Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 7

• 143 287
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Обикновено стоките на промоция са с различно качество .
В това съм се убеждавала неведнъж.

# 166
Обикновено стоките на промоция са с различно качество .
В това съм се убеждавала неведнъж.
+1
Така се натресох с Бреф, 4 броя, но кошничката е с дефект и използвах само първия брой. Той пък от своя страна не правеше пяна и беше без аромат.

# 167
За същите топчета на Бреф говорим.

# 168
  • София
Да бе... просто си представям как за промоциите  пускато отделно производство...
Може промоция заради дефект, изтичащ  скоро срок и т.н., но пък ако е заради дефекти трябва да е  обявено...

# 169
Да бе... просто си представям как за промоциите  пускато отделно производство...
Не зная точно какво правят, но защо не, най-вероятно си спестяват по нещо.
Най-впечатляващ пример ми беше Первол-а. Купувам от литър от Фантастико на редовна цена - фантастичен, купувам от Кауфланд на промоция от 4 литра и нещо за 12-13лв. - нищо общо с този от литър, и на вид и на мирис и на консистенция. Беше ми останало от този от Фантастико, та специално сипвах в прозрачни чашки да ги сравня, да не би в мен да е повредата. Да ама не беше в мен.  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 17:41 от Lemy

# 170
  • София
Первол купувам само от малките разфасовки и на промоция и не на промоция са абсолютно еднакви.

# 171
Первол купувам само от малките разфасовки и на промоция и не на промоция са абсолютно еднакви.
Е и?

# 172
  • София
Никаква  разлика не виждам между един и същи продукт на промоция и без промоция, това е.

# 173
Продуктите произвеждани от западна Европа за източна, нямат нищо общо по качество и състав, въпреки, че са от една марка. Прахове за пране, козметика, храни и т.н. произведени за БГ са съвършено различно на техния и нашия пазар.

# 174
  • Sunshine state
Перволът не става за нищо, независимо дали е на промоция или не. Опитвала съм и този за черно- никакъв ефект не видях.

# 175
  • София
Аз за вълна и за черно ползвам - харесват ми... за черното всъщност не знам какъв ефект се очаква от такива препарати, освен новото черно да не избелява  бързо (което включва и подходяща програма за пране). Обаче пере и ми ухае приятно за мен и после и не ми се наелектризират поларите, мекички са и без омекотител, та - харесвам го Simple Smile

# 176
  • Sunshine state
Купих го специално за един нов черен панталон и една нова черна блуза, а и за останалите ми тъмни зимни дрехи. Точно за да не избеляват,но след две пранета,и то на ниски градуси, направо си посивяха. Confused

# 177
  • София
Неприятно, аз от няколко месеца го ползвам, от тогава не са ми мръднали като вид нещата, даже имам чувство, че  по-старичките излизат една идея освежетни, новите са си черни като в началото. Разбира се, може да зависи вече и от самите дрехи и бои... но така или иначе разбрах, че от препарат за черно няма как да очаквам чудеса и го възприемам като... ами не по-различно от препарат за цветно.

# 178
  • Sunshine state
Съгласна съм - може и от дрехите да е. Купувани са от LC Waikiki, а там качеството явно не е китка.  Rolling Eyes Както и да е.

# 179
Опитвала съм и този за черно- никакъв ефект не видях.
Аз видях, боядиса ми една дреха, пусната по невнимание с черните  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт