WIZZ AIR 17

• 69 465
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Много благодаря отново!   bouquet

# 586
Отваряха ги (не само да ги оглеждат отдолу). Не мисля, че ги стартираха обаче. Всеки един, подред! Всъщност всички сами си вадеха лаптопите като виждаха напред на опашката какво става. Оглеждаха ги, отваряха ги. Според мъжа ми са гледали стикерите, явно и нещо друго, но просто биеше на очи.
Сега погледнах моят лаптоп - имам стикери под самия лаптоп, има и два вътре,  под клавиатурата, в долния ляв ъгъл. Тъй като (както казах няколко пъти) - ние не носехме, не са ни проверявали и не знам какво точно са търсили. Минаха ни само раниците на скенера, мен ме върнаха на детектора за метал, та се наложи да се събуя и да мина боса. Тогава още не бяха толкова нашумели таблетите, затова и мисля, че нямаше нито един изваден.

# 587
То на стикера вътре при клавиатурата пише, че лаптопа може да работи с Уиндоус, това абсолютно нищо не значи. Трябва да има серттификат с метални ленти и прочие защити, който обикновено е отдолу.
Пък и може да си с Линукс, той е безплатен и няма сертификат, ама за да се разбере трябва да се стартира. Мисля си че е нещо друго, те по границите нямат права да се занимават с това, то не е България. Както тук имаше някакви дискусии с платени осигуровки и паспорти, и после го отмениха

# 588
Както казах - нямам идея  Peace

# 589
Момичета бързо помагайте. Майка ми ще превежда с банков превод сумата във евро от България. На коя сметк посочена в сайта трябва да го направи, защото има две сметки в евро.

# 590
  • York
Няма значение по коя ще се пуснат, само да напише в коментара коректно номера на резерацията  Peace

# 591
Благодаря, но се оказа, че в евро от България може само до 20 евро. А билетът ми е 62 евро. питах се да променя, не може. Мога ли да си резервирам друг билет за плащане в ЛЕВА, а този по-късно да бъде анулиран? newsm78 newsm78 newsm78
Сега се пробвах, не ми позволява да направя следваща резервация. Мога ли да анулирам тази и тогава да направя нова? Много се ядосвам... внимавах за всичко, а не знаех за плащането. Confused

Сега гледам, ако платя от тук - Германия.. ето какво ми пише:
Euro (EUR)

SWIFT код: CITIDEFF

Номер на сметка само за вътрешни банкови преводи: 0214341018
Бенефициент: Wizz Air Hungary Kft
BLZ: 50210900

Номер на сметка само за международни банкови преводи: DE56502109000214341018
Бенефициент: Wizz Air Hungary Kft

Кое да избера?

Последна редакция: вт, 26 май 2015, 08:57 от Анонимен

# 592
Благодаря, но се оказа, че в евро от България може само до 20 евро. А билетът ми е 62 евро. питах се да променя, не може. Мога ли да си резервирам друг билет за плащане в ЛЕВА, а този по-късно да бъде анулиран? newsm78 newsm78 newsm78
Сега се пробвах, не ми позволява да направя следваща резервция. Мога ли аз да анулирам тази и да направя нова? Много се ядосвам... внимавах за всичко, а не знаех за плащането.
Като не платиш, след 24 часа само се анулира. Не можеш да запазиш нов,  защото ти "висят" неплатени билети. Пробвай през друг профил.

# 593
А сигурно ли е да кажем, че утре следобед ще мога да направя нова резервация без проблем? Направих я вчера в 21:00ч. Много ми е притеснено...

# 594
А сигурно ли е да кажем, че утре следобед ще мога да направя нова резервация без проблем? Направих я вчера в 21:00ч. Много ми е притеснено...

Направи нов профил.

# 595
Направих нова регистрация и резервация... до последно натисках плащане в ЛЕВА, сега най-отдолу ми излиза пак в ЕВРО. #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 596
  • София
Здравейте!

Имам два въпроса. Имам билети за Дубай /Декември/, които купих още през март. Ще пътуваме с детето и съответно вчера заплатих за места в двете посоки само за мен и съпругът ми, като смятам, че детето би трябвало автоматично да го сложат да седне при нас, все пак е на 8г.
Вторият въпрос ще ви се стори глупав, но да си питам. Мислите ли, че в близките месеци ще правят някакви намаления? Обръщам се към хората с опит, които следят wiz, тъй като наши приятели също изявиха желание да пътуват с нас, но билетите вече са с 1 700лв по-скъпи. Идеята ми е, дали да ги посъветвам да изчакат или да ги купуват, да не би пък да станат още по-скъпи. Thinking

# 597
Здравейте!
Имам два въпроса. Имам билети за Дубай /Декември/, които купих още през март. Ще пътуваме с детето и съответно вчера заплатих за места в двете посоки само за мен и съпругът ми, като смятам, че детето би трябвало автоматично да го сложат да седне при нас, все пак е на 8г.
Ако системата предложи третото място до вас на друг пътник и той си го закупи, автоматично третият от вас ще търси другаде свободно място. Не е задължително това да е детето /нищо, че то няма място/- може да си ти или съпруга ти, а детето да остане с родител. Това, в случай, че толкова искате да спестите от място. Но, разбира се, може да имате късмета да сте заедно. Т.е., в най-лошия случай детето ще седи заедно с един родител, а другия ще е някъде сам.

# 598
Направих нова регистрация и резервация... до последно натисках плащане в ЛЕВА, сега най-отдолу ми излиза пак в ЕВРО. #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Тогава плати  с карта.

# 599
Като не платиш, след 24 часа само се анулира. Не можеш да запазиш нов,  защото ти "висят" неплатени билети. Пробвай през друг профил.
Хм, аз го правих този номер наскоро и ми се получи от един и същи профил.

Gina L., до декември вероятно ще има поне още няколко пъти намаления, но пък дотогава може и цените да са още по-високи, така че... риск си е да се чака.

Аз се надявам скоро да пуснат намаления пак за чекирания багаж.
Хич не съм доволна последно време от тези постоянни промени, вече и цените на голям салонен и на приорити за едни и същи полети са различни за различните резервации. Не мога да им хвана логиката вече.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт