Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 7

• 144 269
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
Фирмата Перилис е варненска. На мен сестра ми от Варна ми го прати. И като се замисля не съм го виждала тук. А като гледам и сайта, няма адреси на магазини. http://perilis.com/

Виждам,че си от София. Ето адресите на дистрибуторите за София София
Елитис ЕООД
тел. 02/ 472 29 95
моб. 0884 / 332 592

София
Хигия Профешънал ООД
тел. 02/ 898 53 45 / 02/ 832 12 31
моб. 0899/ 160 450 / 0885/ 254 584

За другите градове, ако някой се интересува 
Скрит текст:

# 271
  • София
Благодаря ти!

# 272
Не съм доволна и повече няма да купя единичните дози на Персил. Пера на 40 градуса, а явно самата опаковка на дозата не може да се разтвори и остава по дрехите като сопол. Стои много неприятно.
За Персил подс ли става въпрос, комбинацията от прах и гел?

# 273
  • в ябълковата градина
Не, моите са обикновени гел-капсули на Персил

# 274
Персил подс някой да е недоволен, че мисля да си взема? newsm78

# 275
  • София
Подс не съм ползвала, поуър микс ползвам за цветно - доволна съм. Но и т тях някои хора се  оплакват, че не им се разтваряли добре или оставали залепени на маншона при люка. Аз лично грижи нямам, харесват ми, перат,  аромат приятен имат, разтварят ми се. Пише да се слагат под прането - там ги слагам.

# 276
Кашкавал "Арбанаси" - името кашкавал е обида за странното нещо което излезе от опаковката.

# 277
Angel_Dust Благодаря !  bouquet

# 278
Кашкавал "Арбанаси" - името кашкавал е обида за странното нещо което излезе от опаковката.

И аз се излъгах да дам пари за това "нещо".....  Sick

# 279
  • София
Аз съм решила, купя ли такъв продукт - снимам и изпращам снимки и информация в НТВ или БТВ.

# 280
  • в ябълковата градина
Моите са купувани от Карфур. Така изглеждат: http://beautycosmetic.biz/persil-expert-duo-caps-broya-p-8753.html
Моите са 40 в бройка. Аз също ги слагам отдолу под дрехите. Всеки път остават тези следи по дрехите като от засъхнал сопол.

# 281
Хранителни стоки от Кауфланд на  промоция.
Всичко, което опитах с такъв етикет е с почти изтекъл срок или няма нужните вкусови качества.
Последното беше някакво овче кисело мляко с посочена много висока масленост. Беше кисело като 9 градусов оцет.
Имах усещането, че този вкус е постигнат с някаква химия.

# 282
  • София
Не съм доволна и повече няма да купя единичните дози на Персил. Пера на 40 градуса, а явно самата опаковка на дозата не може да се разтвори и остава по дрехите като сопол. Стои много неприятно.

И с времето пералнята започва да мирише на някакъв химикал, миришат и дрехите. Аз ги изхвърлих.

# 283
  • Sunshine state

Ето този шампоан и балсам на Шаума няма да купя повече. Много ме е яд,че въпреки разочарованието ми от почти всички продукти на Schwarzkopf, им дадох шанс и сега ще се чудя къде да ги дяна. И този заминава в колекцията от шампоани за доливане на течността за балончета на щерката наред с Syoss.  Close
Мъжът ми ползва един техен шампоан против пърхут с цинк,който ми хареса,макар да нямам този проблем,и реших да опитам друг техен продукт. Няма такава гадост ви казвам- воднист,едвам се отмива,а резултатът няма нищо общо с освежаване. Косата стои сплесната и като немита като се има впредвид, че ежедневно я мия. Уж за мазни корени и сухи краища,ама нанай. В комбинация с балсама положението става още по-зле- все едно не си си мил косата с дни. Нищо повече няма да купя на тази фирма. Naughty

# 284
  • Gotham City
Ето тази глупост
Скрит текст:

Балсам без отмиване, само че, не е като другите балсами без отмиване, стои си на косата като най-обикновен балсам, който не си отмил. Много, много мазно. Моята сравнително суха коса, точно след измиване стана все едно не съм я мила от половин година  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт