Честито на всички,които са имали именни,рождени дни и други празници!
Добре дошла на Лус!
Момичета,благодаря ви за пожеланията и честитките за имения ден на сина ми! Зарадвахте ни!
Кари ,миличка,благодаря за трапезата,която си спретнала,за да ме отмениш!

За първи път успях да вляза в темата.Тук нета е отвратителен,а и лаптопа на сина ми не е като моя,та не се справям добре.
Бавария ми харесва много.Сега навсякъде се виждат цъфтяши глухарчета.Има огромни жълти полета,дори в градинките между къщите, косят тревата,като заобикалят глухарчетата и лалетата.В училище Вики имаше урок за глухарчетата,та вчера засяхме семенца в саксийка.Сега ще ги наблюдаваме как растат.Едно букетче натопихме във ваза.И него ще наблюдаваме.Вики има характера на леля си Софи-напориста и бърза.Сега се е захванала,да ме учи на немски.
На отиване и връщане от училище повтарям по 100 пъти непознати думи,а тя брои...е, гледам думите да са от последния и урок.Сутринта повтарях : льовенцан/глухарче/,а вчера беше незабравка/вече не я помня/Много са трудни немските думи.Тя ги запомня бързо,но аз никога няма да мога.Беше ми интересно да видя дребните неща от живота тук. Впечатлена съм от хората и държавата.
Извинявайте,ако съм ви досадила.Имах нужда да си поговоря с вас.

това се отнася за всички, които напоследък, не знам защо
почнаха да спрягат глагола 'досаждам"

не дай си боже, като искане. Или друга дестинация, по задушевна, така че да имаме време да се опознаем още по добре по между си, да се наговорим, напеем и т.н.
Страхотна трапеза