Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 7

• 143 236
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
Никога повече "Юнион Ивкони"! Вчера сме стояли около 1 час на магистралата, да чакаме рейс да ни прекачи! Знам ги, че не са стока, ама като единствена възможност за събота реших да опитам.
Дочут разговор- автобусите им са чупелета, често аварират по път, технически прегледи не знам кога монават, защото тръгват и не знаят по път какви допълнителни маршрути ще им дадат. Закъсняват- точно заради това, от обявените часове.
Вчера и излъгаха. Знаели са много добре къде е рейсът и за колко време ще успее да дойде да ни натовари, но ни казаха съвсем друго. Резултатът- 1 час на пек на магистралата, с все дечурлига и багаж! Sick

# 346
Никога повече "Юнион Ивкони"! Вчера сме стояли около 1 час на магистралата, да чакаме рейс да ни прекачи!
И на мен понякога ми е единствена възможност. Проблемите им съществуват отдавна.
Чакали сме на силен дъжд и накрая с почупен автобус стигнахме да нашата дестинация за двойно по-голямо време. Кошмар в нощните часове. ooooh!
Тук след 3-ти пост започват одисеите с тази фирма. #2gunfire

# 347
delpel, благодаря за пренасочването. ИзказАх се и там Mr. Green. Нещата явно са зле от години и това всъщност е самата политика на фирмата. Как продължават да печелят търгове и продължават дейност е много интересно. Е, предположения....

# 348
Как продължават да печелят търгове и продължават дейност е много интересно.
Не се ли сещаш, ra2?
Никой не ни пита, пък и да се оплакваме - все тая. Sick
За съжаление, има много такива превозвачи не толкова известни като този.

# 349
И аз да се присъединя към групата на некупуващите някои неща вече.

От години не купувам Персил - нито течен, нито на прах. Не съм доволна от качестото на изпиране. Вадя дрехите от пералнята такива, сякаш все едно не съм слагала прах за пране въобще.

И пуста глупост и стадно чувство - Лидъл този път. Ама защото го отвориха наскоро близо до нас, и харесвам техните саламчета и плодови кисели млека, та затова всяка седмица ходя. А и да нагледам какви нови дивотии са нахвърляли по тези тарги или каквото им викат, по средата. Та си купих светеща ЛЕД глава за душ. Боже, първо за да светнат тези диодчета, дебитът през главата трябва да е като изпускателни шлюзове на язовир, съответно си представете и сметката хем за топла, хем за студена вода колко ще бъдат. Второ, те (диодчетата - ама три цвята!!! в зависимост от температурата на водата) и да светят, толкова и се виждат - нещо мъждука там. Извод - голяма дивотия. За бога братя, не купувайте.

И не стига че купих тази простотия, ами на съседната тарга - електрически четки за зъби - с 8 резервни глави, поставка красива, отделно травъл кутия - викам, е сега ударихме кьоравото. Майко мила, като се прибрах и включих машинката, звукът - като на мощна бормашина. Викам си - е, това да е, само да не събужда сутрин и съседите този шум! Снощи за пръв път ползвам - боже, след това няколко часа ме боляха зъбите все едно някой ми е натресъл кроше в ченето. Главата на четката освен ротацията прави и някаква умопомрачителна вибрация с отклонение от главната ос сигурно половин сантиметър. Ама нали преди не съм ползвала електрическа четка, си викам - сигурно така работят. Сутринта - втори опит. О, след това се чувствах пак като Роки (по-възрастните знаят за кого говоря) след поредния удар в челюстта. съответно после си проверявах и пломбите дали са ми на място. Каквито и съмнения относно това как би трябвало да работи такъв уред да имах, се изпариха. И този уред заминава към кофата за боклук. И хем си знам, а и не съм такава да се втурвам към евтинийката, особено като ти я поднесат "захаросана". Но няма вечна имунизация срещу простотията.

# 350
  • Бургас
От Лидъл :
1. Замразени пилешки сърца - обикновено купувам на Чикън, но този път взех инцидентно от Лидъл. Като ги изпържих се свиха много и станаха твърди като камъчета.
2. Кисело мляко Пилос - въобще не ми хареса, никакъв вкус.
3. Прах ОМО - ужасен, нито пере, нито ароматизира, нищо.

Относно домакинските потреби - купих си тенджера и керамичен тиган от Glass House. Дадох доста пари за тях /мисля, че бяха към 80лв всяко/. Като готвя храната залепва, а капакът на тенджерата се нагрява и трябва да я хващам с ръкохватката. Никаква разлика с евтините тенджери и тигани от по 20-30лв.

От Кауфланд купувам само пакетирани стоки. Не бих си купила нищо непакетирано от там освен маслини. Направо този магазин си плаче за солени глоби.

Gifty, не изхвърляй четката за зъби. Може да я ползваш за тоалетната чиния или за плочките в банята. Сигурно ще изчистя и наслоявания, и котлен камък с тези диви вибрации Laughing

# 351
Скрит текст:
И аз да се присъединя към групата на некупуващите някои неща вече.

От години не купувам Персил - нито течен, нито на прах. Не съм доволна от качестото на изпиране. Вадя дрехите от пералнята такива, сякаш все едно не съм слагала прах за пране въобще.

И пуста глупост и стадно чувство - Лидъл този път. Ама защото го отвориха наскоро близо до нас, и харесвам техните саламчета и плодови кисели млека, та затова всяка седмица ходя. А и да нагледам какви нови дивотии са нахвърляли по тези тарги или каквото им викат, по средата. Та си купих светеща ЛЕД глава за душ. Боже, първо за да светнат тези диодчета, дебитът през главата трябва да е като изпускателни шлюзове на язовир, съответно си представете и сметката хем за топла, хем за студена вода колко ще бъдат. Второ, те (диодчетата - ама три цвята!!! в зависимост от температурата на водата) и да светят, толкова и се виждат - нещо мъждука там. Извод - голяма дивотия. За бога братя, не купувайте.

И не стига че купих тази простотия, ами на съседната тарга - електрически четки за зъби - с 8 резервни глави, поставка красива, отделно травъл кутия - викам, е сега ударихме кьоравото. Майко мила, като се прибрах и включих машинката, звукът - като на мощна бормашина. Викам си - е, това да е, само да не събужда сутрин и съседите този шум! Снощи за пръв път ползвам - боже, след това няколко часа ме боляха зъбите все едно някой ми е натресъл кроше в ченето. Главата на четката освен ротацията прави и някаква умопомрачителна вибрация с отклонение от главната ос сигурно половин сантиметър. Ама нали преди не съм ползвала електрическа четка, си викам - сигурно така работят. Сутринта - втори опит. О, след това се чувствах пак като Роки (по-възрастните знаят за кого говоря) след поредния удар в челюстта. съответно после си проверявах и пломбите дали са ми на място. Каквито и съмнения относно това как би трябвало да работи такъв уред да имах, се изпариха. И този уред заминава към кофата за боклук. И хем си знам, а и не съм такава да се втурвам към евтинийката, особено като ти я поднесат "захаросана". Но няма вечна имунизация срещу простотията.

Скрит текст:

Gifty, не изхвърляй четката за зъби. Може да я ползваш за тоалетната чиния или за плочките в банята. Сигурно ще изчистя и наслоявания, и котлен камък с тези диви вибрации Laughing
Ааа, тези двете са за смешките. Joy
Не съм по тези дивотии, та купувам от там само определени хранителни стоки.
За прах ОМО вече имах информация за качествата му, когато го пуснаха в Лидъл на промоция, но много познати се излъгаха с тази голяма кутия. ooooh!

Последна редакция: нд, 30 авг 2015, 23:46 от delpel

# 352

Жива да си, страхотна идея! Ще има да си чистя банята през следващата петилетка (нали имам 8 глави, два по два в различни цветове!) Един цвят за фугите, друг цвят глава за тоалетната чиния!  Joy Joy. Обаче пък взех да се чудя да не изкъртя и тях (фугите) та да се наложи да префугирам.

# 353
Хубавото на Лидл е, че без проблеми можеш да върнеш стоката от която не си доволен, ако пазиш касовата естествено. Та....Има спасение от четката бормашина   Grinning

# 354
Хубавото на Лидл е, че без проблеми можеш да върнеш стоката от която не си доволен, ако пазиш касовата естествено. Та....Има спасение от четката бормашина   Grinning

Не знаех това, дори и да си разпечатал продукта ли? Благодаря, ще имам предвид за в бъдеще.
За съжаление не пазя касовата бележка. Здраве да е, както се казва - "една обица на ухото" повече Simple Smile, ... до следващото умопомрачение.

# 355
Дори и тази пробваната четка трябва да ти приемат, тя все пак е за миене на зъби, не за махане на пломби...Само от разпродажби мисля, че не могат да се връщат стоките...правят ги веднъж годишно - най често извън маг в шатри....но не съм много запозната с тях.
Виж темата за Лидл за повече информация. На първа стр има списък с "харесвани" и "неодобрени" продукти.

# 356
Дори и тази пробваната четка трябва да ти приемат, тя все пак е за миене на зъби, не за махане на пломби...
Shocked
И какво, следващият клиент ще си вземе вече използвана четка за зъби ли?

За съжаление, с тези върнати и нахвърляни неща този магазин все повече започва да ми прилича на един битак.

Последна редакция: пн, 31 авг 2015, 09:51 от Lemy

# 357
Никога повече няма да купя някакъв нон-фуд от Пикадили. Взех едни стъклени тави, но размерът не ме устройваше и исках да ги върна. Мотаха ме един час, докато ми върнат парите. Нарочно е направено така, за да се откаже човек да връща какво и да е.

# 358
  • софия
Никога повече няма да купя някакъв нон-фуд от Пикадили. Взех едни стъклени тави, но размерът не ме устройваше и исках да ги върна. Мотаха ме един час, докато ми върнат парите. Нарочно е направено така, за да се откаже човек да връща какво и да е.
Те не фалираха ли напълно? Повечето магазини са затворени "Време е да се обновим" Laughing Какво стана с тях не разбрах. От една от добрите вериги, тотално изпаднаха.

# 359
  • София
Те не фалираха ли напълно? Повечето магазини са затворени "Време е да се обновим" Laughing Какво стана с тях не разбрах. От една от добрите вериги, тотално изпаднаха.

Продадоха ги 100 пъти и на финала ги докараха до никъде.

Общи условия

Активация на акаунт