Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 7

• 143 254
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
Омекотители на Семана- аз която нямам алергии получих направо задух след като изпрах спалното бельо ссъс Семана, а детето направо си получи обрив!!!

# 286
Зелени маслини от Кауфланд без костилка,много са солени,не могат да се ядат.Нямам представа какъв сорт са,прилагам снимка.Цена кг,6,50лв,не са били на промоция,че да кажеш заради това са такива.

http://prikachi.com/images/882/8321882Y.jpg

Последна редакция: ср, 26 авг 2015, 14:51 от gitadam

# 287
всякакви маслини от Кауфланд - винаги имам чуството, че са стояли с месеци на витрината.

# 288
  • Sunshine state
И на мен маслините от Кауфланд не са ми вкусни, не знам защо.  Дори така обичаните от мен натурални са ми безвкусни,ако са оттам.  Peace

# 289
И на мен маслините от Кауфланд не са ми вкусни, не знам защо.  Дори така обичаните от мен натурални са ми безвкусни,ако са оттам.  Peace
+1 Peace
Няма по-лоши маслини от техните, независимо какво наименование имат.
Предполагам, още при зареждане знаят, че тези партиди не струват.

# 290
  • София
Омекотители на Семана- аз която нямам алергии получих направо задух след като изпрах спалното бельо ссъс Семана, а детето направо си получи обрив!!!

От години ме купувам омекотител. и всички се чувстваме добре. 

# 291
  • На ръба..
Кисело мляко на Маджаров

# 292
Еклери от студена витрина (или там както се казва).На пръв поглед изглеждаха вкусни и реших да пробвам,защото не съм си взимала такъв тип.Еми,не,не бяха никак вкусни,даже не можах да ги изям,при положение,че много обичам сладко. Sick

# 293
то хубави еклери в днешно врмее да намериш си е мисия невъзможна

# 294
  • Sunshine state
Кисело мляко на Маджаров
Защо? На мен ми харесваше, но си признавам, че от 2 седмици насам не съм взимала.

# 295
Така е,заради това не бях яла еклери от години,взех си и очаквах да е нещо съвсееем друго.Няма да повторя. Naughty

# 296
  • София
Много ми се иска да напиша,че никога повече няма да си купя от фините кори на Бела.Вчера пак бяха твърде тънки,разпадащи се и миризливи.Не са стари,напротив.Освен да им е пренабитата датата. Rolling EyesОбаче с какви да ги заменя?Тези в Лидл също ми се дънят.

Най-хубавите кори са Сърбиянка  Peace

# 297
подкрепям на 100% коментара за корите! опитах се да направя  баница - корите се разпадаха, не можех дори да ги наредя в тавичката, без да се изпокъсат. За първи път взех от тях, защото мислех че са качествени, с надеждата за по-добър резултат, за да "впечатля" родителите на МП. Преди ползвах от най-евтините и никога не съм имала такива проблеми. Е, май излиза , че, колкото по-евтини, толкова по-хубави.

# 298
Така е,заради това не бях яла еклери от години,взех си и очаквах да е нещо съвсееем друго.Няма да повторя. Naughty
Във Варна намерих хубави еклери. Даже не искам да се сещам за тях, че доста прекалявам с количеството. Ако някой се интересува ще пиша.

# 299
  • Варна
Във Варна намерих хубави еклери. Даже не искам да се сещам за тях, че доста прекалявам с количеството. Ако някой се интересува ще пиша.
тези от Дилайт са много хубави  Grinning

и колкото по темата - НИКОГА ама никога повече няма да си купя нещо на Делимано  Close Имахме блендер и чопър и след един-два месеца се развалиха и вече за нищо не стават. Даже като ги занесох при техник направо ми каза да ги хвърлям

Общи условия

Активация на акаунт