Кошмари в кухнята Тема 2

• 152 452
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 825
Ти познаваш ли Плевен?
Т-бон бих си поръчала в Лайфа и в панорамния на Балкан.
Прекалено добре познавам Плевен Laughing
От Лайфа съм си поръчвал за вкъщи,харесва ми храната.(мразя да ям в ресторант Laughing)
А за онзи в хотел Балкан не знам нищо,ремонтиран ли е след ремонта на хотела?
И къде казваш се намира Бар Грила Crazy

# 826
Старото "Наполи" зад Профсъюзите /баира за Езиковата/.
Скрит текст:
Има ремонт на панорамния, но честно казано е скъпичко. Цели таргет клиентела и от тази гледна точка е добре. Спокойно е, облужването и храната са ок, така че според мен си заслужава.
При мен пък точно, когато съм си поръчвала за вкъщи, Лайфа са имали издънки с храната.

# 827
В този епизод симпатични собственици, кофти локация. Предложението да си ползват барбекюто е екстра, тибоуна малко изхвърляне ми се видя, предвид цената му.

# 828
В този епизод симпатични собственици, кофти локация. Предложението да си ползват барбекюто е екстра, тибоуна малко изхвърляне ми се видя, предвид цената му.

В Манчевия ресторант се предлага - т-бон стек от Американско млечно телешко 300гр. - 39.98лв. , чиято цена едва ли е по джоба на плевенчани  Simple Smile

# 829
В този епизод симпатични собственици, кофти локация. Предложението да си ползват барбекюто е екстра,
В близост до показания ресторант /50м./ има още два подобни, с хубави летни градини и национална кухня. Барбекюто не е опция, колкото и да го предлага Манчев. Ресторантът се намира в един квадрат от административни сгради и в деня на предаването, бяха задимили всичко. От сградите им правиха забележка, но са казали да изтърпят миризмата, заради предаването. 

# 830
Следващия епизод ще е от Русе. А в това заведение съм ходила веднъж и нямам никакво желание да стъпвам отново. Според мен по-скоро трябва да го затворят,отколкото да го оправят.

# 831
Нямат концепция собствениците и затова ми се струва, че не върви.
Това, което бяха направили преди Манчев и това, което стана след неговото посещение не е нищо по-различно и не виждам как може да привлече повече клиентела.
На мен лично много ми липсва гръцки ресторант в Плевен - с гръцка музика, уютно и кокетно обзавеждане, типичните гръцки ястия.
Това заведение според мен успешно би потръгнало като гръцки ресторант.
Ето един пример каква храна биха могли да предлагат.
http://www.nakedmadrid.com/2014/12/20/taberna-griega-a-real-neig … aurant-in-madrid/
А такова към откога ми се е дояло. Май това ще е менюто за днес.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 26 мар 2017, 11:58 от Алиска

# 832
Мислех, че барбекюто им е направено добре с подходящо "отдимяване", а казах, че е добра идея, тъй като на първо място го има в заведението и на второ, електрическата скара е по-гадна като вкус. Иначе, Плевен не е град, който познавам, локацията ми се видя гадна от гл. точка на това, че няма директен достъп от главна/пешеходна улица, както си вървиш и да вземеш да седнеш. С две думи, ако заведението е било вървежно едва ли предишните собственици биха го продали/отдали.

Проблемът с ресторантите с национални кухни е, че ако няма някой с опит, който познава оригиналните рецепти и ако не се ползват качествени автентични продукти, се получава едно голямо няма нищо. Точно вчера пробвах един уж сръбски ресторант, ами нито едно от нещата, които поръчах няма нищо общо с оригиналните ястия, нито месото беше качествено, нито бяха спазени рецептите, а специфичен млечен продукт като павлаката беше заменен с някакъв бъркоч от кисело мляко и сирене (на такова приличаше), абсолютно фиаско. Така, че ако ще е гръцки ресторант по български, "бате, по-добре недей".

# 833
Нямат концепция собствениците и затова ми се струва, че не върви.
Това, което бяха направили преди Манчев и това, което стана след неговото посещение не е нищо по-различно и не виждам как може да привлече повече клиентела.
На мен лично много ми липсва гръцки ресторант в Плевен - с гръцка музика, уютно и кокетно обзавеждане, типичните гръцки ястия.
Това заведение според мен успешно би потръгнало като гръцки ресторант.
Ето един пример каква храна биха могли да предлагат.
http://www.nakedmadrid.com/2014/12/20/taberna-griega-a-real-neig … aurant-in-madrid/
А такова към откога ми се е дояло. Май това ще е менюто за днес.
Скрит текст:

Собственикът /не го познавам/, но чух, че е бил сервитьор и барман години. Отстрани е лесно да стопанисваш заведение, но в действителност не е . Трябва си усет. Особено пък да се "хвърлиш" в заведение, което за последните 5 години три пъти сменя собственици.
Права си за гръцки ресторант. Може и всякаква друга национална кухня, защото в Плевен освен китайски, други ресторанти няма. Това заведение би било посещавано, ако предлага нещо специфично, заради което да отидеш специално до там. Но си трябват и специфични готвачи.

# 834
Да, Боби си е стар сервитьор и като сервитьор е добър  Peace
И аз мисля, че трябва да е нещо специфично, просто не са намерили правилната концепция, за да потръгне.
В това отношение не смятам, че и Манчев им беше полезен.

# 835
Аз одих онзи ден да видя къдя са намира и го намерИх.Всъщност той си се намира на много централно място, в една огромна сграда, която се намира срещу сградата на общината и която всеки знае.Единствения проблем е,че ресторанта не се намира в предната страна на тази сграда, а изотзадзе Crazy
Не знам защо повториха 69 пъти в предаването,че бил неоткриваем.Просто можеше да са каже,че са намира на гърба на тази сграда Naughty

В китайските ресторанти не виждам нищо лошо- напротив обожавам ги Crazy
В Лайфа и в някои други правят различни кухни от време на време. Crazy

# 836
аз съм си кореняк плевенчанин, и още помня когато отвориха на това място пица Наполи - превърна се в любимото ни място в града. Локацията за мен е прекрасна - на 10 мин от часовника и закътано, което го прави много уютно. Но тук собствениците нямат никаква концепция, много разпиляни, и....Манчев само май още повече ги обърка. Този човек така и не разбра, че менюто трябва да се съобразява с клиентелата.....

# 837
Следващия епизод ще е от Русе. А в това заведение съм ходила веднъж и нямам никакво желание да стъпвам отново. Според мен по-скоро трябва да го затворят,отколкото да го оправят.

Може ли да кажеш кое е заведението, че ми е интересно? Със сигурност с интерес ще гледам утре. Simple Smile

# 838
# 839
Сега изгледах епизода и така мъчно ми стана за сърбина. Направо са му строшили хатъра, както се казва. Дано да си влезе отново в кухнята и да си готви с желание човекът в негово си място.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт