Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 7

• 143 524
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
Аз пък  от доста време, повече от година почти само захира ползвам, чудесна си ми е захарта, сладка си е , ок си е и със сладкиши нямам проблеми...
Ами и аз това мислех да напиша - даже онзи ден нарочно Захира купих и си е добре . Сладкиши скоро не съм правила.

# 46
  • Sunshine state
И аз нямам проблеми със захар Захира.  newsm78

# 47
  • Пловдив
Проблем и аз нямах-просто вкуса не е като на истинска захар.Сладките станаха,но не е същото.Втората доза я направих със захар на Кристал -различни са.

# 48
  • София
Никога няма да купя Сръбска наденица на Чех - на външен вид наподобяваше Петрохан, но само това. Вкус няма, по-точно има, но е вкус на стара мазнина. Месо по-скоро няма, за сметка на това - сланина има в изобилие.

# 49
аз пък нещата на ЧЕХ въобще не ми харесват  ooooh! повече няма да купя Ариана мента,лимон и бъз  Sick ММ беше объркал шишета с лимона и като се прибра вкъщи гледам е взел нея.освен че ми мирише на Джоджън не на мента ми е гадна на вкус.размесих си я с лимонов сок по бива ама повече да купя не благодаря  Stop

# 50
  • Sunshine state
И Ариана ли са пуснали вариация с бъз?  Rolling Eyes

# 51
Повече НИКОГА НИЩО ОТ МЕТРО!  Купих свободно стоящ индукционен котлон, на който се нацепи плота под плочата. Отказаха рекламацията В ГАРАНЦИЯ, защото не.можело да.се докаже как се е нацепил. Въпреки, че е видно, че нито той е падал, нито върху него е падало нещо. Просто пластмасата не е изчислена да носи тежест отгоре.

НЕ КУПУВАЙТЕ ОТ БОКЛУЦИТЕ НА МЕТРО! 

# 52
  • софия
Повече НИКОГА НИЩО ОТ МЕТРО!  Купих свободно стоящ индукционен котлон, на който се нацепи плота под плочата. Отказаха рекламацията В ГАРАНЦИЯ, защото не.можело да.се докаже как се е нацепил. Въпреки, че е видно, че нито той е падал, нито върху него е падало нещо. Просто пластмасата не е изчислена да носи тежест отгоре.

НЕ КУПУВАЙТЕ ОТ БОКЛУЦИТЕ НА МЕТРО! 
Пиши на КЗП.

# 53
Включително потърси управителя на магазина. Няколко пъти съм връщала дефектни стоки в Метро - единия път дори нямах ф-ра, но ми направиха дубликат от счетоводството им. Помнех само датата на покупка.
Питаха ме дефектно ли е или не ми харесва. Все дефектни бяха нещата.

# 54
Да, ще отида в КЗП, но ми обясниха, че не могат много. Управителят беше изтлючително арогантен. Изключително.

# 55
Управителят беше изтлючително арогантен. Изключително.
Оплачи се тук, и от котлона и от управителя. И искай писмен отговор.
http://www.metro.bg/public/bg/Contact_Form

# 56
аз съм връщала дефектни стоки в Метро, не съм имала проблеми, дори бяха много любезни. Явно зависи на кого ще попаднете и дали е на кеф

# 57
  • Бургас
Аз съм връщала,защото не ми харесва.Нямаше никакъв проблем.Техника избягвам да купувам от Метро.

# 58
Управителят беше изтлючително арогантен. Изключително.
Оплачи се тук, и от котлона и от управителя. И искай писмен отговор.
http://www.metro.bg/public/bg/Contact_Form

Благодаря,  сега ще го направя.

# 59
  • София
За захарта Захира да кажа. Бях объркала опаковките (няколко вида са, 3 или 4 мисля) и бях купила захар за конфитюри, която като ползвах за кафе ми киселееше. Бях се оплакала и тук, но после видях, че в мен е грешката  Laughing. Та проверете да не би това да е причината. С нормалната Захира не съм имала проблем.

От тук - http://zahira.bg/allproducts.php - бях купила първата  Embarassed.

Общи условия

Активация на акаунт