Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 7

• 143 251
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
И аз се присъединявам към недоволните от Делимано.
Чопъра ми не издържа и година, добре че го бях взимала на намаление ooooh!

# 331
И аз се присъединявам към недоволните от Делимано.
Чопъра ми не издържа и година, добре че го бях взимала на намаление ooooh!
Моят е здрав все още, но аз почти не го ползвам.

# 332
Не се сещам нещо конкретно в момента, но се записвам, да ви следя  Heart Eyes

# 333
  • гр.Пловдив
Цитат
и там нямат колбаси като нашите тук

В смисъл?
Качеството на колбасите там им е супер или? Питам,че ми стана любопитно да науча нещо ново?

# 334
  • France
Качеството на колбасите в Русия е както навремето у нас, по БДС.

# 335
в техните супермаркети няма като при нас такова разнообразие и количество - продават се в месарниците. А да не говорим,че  от нашите  'традиционни' мръвки не са и помирисвали. А за цени....няма какво да говорим.

# 336
  • France
в техните супермаркети няма като при нас такова разнообразие и количество - продават се в месарниците. А да не говорим,че  от нашите  'традиционни' мръвки не са и помирисвали. А за цени....няма какво да говорим.
За Русия ли говориш?
През 80-те години там имаше повече избор от тук!
А сега е повече от тук. И качеството е несравнимо.

# 337
  • Sunshine state
То голям избор,няма шо-боклук,или боклук?  Rolling Eyes

# 338
то че боклук - боклук - тук две мнения няма Wink

# 339
 Никога повече телешка кайма от Лидъл. Само хрущяли, отврат. Развалих си спагети.

# 340
  • София
Не купувам кайма от Лидл. В големите суермаркети или месарски магазини си избирам месото и пред мен мелят.

# 341
  • София
Никога повече телешка кайма от Лидъл. Само хрущяли, отврат. Развалих си спагети.

Аз от Била купувам телешка кайма. Доволна съм засега.

# 342
Не купувайте риба от Кауфланд, особено от охладената! Преди няколко седмици бях купила 2 охладени ципури в тарелка, направих ги веднага за вечеря и след това цяла нощ повръщах като луда Sick Никога не ми се беше случвало подобно нещо. Повече оттам риба - никога!  #2gunfire

# 343
Никога повече няма да купя прах за пране Бонукс, знам че си е менте, ама пустата промоция ме изкуши ...

Извадих дрехите от пералнята по-мръсни, отколкото когато ги сложих ooooh!

# 344
Въобще вече не купувам риба,месо и т.н. от охладени витрини на каквито и да било магазини. Stop Веднъж си бях купила крилца ,еми повръщах после и се отказах вече. Sick Не знам какво им е имало,изглеждаха добре,но напоследък това е проблема-гледаш,изглежда апетитно,решаваш да пробваш и после съжаляваш.
Да се оплача за нов продукт,който няма да купя вече.Изхвърлих опаковката и не помня името,но става въпрос за бисквити с ''фъстъчен крем'' ,опаковката беше със зелено и пишеше нещо ''princess'' .В края на повечето бисквити имаше нещо като косъм/влакно  #Crazy ,не знам какво беше,дори и да не е това,което си мисля,бисквитите не ставаха.Пъвро си помислих,че някъде от вкъщи е дошъл косъма в края на бисквитката (или там каквото беше),но нямам никакви котки,кучета,каквито и да било животни,одеала и т.н. ,които имат такива косми. Sick  За първи път ми се случва подобно нещо. Sick

Общи условия

Активация на акаунт