Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 7

• 143 276
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
  • Пловдив
REAL_WOMAN, точно това ми е мисълта.

# 736
  • Plovdiv
Абсолютно подкряпам мнението за миниралната вода бачково

# 737
Да, тази има по-скоро вкус на вода от сондата в нечий двор.
И аз съм на същото мнение.
Брей колко сме единодушни този път  Laughing

# 738
  • в ябълковата градина
О, да! Водата Бачково е ужасна, не става за пиене. Толкова е метален вкусът, че трудно се преглъща.

# 739
  • Бургас
Хм,в училището на дъщеря ми я раздават от време на време на децата.Не съм я опитвала.

# 740
А не може ли да се провери  newsm78 Изобщо може ли да се докаже някак, дали една вода е изворна, минерална или чешмяна?

# 741
Да, може. В чешмяната вода има остатъчен хлор, защото я хлорират, в минералната-няма. Изворна и минерална не знам дали чрез някакъв анализ могат да се различат.

# 742
  • Варна
Детски ботуши Булдозер. Освен, че са много яки и пускат много яко.
http://bulldozer.bg/child/52142-black-blue

На мъжа взехме спортни обувки и те пропускат  Close

# 743
  • Варна
Сода бикарбонат на Кауфланд, тяхната марка е гадна. Няма вкус на сода, почти не се разтваря във вода.

# 744
  • София
Луканка от витрината на Кауфланд. В срок е, но лепне. Sick

# 745
Замразена вита "селска" баница със сирене на Фамилия. Ужасно горчи. Две бях купила, и двете заминаха на боклука.

# 746
Сода бикарбонат на Кауфланд, тяхната марка е гадна. Няма вкус на сода, почти не се разтваря във вода.
+1  Stop

# 747
Замразена вита "селска" баница със сирене на Фамилия. Ужасно горчи. Две бях купила, и двете заминаха на боклука.

Същата работа.  Peace  вита баница и 'пръстчета' пекох от техните - много странен натрапчив вкус ( хем горчиво, хем киселеещо).  Почти съм се отказала вече от полу-готовите храни ... 

# 748
Шампоан и балсам за коса на Nashi от ензо, никога повече  Naughty
Когато съм си го поръчвала същия от други места, има пяна, измива и косата става много мека и с блясък а от ензо дори пяна не правеше и направо бях останала в потрес, защото си го купувах от салон или чрез интернет поръчка..... и нямаше такъв проблем и бях много доволна но този сайт ме отказа от марката!!!

# 749

Същата работа.  Peace  вита баница и 'пръстчета' пекох от техните - много странен натрапчив вкус ( хем горчиво, хем киселеещо).  Почти съм се отказала вече от полу-готовите храни ... 

Naughty НИКОГА.    Нищо замразено на Фамилия не става за ядене. Бях писала пред месец и за замразеното им тесто за пица  #Cussing out разделителното стреч фолио   при навиване не разделя отделните пластове и те се слепват в едно голямо руло.

Общи условия

Активация на акаунт