КГБ = Клуб на Готините Баби - 157.

• 76 785
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Привет от Дая и Тути от слънчев Пловдив!   Laughing    bouquet

Честито Возкресение Христово! Здраве и късмет на вас и семействата ви!

Щастлива съм имам гости,женското царство е на лице.Хапваме,сръбваме за наше и ваше здраве!

Привет и от мен, аз съм Тути, радвам се на разкошното ни посрещане от страна на  Дая,угояването е на степен N  Joy Joy Joyама и ние не се даваме,хапваме блажено и мрежим поглед Mr. Green  Харесва ни, не мислим за връщане обратно smile3534

Поздравяваме рожденика на Кари,жив и здрав да е!

Шпунц, Честит Имен Ден на Велико и Велизар!
 Честито  и на всички именници!

# 76
Воистина Воскресе!

# 77
воистина воскресе !!!

честит празник на имениците на шпунц !!!

# 78
  • У дома във Варна
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
Честит празник на имениците но Шпунци!
Честит рожден ден на зета на Каролин!
Ето го и нашия мъник вече християнче

# 79
ega mega,честито ви християнче!Да расте благословено и щастливо!Бог да го пази и закриля!

# 80
Честито на сладура ,голям да порасне и  в християнски ценности .За слободните още едно красиво ,романтично филмче за любовта в най-красивата и форма...С любов,Роузи

И нещо  също за любов с едно мече ,но първо го прегледайте и после давайте на деца-аз бях готова да заплача...май ставам дете..но е прекрасно филмче  Падингтън

# 81
Честит празник!

Във фейса един приятел каза "Да възкресим Бог в сърцата си, а не в черковния двор!" и аз съм напълно солидарна с него.
В черква влизам заради иконите, че има някаква сила в тях.
Но видя ли да има поп, бягам далече #2gunfire

Честит рожден ден на Пресиян!  Честито му и кръщение! Да расте здраво и весело дете!

Честит рожден ден на зетя на Каролин!

Честит имен ден на Шпунцовите Велико и Вели!

Ние празнувахме тази вечер, че през деня имаше работещи. Събрахме се всички, с малката щерка - виртуално.
Аз разпратих всички по леглата, измих и оправих по кухнята и е време вече да опъна морни кокали hahaha Joy
Ако се заседя още малко пред компютъра, току виж съм отмъркала като това коте hahaha Joy

# 82
Добро утро дружки!
Хайде на кафе!Слънцето свети в очите и  е тъй прекрасно утро!

Разтурни понеделник е!На втория ден от Великден трябва да се "размятват" яйцата във всеки дом, за да може в него да няма градушка, всички да са здрави и да има плодородие.По време на седмицата е забранено да се работи. Кеф.
Желая ви прекрасен ден!

# 83
Добро утро!
Да бе кеф!То домакинска работа не се работи ,ама навън ?Все нещо трябва да се работи....

# 84
Бор_яна кефа се отлага ,кой ще даде отпуска от КПП-то и тръстиката

# 85
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утро и от мен! Колко е хубаво да си поспи човек до късно Hug
И за мен няма отпуск от тръстиката #2gunfire Пък и домакинска работа дал Господ!
Иве, как така се "размятват" яйцата newsm78

# 86
Добро утро и Христос воскресе.

Със закъснение - честит имен ден на Шпунцовите съпруг и внук- Велико и Велизар!
С още по-голямо закъснение - честит рожден ден на внука на Ега Мега и зетя на Кари.

Дано не пропускам някого...
Аз от днес съм отново в ежедневието.... От сутринта се  занимавам с ,,градинарство,,,- кажете ми ягоди сорт Зенга зенгана дали изобщо могат да пораснат в балконско сандъче?  Поне да израсне развито растение с цвят и евентуално и плод за радост на Ирка, не да ядем от тези ягоди, но тя да види как растат?
,, Сърбят,,ме ръцете да изнеса и един фикус и една драцена маргината в двата ъгъла на балкона, но се боя да не им е още студено...То нямат угодия - или измръзнат или изгорят докато се аклиматизират, но т'Ва е положението....
Иначе вие сигурно още сте на празнична вълна, разказвайте, да съпреживея с вас Празника.

Днес ще ви наглеждам по- често и ако нямам и ,,дразнители,, да ми ,,скапят,, мерака за писане, ще се обаждам .
А сега хубав ден на всички ви.Още е Празник,насладете му се.

# 87
  • София
Привет и от мен.
Отбелязахме празника подобаващо easter. До разходка не стигнахме, че слънчо се скри, ама поне си отпочинахме. Цял следобед бях в леглото с книжка. Ето ти кеф Simple Smile
ИВЛИН, я кажи до кога е тази забрана за чистене. Май ще се наложи да я наруша. И аз не знам как така се "размятват" яйца. Взимам си от твоето кафе, слагам си от моя козунак и приказките започват.
ЕГА МЕГА, честито ви християнче. Много спокоен изглежда в купела. Да е жив и здрав Пресиян!
ЯНЧЕ, БОРЯНЧЕ, за агрофитнеса си има определено време. Не става да садиш домати пред ноември, или да жънеш през декември. Запретвайте ръкавите и да ви е спорна работата.
ТАНУ, надявам се, че на вашето момиче му се подредиха нещата. Дано да е жива и здрава, та и вие да сте спокойни.
Изядох си козунака, изпих си кафето, поговорих си с вас, сега да отивам в КПП-то, че трябва да се готви все пак.
Хубав ден, милички!   love001

ПП Мислех си за теб и ти се появи ДЖИЛИ. Какво да разказваме за празника? Ние сме си били у дома. Разказвай ти. Къде беше, какво видя. Чакам Simple Smile

# 88
Янче търкалят се Joy

# 89
Фло така пише в хрониките! Simple Smile
По стар обичай младите се събират на някоя поляна, застават едни срещу други и търкалят помежду си червени яйца.
Седмицата след Великден се нарича Томина неделя. Това е първата седмица след Великден и поставя завършека на Великденския празничен цикъл. Наричат я още празна неделя, заради забраната да се работи каквото и да е.

Общи условия

Активация на акаунт