Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 7

• 143 285
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
  • Sunshine state
Опитвала съм и този за черно- никакъв ефект не видях.
Аз видях, боядиса ми една дреха, пусната по невнимание с черните  hahaha
Joy Е, при теб явно се е проявил ефектът, но не на подходящото място.

# 181
Черните дрехи нали си пускат и оцветяват ако има нещо по светло.

# 182
  • София
Черните дрехи нали си пускат и оцветяват ако има нещо по светло.

По принцип - да, случва се и е по-вероятния сценарии   Joy

# 183

Всеки път почти вземам такова, много е хубаво.

# 184

Всеки път почти вземам такова, много е хубаво.
Хубаво, но темата е "Какво няма да купя".

# 185
Да, да. Допълних поста над моя.

# 186
  • Пловдив
Продуктите произвеждани от западна Европа за източна, нямат нищо общо по качество и състав, въпреки, че са от една марка. Прахове за пране, козметика, храни и т.н. произведени за БГ са съвършено различно на техния и нашия пазар.

абсолютно да    Peace

# 187
Не съм доволна от кафето,което закупих на промоционална цена от Кауфланд миналата седмица.То има отвратителен вкус,подозирам,че е някакво менте,пуснато специално за промоцията им.

http://prikachi.com/images/637/8220637P.jpg

# 188
 #2gunfire #Cussing out Няма вече никога да купя бикчета BIC ,оранжеви със сивичко.Днес съм на сватба ,а имам дъълга рана на крака,защото бикчето се счупи в ръцете ми,докато го ползвах. Close Shocked Ни съм го натискала,нито нищо.Еми не знам как ще се появя така на сватбата... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 189
  • София
Аз лично никакви еднодневки не бих си купила, всички са много зле.

# 190
  • Sunshine state
Аз съм много доволна от дамските самобръсначки на К Класик,марка на Кауфланд. 10бр.са в опаковка и струват само 2.49лв. Имат овлажняваща лентичка и много удобна силиконова дръжка против хлъзгане. Много се режа с другите,но с тези нямам никакъв проблем. Peace

# 191
  • София
Мирише ужасно.  Sick

Скрит текст:

От мнооооого време не бях ползвала марката и реших да им дам шанс заради реклама. Е, сега отново няма да съм им клиент.

# 192
Ако правилно виждам е гел за миене на чинии - 2г. се чудех защо кожата на ръцете ми така страда/сухота, напукване, болезненост/. Накрая открих причината - Ехо с балсам за чинии. Смених го и кожата ми се оправи. Преди това мазах с различни кремове за овлажняване, омазняване и какво ли не. Без резултат.

# 193
  • София
Ако правилно виждам е гел за миене на чинии - 2г. се чудех защо кожата на ръцете ми така страда/сухота, напукване, болезненост/. Накрая открих причината - Ехо с балсам за чинии. Смених го и кожата ми се оправи. Преди това мазах с различни кремове за овлажняване, омазняване и какво ли не. Без резултат.

Мерси за споделеното. Добре, че ще спра навреме използването му.  Peace

# 194
като казахте за веро.не съм доволна от верото на медикс.замазва ми чиниите ,а тавите ми седят омазнени ако не ги търкам 15 минути поне  #Crazy #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт