Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 7

• 143 323
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
гледайте марката на продукта , не толкова магазина. Освен ако не е от продуктите, коите се водят производство на самата верига. /К-класик в случая на кауфланд; фф-вкус на фантастико и т.н./

# 706
ботуши от зара, след 6 месеца носене ми падна подметка Confused

# 707
  • София
Канела на Алто - колкото и да разбърквам, остава на бучки и после тестото стои едно такова тричаво. Има силен аромат само в пликчето, като се изсипе в тестото, ароматът почти изчезва.

# 708
  • Пазарджик
Кухненска ролка от Лидъл, голяма. Не се къса, тънка е.

# 709
  • Бургас
гледайте марката на продукта , не толкова магазина. Освен ако не е от продуктите, коите се водят производство на самата верига. /К-класик в случая на кауфланд; фф-вкус на фантастико и т.н./

Ако става въпрос за поя пост, каймата беше от витрината.

# 710
  • София

Ако става въпрос за поя пост, каймата беше от витрината.

От витрината пък никога не бих си купила кайма. В каймата от витрината се мели всичко, което можете да си представите. Купувала съм преди много години (един единствен път) от Кауфланд, защото ми трябваше спешно и си научих урока.
Скрит текст:
Купувайте месо от месарски магазини, които го доставят от кланици. Peace Не е гаранция, че месото ще е хубаво, но има по-голям шанс.

# 711
За цената си е екстра.

# 712
Трябва да се къса ли ?
В смисъл няма добре направена перфорация за да се откъсне или какво точно означава ?
Иде реч за тази на промо тази седмица ли ?
Аз харесвам другата от 1,79 , трипластова . Но скоро видях опаковката сменена и щампата на хартията е друга . Дано поне качеството да не е снижено.

# 713
  • Бургас
Ако става въпрос за кухненската ролка Frotto аз много я харесвам. Тънка е, но за тази дебелина попива доста и се ползва дълго време.

# 714
за тази ли става дума ?
Само нея не съм пробвала .
 Другите два вида - да. Двупластовата не е лоша - даже в пъти по -добра от други двупластови.

# 715
Никога повече кайма от Кауфланд. Реших да правя мусака. Сложих каймата в тигана да я запържа и като пусна една вода - 2 сантиметнра дълбочина от дъното на тигана пълно с вода.  Sick
И месото им е такова, надува се при задушаване, пуска огромно количество вида и после, спихва. Преди повече от 3 год сложих вето на тяхното месо. ММ наскоро се беше полакомил на един врат - еми същата отврат. От там от месните само кебапчета и промо Пилета Анета вземаме.

# 716
За НГ купихме врат от Кауфланд и бяхме приятно изненадани. Имаше вкус на домашно прасе.  Peace

# 717
  • Пазарджик
Да мисля, че такава беше кухненската ролка, голямо руло. Ами не съм доволна, тънка е, перфорацията и не е до долу и не може да се откъсне. Честно казано цената не ми е критерий, за какво ми е като ме дразни всеки път като  посегна към нея. Взех я случайно, съпругът ми беше взимал такава голяма ролка и си мислех, че е от Лидъл, ама явно не е.

# 718
  • Cyberspace
Вчера от Кауфланд купих шоколадова заливка за сладолед. Получих подсладена водичка с цвят на бира и неясен мирис  #Cussing out  Shocked  Не успях да отворя шишето, но мислих, че е утаено и друсах като гламава супер много време. Мъжът ми като си дойде го отвори и не - течност с консистенция на водичка и т.н.. Доядя ме, защото вече се бях прибрала и беше късно, а тази заливка ми трябваше за промишлено количество мъфини, които направих и трябваше да украся набързо, а се оказа няма с какво...

# 719
  • София
Никога повече кайма от Кауфланд. Реших да правя мусака. Сложих каймата в тигана да я запържа и като пусна една вода - 2 сантиметнра дълбочина от дъното на тигана пълно с вода.  Sick
И месото им е такова, надува се при задушаване, пуска огромно количество вида и после, спихва. Преди повече от 3 год сложих вето на тяхното месо. ММ наскоро се беше полакомил на един врат - еми същата отврат. От там от месните само кебапчета и промо Пилета Анета вземаме.
Нямам такива впечатления. ММ без месо не може и редовно пече пържоли на скарата от Кауфланд - вратни, котлети. Никаква вода няма, но ако не се мариноват, стават сухи, жилави.

Общи условия

Активация на акаунт