятелки - ще ме допуснат ли на борда с три опаковани в подаръчна хартия Милки и 0,500мл вода?  Mr. Green
4. Как става онлайн чекирането? Колко време преди полета? Аз около 10:00ч сутринта вече няма да имам достъп до интернет, тъй като ще пътувам до Франкфурт от друг град.
5. Полетът ми е в 19:30ч... Колко време преди полета трябва да съм там.. и въобще като цяло, какво трябва да направя? Simple Smile
Сигурна съм, че част от въпросите особено последният ви се струват смешни, ама.. какво да се прави. Simple Smile

1. За цените не смея да правя прогнози, обикновено около 6 седмици преди полета са добри, но тук няма гаранция.
2. Избираш място А или място F, които са до прозорците, иначе 25-26 ред е добре.
3. Не, няма да те допуснат на борда с три пакета, имаш право всичко на всичко на една чанта, това е. За водата АБСУРД. Забранено е. Можеш да си купиш вода след като си минала секюрити контрол.
4. Онлайн чекирането можеш да го направиш до 30 дни преди полета. Разпечатваш си бордната карта и готово.
5. По принцип времето, в което трябва да си на летището е два часа преди полета, но тъй като пътуваш само с ръчен багаж, може и малко по-късно.

# 564
Аз относно "подаръците" нямах предвид да са отделно - те ще са в раницата. Става на въпрос за три шоколада Милка, просто защото ми мрънкат, че шоколадът тук е по-вкусен. Останалите ми неща аз ще изпратя по мои приятели. Проблемът е в шоколада... Дали ще ме допуснат с него, въпреки че е опакован и запечатан и т.н.
Благодаря за изчерпателната информация! Simple Smile

# 565
По въпроса за местата - някой сеща ли се кои се падат точно над крилата и не може да се гледа надолу добре? И ако веднъж сме платили за избор на места, но решим да сменим - парите за първата промяна изгарят ли? Или ти ги приспадат?

# 566
Крилата започват оттам, където са "местата с допълнително пространство" - там са аварийните изходи и по принцип не допускат деца (или поне не би трябвало)
Крилата са малко изтеглени назад, така че няколко реда по-назад също ще пречат поне малко. Напред няма да пречат.

# 567
Аз относно "подаръците" нямах предвид да са отделно - те ще са в раницата. Става на въпрос за три шоколада Милка, просто защото ми мрънкат, че шоколадът тук е по-вкусен. Останалите ми неща аз ще изпратя по мои приятели. Проблемът е в шоколада... Дали ще ме допуснат с него, въпреки че е опакован и запечатан и т.н.
Благодаря за изчерпателната информация! Simple Smile

Нямаш проблем с шоколада. И други неща можеш да носиш в раницата, стига да не са остри или течности в големи опаковки, няма нужда да пращаш всичко по приятели.

# 568
Крилата започват оттам, където са "местата с допълнително пространство" - там са аварийните изходи и по принцип не допускат деца (или поне не би трябвало)
Крилата са малко изтеглени назад, така че няколко реда по-назад също ще пречат поне малко. Напред няма да пречат.

Т.е. до 13 вкл. има гледка надолу без крила? Ясно, мерси!  Peace

# 569
Много ви благодаря!!!
Тук намерих полезна информация за неща, които не ми бяха съвсем ясни.
http://www.aerohroniki.com/2013/05/07/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D … 0%B0%D0%B2%D0%B8/

Ако се сетя още нещо, ще ви питам. Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт