Кошмари в кухнята Тема 2

• 152 447
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 885
И мм за тях се хвана, но бяха чисти, всичко беше чисто и подредено, персонала спретнат и учтив, сервитьорът знаеше точно как се приготвят ястията за които попитахме и ни помогна в избора на вино.
И да искам нищо лошо не мога да напиша. Peace

Да допълня, че по-хубаво ризото със зеленчуци не съм яла у нас.

Последна редакция: ср, 05 апр 2017, 18:02 от Ивекс

# 886
И аз обожавам ризотото. И там е единственото място, е което ми го носят в тенджерката, в която са го приготвили и ми го сипват пред мен в чинията  Blush

# 887
Ходила съм и съм доволна, както от храната, така и от обслужването.

И аз останах много доволна. Още със сядането и хвърлих едно око на оливерниците. Бяха абсолютно чисти, а отидохме за вечеря. Wink
Обслужването ми хареса и менюто не е голямо.
+1
Човекът все пак е работил в Швейцария, Манчев и е видял и научил много.
Аз много се ядосвам като гледам предаването, сулю и пулю ресторанти отварят, хората са малоумни и алчни.
Няма как без базисни знания за този бизнес да си на плюс, според мен, масово хората имат романтична представа какво е да имаш ресторант. Яко бачкане и акъл трябват. Като за всяко нещо, де Grinning

# 888
Сега изгледах последния епизод.
Много симпатични собствениците.
И бащата беше прав, че Манчев презентира уж менюто, а накрая прави порция, която не отговаря на това, което е написано в менюто.
Дано да си привлекат клиенти и за вечеря и бизнесът им да потръгне още по-добре.
Много ми хареса Поли - лъчезарно и естествено красиво момиче. Личи си, че е и интелигентна.

# 889
Аз пък изобщо не харесах Кактус, била съм там веднъж преди няколко години и не повторих. Напън има, но резултатът е посредствен. Комплексарщина някаква има, която си личи и когато Манчев започне да слага грюер и трюфели в менютата на народни ресторантчета в малки градчета. Изобщо не може да се сравни с местата на наистина добри готвачи като Сейдж или Щастливото прасе, например, или някогашния Чепишев (преди смяната в собствеността и ремонта).

# 890
  • София
Не успях да гледам последния епизод. От преишните епизоди ми направи впечатление, че Манчев е оформил доста голям корем. Simple Smile

# 891
Манчев не го трая вече, очаквам да се забие в някое кръчме в Буковлък и да им направи меню с прошуто и скариди!

# 892
  • София
Манчев не го трая вече, очаквам да се забие в някое кръчме в Буковлък и да им направи меню с прошуто и скариди!

newsm10

# 893
В последния епизод като чух, че пак ще има нещо с прошутце и паднах от смях, имам чувството, че на Манчев му се изчерпа репертоара вече.
Иначе, заведението изглеждаше като да няма чак сериозни проблеми, изключвам традиционните меню от 300 стр. пълно с глупости и липса на организация. Обедните им манджички изглеждаха добре, кухнята приличен вид, оборудване и готвачките бяха готини.
Мацката, която се води управител обаче изобщо няма вид и самочувствие на такъв и мисля, че това си е вродено или ставаш, или не, иначе беше симпатична, татко й също.

# 894
Ето заради такива мръсни кухни спрях да ходя по заведени.Пфу! Мърлячи! #2gunfire И къде са тез от БАБХ?

# 895
Ха ха ха..Таня,сервитьорката им излезна виновна.Мърлячи!

# 896
Смях отново, голяма мизерия.
И тоя за какво се развика на сервитьорката?  Laughing

Рецептата с корите и зеленчуците ще я пробвам със сигурност.

Последна редакция: вт, 18 апр 2017, 21:54 от Ивекс

# 897
  • Пловдив
Развика и се щото взела поръчка за пица асорти  Laughing А онази рускиня,готвачката я нарече пица асортимент Mr. Green
То това заведение беше цялото за събаряне  Wink Нямаше как да го оправят...та позакърпиха тук-там.

# 898
 Joy

Нали я има в менюто?
Това го изтървах, сега ще го гледам на запис.

# 899
  • София
Да имаш работещо заведение, и да си такъв мърляч  Sick После плачел от кеф.

Общи условия

Активация на акаунт