Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 7

• 143 306
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
Още един глас за Емека- уж по- плътна, а току няма няма и човек си сложи едно пръстче  Laughing

# 121
Пия си аз кафенце  и вътре дребни кристалчета ми хрупат между зъбите.
За песъчинки ли става въпрос?

Такъв смлян червен пипер си купих от Кауфланд, но толкова се ядосах, че го изхвърлих с опаковката.
Манджите  няколко дни скърцаха между зъбите ми, докато открия проблема. #2gunfire

# 122
Аз пък няма да си вземам йога постелка от Джъмбо,от евтините,имаше сини и розови.
Скъса се на първия път,не знам как,отедлно ластиците,които са сложени фабрично,за да поддържат постелката на руло,оставиха белези.Не че нещо,но ме дразни.Забравих да спомена,че за малко не си счупих ръката,защото постелката се хлъзна.Знам,че има някои със защита против хлъзгане,но не знаех,че ако постелката няма такава защита,може да се стигне толкова далеч.
За тез'  пари няма как да е по-качествена,но според мен няма как и да е толкова зле. Peace

# 123
cooxixx имам такава постелка - ползвам за упражнения, но само за легнала поза. Като стъпих за останалите се оказах на летящо килимче  Mr. Green Отделно стана на отпечатъци от спортните обувки. Лошото е, че същите ги има за 15-20лв.
Виждала съм в спортен магазин едни по-различни и тази като се скапе съвсем ще опитам с друга. Но не погледнах цена.

# 124
Аз пък няма да си вземам йога постелка от Джъмбо,от евтините,имаше сини и розови.

+1
Просто не става за нищо. При легнали пози ми се надираше от циповете на дрехите дори.

# 125
  • София
Скрит текст:
Кафе Якобс 2 в 1  беше на промо и взех цяла кутия  #2gunfire. Пия си аз кафенце  и вътре дребни кристалчета ми хрупат между зъбите.

Откакто пих 3/1 не помня на коя марка беше - на бучки, евда се разтвори, като се разтвори стоеше пресечено, с кисел вкус и като желе....повече не купувам и не вкусвам от този вид кафе! Мисля, че в един офис ме черпиха докато чаках за среща....

# 126
  • София
Не си купувайте и от новите пакетчета на Нескафе 2 в 1, защото пише, че са само кафе и мляко, но като загледаш етикета по-отблизо със ситен шрифт пише, че съдържа глюкозо-фруктозен сироп! Демек пиеш 3 в 1, ама по-скъпо! А и за диабетик не става!

# 127
Не си купувайте и от новите пакетчета на Нескафе 2 в 1, защото пише, че са само кафе и мляко, но като загледаш етикета по-отблизо със ситен шрифт пише, че съдържа глюкозо-фруктозен сироп! Демек пиеш 3 в 1, ама по-скъпо! А и за диабетик не става!
Да, скрита захар имат много продукти. А въпросното "мляко" в подобни пакетчета няма нищо млечно, само химия.

# 128
Ароматизатор за тоалетна на Доместос-лентичките.Все едно нищо не съм сложила.Никакъв мирис,да не говорим за нещо друго.От Бреф съм доволна.
Нито се пени, нито ароматизира и ме загубиха, като клиент.
Не купувайте фъстък на СВА - нагарча и са внос от Китай.
Дезодорант FA не върши нищо по предназначение.

# 129
Малка консерва риба тон, но не в олио, а в собствен сос.
Ужасно горчива. В началото помислих, че срокът за консумация е минал, но не.

# 130
Тоалетна хартия Емека. Ултра тънка, по- тясна и много рехава.Трипластова, а сякаш е само един пласт.

# 131
  • Gotham City
Малка консерва риба тон, но не в олио, а в собствен сос.
Ужасно горчива. В началото помислих, че срокът за консумация е минал, но не.

На коя марка? Или поне от кой магазин

# 132
Мисля, че беше от Лидъл, но не съм сигурна. Не помня марката, а само това, че беше в собствен сос.
Преди съм си купувала в олио и ми е харесвала.

# 133
Точно рибата тон от ЛИДЛ ми е любима във всичките ѝ видове. Дано не става дума за нея, че не съм си вземала от доста време  Rolling Eyes

# 134
Mother of PrincesS , може една бройка да е била не както трябва и да съм я улучила. ooooh!
Аз също си купувам често, но най-вече в олио.

Общи условия

Активация на акаунт