Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 7

• 143 939
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
Никога няма да купя тези натурални сокове. Вода, есенции и подсладители. Отвратителни са.

# 61
Никога няма да купя тези натурални сокове. Вода, есенции и подсладители. Отвратителни са.

и много лимонена киселина (лимонтозу).
Наскоро изхвърлих 2 бр. Свиха ми се очите от киселото. Защо го блъскат в такива количества този консервант? newsm78

# 62
За кои сокове става въпрос?

# 63
  • Gotham City
Видях по-назад, че се обсъжда техниката в Кауфланд.
Включвам се да кажа как преди 3 месеца купихме мишка, на етикет 19 лева, на касата 27, еми мишката работи точно 2 дни, но мм чистника изхвърлил касовата бележка и бяхме с вързани ръце...

# 64
  • В полите на Витоша :)
Клиентът е в правото си да купи продукта на цената, която вижда в магазина.

# 65
  • Gotham City
Така е, но кажи го на ММ, който когато понечих да попитам, защо има голяма разлика в цената на етикета и тази на касата не ме остави, а помоли да си тръгнем.

# 66
Аз повече техника от супермаркети съм решила да не купувам. Имам злощастен опит със сешоар и ютия от Лидъл, и най прясното - микровълнова от Кауфланд.

# 67
Шаума шампоан, много пърхот ми излезе... а никога не съм имала проблем с това!  #Cussing out

# 68
Не купувайте ето този боб,изобщо не става за ядене.Промоционалният днес на последната страница в брошурата.Цена 1,85лв

# 69
Само като му видя цената и е ясно че не става за ядене.

# 70
  • В полите на Витоша :)
Не купувайте ето този боб,изобщо не става за ядене.Промоционалният днес на последната страница в брошурата.Цена 1,85лв

За кой боб става въпрос? Коя брошура? Кой магазин?

# 71
Шаума шампоан, много пърхот ми излезе... а никога не съм имала проблем с това!  #Cussing out
кой точно шампоан на Шаума не си доволна?аз всичките ги харесвам без Черният с зелена капачка,които страшно много ми омазняваше косата  ooooh!

# 72
Пушено, топено сирене на "Родопея". Не става, сложих го в пица, ронеше се като тебешир, няма аромат за вкус и дума не може да става. Леко запечено стана като жълтък от яйце.

# 73
  • Cyberspace
Лютеница Bulcons Първомай  Sick Вкус, цвят и консистенция на долнопробно доматено пюре. По-скоро едва се доближава дори и до това. Нищо общо с лютеница, ама нищо. Реших да намажа филия и се учудих от тъмно червения, прозрачен цвят и консистенция на кетчуп, затова изрично погледнах да не би това да е доматено пюре, ама не, хората твърдят, че е лютеница  Mr. Green Свеки я донесе онзи ден, нямам идея каква й е цената по принцип, но явно е била на ултра промоцията, тя само такива неща купува... Може и да е лоша партида, но е толкова лоша, че как изобщо са я пуснали на пазара се чудя...

# 74
Детски бисквити Закуска,но не от тези с картинката от комунистическо време,а онези с децата на пързалката,май им са различни производителите.Супер безвкусни са.

Общи условия

Активация на акаунт