Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 7

• 143 303
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
  • Burgas, Bulgaria
Аз скоро пробвах тон парченца в собствен сос на Ди Алба и беше много безвкусна. Няма да повторя.

# 136
Снощи отворих консерва Тон в маско на Лидл  - ужасна е. Няма характерния вкус, освен това отгоре имаше бяла мас втвърдена. С други марки не ми се е случвало да има такова нещо.

# 137
  • оттам, откъдето започва България
Ние също сме доволни от риба тон на Лидл. Дано е било инцидентно.

# 138
Не, не е инцидент.  И ние преди купувахме и беше като трици, никакъв вкус.

# 139
  • оттам, откъдето започва България
За тази ли става въпрос? http://promocii.bg/riba-ton-923554, защото ние редовно си вземаме от нея за салата, а и за хапване и досега винаги е била хубава.

# 140
didka pitka същата е рибата тон. Като отворя кутията отгоре има бяла мас под нея рибата е някак тъмна на цвят, като разровя с вилица отвътре вече има свеж розовеещ цвят. На вкус е ужасТ. Купувала съм от различни места на различни производители ама такова чудо не е имало до сега.

# 141
Малка консерва риба тон, но не в олио, а в собствен сос.
Ужасно горчива. В началото помислих, че срокът за консумация е минал, но не.

Аз купувам само в собствен сос на Океан. Дори и на промоция, пак няма проблеми с рибата.

# 142
И аз си взех риба тон в олио от Лидл, когато беше в промоция, преди няколко дни я отворих, но нямаше вкус на нищо, помислих си, че аз нещо не съм наред, но явно не е било така. Много се надявам да е лоша само тази партида, защото ми беше любим продукт!

# 143
Малка консерва риба тон, но не в олио, а в собствен сос.
Ужасно горчива. В началото помислих, че срокът за консумация е минал, но не.
Надявах се да е инцидент, но ooooh!
И аз си взех риба тон в олио от Лидл, когато беше в промоция, преди няколко дни я отворих, но нямаше вкус на нищо, помислих си, че аз нещо не съм наред, но явно не е било така. Много се надявам да е лоша само тази партида, защото ми беше любим продукт!
Като са изпортили партидата, защо ще я пускат на промоция? Би трябвало да е на щанда с намаленията.
Консерви само от Лидл си купувам, много рядко ми се е случвало от друг магазин. Сега вече ще си имам едно на ум. newsm78

Последна редакция: пн, 25 май 2015, 23:52 от delpel

# 144
Тиган на Делимано,керамичен! Никога! Първият го върнах за 2 месеца, а вторият го изхвърлих и не се занимавах повече с тях.Имали били 5 г гаранция! Боклуци! Нищо от Делимано!

# 145
  • Sunshine state
Тиган на Делимано,керамичен! Никога! Първият го върнах за 2 месеца, а вторият го изхвърлих и не се занимавах повече с тях.Имали били 5 г гаранция! Боклуци! Нищо от Делимано!
Какво му се случи?

# 146
Какво му се случи?
Ами аз го бях писал и преди в друга тема. На първият още в началото се появи едно тъмно петно, започна да загаря, а съвсем скоро спря и индикатора им на дръжката да си променя цвета, после петното се разшири и отидохме до мола на цариградско и го върнахме, но си имахме разправия с магазинерките,не сме го били ползвали правилно, не се ползвало така,пържили сме вътре на по-силна температура, а самите ТЕ не дават инструкция на Бг ,както е по закон. Както и да е взеха си го и дадоха нов. И при него същите дефекти. Като се сетих какво обаче е преживяването в магазина им при рекламация, предпочетох да спра да го ползвам и изхвърля. Мислех си, да отида в МОЛа и когато имат презентация, да им го покажа пред всички натрупани в залата, но се отказах. Не си струва за 65-70 лева. Определено фирмата е гнила ябълка, разчита на ТВ рекламата и продава мноооооого скъпо,и който се хване. Сега така е и с уреда им Нутрибилет, дават го за 240 лв, когато на пазара ги има 3 пъти по-евтино.....а е бягайте далеч от Делимано. То кой ли е читав на нашият пазар, но това е друга тема Simple Smile

# 147
Аз пък бих го запазила и да го занеса по време на презентация. Аз си купих два тигана от Делимано. Единия още не съм ползвала; другия оребрен - честичко го ползвам, но още добре се държи.

# 148
  • Пловдив
на Делимано имам ножове - не ги сменям за нищо на света hahaha
...а като си спомня колко виках по благоверния, че е дал маса пари за "някакви си ножове" hahaha
За тиганите нямам наблюдение Peace

# 149
  • Sunshine state
bzm, аз пък не бих оставила нещата така и бих им го занесла и направо бих фраснала някоя от магазинерките с него, ако откажат да ми върнат парите.  Врява до бога щях да вдигна, вече съм на тоя принцип, пък нека е циркаджийско - хич не ми дреме. Значи пробутват ти боклук за голяма сума пари,а после ти викат "Ама моля ви се, не се излагайте" О, ще си изложа и още как! При първата презентация ще съм там да им демонстрирам боклука, който са ми продали.

Общи условия

Активация на акаунт