Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 7

• 143 316
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
bzm, аз пък не бих оставила нещата така и бих им го занесла и направо бих фраснала някоя от магазинерките с него, ако откажат да ми върнат парите.  Врява до бога щях да вдигна, вече съм на тоя принцип, пък нека е циркаджийско - хич не ми дреме. Значи пробутват ти боклук за голяма сума пари,а после ти викат "Ама моля ви се, не се излагайте" О, ще си изложа и още как! При първата презентация ще съм там да им демонстрирам боклука, който са ми продали.

Така мислех и аз да постъпя, но то ти писва и не ти се разправя с тях. Вижте им страницата във Фейса, колко много са недоволните от тиганите им.То пак добре, защото искахме да купим целият им комплект,към 300 лв бе, но ме спряха, да сме опитали първо с най-уневерсалният.Здраве да е. За няма и 70 лв не си струва да се бориш със свинята в калта. Нали знаете, че вие ще се оцапате, но на свинята ще и хареса :І Grinning

# 151
  • Sunshine state
Да,на ясно съм как действат.

# 152
  • София
Кисело мляко Вършец  Naughty
4% уж, а ужасно рядко. Остави ми някакъв много неприятен вкус в устата   Sick

# 153
Дамските превръзки "от бъдещето" Молпед.  Stop
Ароматизирани с ужасна миризма на домашен, свински сапун. Иначе са с добро качество и ми бяха любими, но целия миришеш на гадния сапун.  Sick

# 154
  • София
Новото WC блокче domestos wc turbo fresh.

Върти се от водата, но нито мирис има, нито се пени, нищо....все едно сме без него.

Скрит текст:

# 155
  • Cyberspace
Честно казано от нито едно WC блокче не съм видяла нещо впечатляващо. Единствено от дисковете (май така бяха) на Duck поне някаква миризма се носи. Доста често я чистя обаче и все отнасям патката  Mr. Green Редовно караме без, но пък с често поливане с препарат и търкане.

# 156
  • София
Да, на Duck май са по-успешни. Сега взех това. Ако не друго, поне се пени и оцветява водата. Дали дезинфекцира, не знам. По-често ползваме течни препарати за под ръба на тоал. чиния и толкова ще е.

# 157
  • Sunshine state
И аз съм дволна от дисковете на Дък - изкарват ни доста време и имат хубав аромат. Но от лентите им ХИЧ не съм доволна - нито миризма, нито пък искат да се залепят като хората, пълен боклук.

# 158
Аз пък съм доволна от блокчета на Бреф,онези с топчетата.

# 159
  • София

колко време ги ползваш, аз имам чувството, че много бързо свършват Sad

# 160
  • София

колко време ги ползваш, аз имам чувството, че много бързо свършват Sad

Една седмица и са свършили.

# 161
Ами аз го взех от Кауфланд миналата седмица,когато беше на промоция тройката,веднага си сложих,още не е изхабен ароматизатора.Да кажа седмица със сигурност е ползван.

# 162
  • Бургас
И аз ползвам топчетата на Бреф.И лентите им стават,но лентите на Доместос за нищо не стават.

# 163
Ако говорите за тези топчета, с две ръце препоръчвам! Ароматизира и най-важното - чисти! За пръв път нещо за тоалетна да ме впечатли  Crazy
Скрит текст:

# 164
Обикновено стоките на промоция са с различно качество .
 Имам наблюдения над някои стоки точно. 
 Даже бях ,чела някъде ,че е добре ,когато има промоция да се купуват тези ,които стоят на обичайното си място .
 Партидите за промо били различни.

Общи условия

Активация на акаунт