Кошмари в кухнята Тема 2

• 152 435
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 855
Аз мярнах една ръка с мнооого дълъг нокът на кутрето при приготвянето на ястията:sick:, та на кой готвач беше?

# 856
Някой гледа ли харманлийското изпълнение?

# 857
Аз. Но стана какфония в този ресторанта...

# 858
Много се смях с уредите в кухнята им, добре че са извикали Манчев да им вземе необходимите уреди.

# 859
Много се смях с уредите в кухнята им, добре че са извикали Манчев да им вземе необходимите уреди.

Ей това не мога да го проумея. Вложили толкова средства в салона, а кухнята оборудвана по-зле от моята...

# 860
Прошуто използвате ли? Joy Joy

Те готвят ризото с " наш" ориз, ще сервират гофрета с лук и прошуто, няма такъв смях.

# 861
  • русе
Много се надъхаха собствениците от Манчев,ще ги видим...

# 862
Не вярвам, че може да се промени нещо.
И не само при тези, такъв им е стилът на работа, така са свикнали и неминуемо ще се върнат към старите навици.

# 863
  • Sofia
От клиентите също зависи - други са навиците в малкия град и хората си търсят скара/бира ...

# 864
  • Пловдив
Ужас беше...и смях Mr. Green Пловдивски бизнесмени с Модерен ресторант в Харманли hahaha
Предаването беше снимано по Нова година...имаше елха.
Тия менюта не са за подобен тип клиенти.

# 865
Кухнята им беше потрес.  ooooh! не ги ли е срам тези хора, хем знаят, че Манчев идва, ще ги дават по телевизията..  Thinking Или идеята им е да минат тънко и Манчев да им купи модерните уреди.  hahaha
Ама сервитьорката ме уби като изцепи- "Тая селска кифла я познавам много добре, да не се прави и т.н." И сега въпросната като види. hahaha И все си мисля, че Манчев трябва да взема под внимание къде отива, в какъв район и т.н. А не веднага да предлага изчанчени ястия. Все пак си има разлика, голям град, малък град, село..  Thinking
П.п. Много се смях като взеха салатата на момичето.  hahaha

# 866
А, да, сервитьорката.
С какъв акъл го каза това?!
Или да е било по сценарий, но чак пък толкова.....

# 867
  • София
Според мен това беше целта на собствениците. Манчев да им купи уреди.

# 868
Според мен това беше целта на собствениците. Манчев да им купи уреди.
И аз така мисля.
Поне кухнята беше чиста.
Този беше много смешен докато гледаше персонала онлайн.
Така не се прави бизнес, камо ли да се управлява бар, ресторант и т.н.

# 869
  • София
И аз не разбрах защо взеха салатата на момичето , та то вече беше яло от нея? Няма как да я поднесат на другата маса. И такива неща се случват , но става комплимент от заведението.. не може да и издърпаш чинията изпод вилицата Grinning

Общи условия

Активация на акаунт